Daha dur, bugün tüm grup 36 saatlik açlığa niyet etti ( misafirlikteydim, kaçırdım), ben 3 günlüğe niyet edeceğimKız iyi duruyorsun. Ben olsam bayılmıştım.
O vakit cumartesi tartısıyla gel, beklyoruzzmmSelam kızlar nasılsınız? Uzun zamandır yoktum bi yaz tatili verelim dedik ikinci yaz gelecek hala dönemedim buralaraara ara girip okuyorum ama. Keşke bende motivasyonumu bulup tekrar geri dönsem ama malesef bu aralar iradesizim.
Burdaki ortamı da özledim.
Bildiğin zehir gibi donanımlı, hiç boş kalmayan, sürekli kendini geliştiren, 30 yıldan fazla görev yapmış, hala görevine devam eden cami hocası, camide öğrenci yetiştiriyor, kadınlarla mukabeleler, sohbetler yapıyor. 11 sene önce beni bunalıma girmekten kurtardı, o zamanlar böyle bir durumu yoktu, zamanla eğitimlere gidip sertifikalar almış.En cok bu hoca hanim lafi korkuttu beni .hafizlik , , gercek cami hocasi veya ogrenci yetiştirmek disinda bir sebeple kendine hoca hanim deniyorsa bu bana insanlarin gereksiz adanmisligi ve hocanin da egosu gibi geliyorNe yapıyor access bars mi , hipnoz mi ne egitimi almis. Ogretmen , doktor olup bu tarz yasam koçluğu egitimleri ile bu seanslari yapanlar var. Tabi ev hanimi olup egitim aldiysa bu da suc degil. Ama onlar ben access bar eğitmeniyim , yasam kocuyum vs. Diyorlar.
Bir whatsap grubunda bu işlere kafa yormuş bir doktor hanim yaptigi seanslarin seklini , sebebini ve ortaya cikan sonuclardan bahsetmişti. Kilo ile ilgili bize de yapmisti. Ama ayni seyden mi bahsediyiruz bilmiyorum.
Ne egitimi almis , seansta ne yapiyor( hipnoz mu , dua mi , yazi mi zikir mi , olumlama mi , şaman ayini mi) yani bu bahsettigin yasam koçluğu tarzi seyler cok cesitli. Bir sor bakalim neymis .
Bize yapilan seansin mantığını sonra anlatırım
Düştükten sonra gülmeye başladımGülerken mi düştün
At kuzum, ne kaybedeceğimGezegenim planli yasamayla ilgili bir kamp olacak. Bu benim taktığım ev düzeni kamplarini yapan kişi. Kadin ilahiyat mezunu zaten. Arada kitap okuma alışkanlığı kazanma , namazlari duzene koymak gibi konular geciyor. Bu sefer planlar yapip uyguliiiiciiiznasil bir dua etme alışkanlığı istiyorsan sen de onu hedeflersin. Istersrn özelden link atayim
Afiyet olsun tatlım27 Kasım menü
07.30 1 bardak sirkeli su
09.30 1 fincan kahve 1 kuru kayısı 1 galeta
11.00 3 kaşık lor peyniri ile bol yeşillikli salata 1 dilim tb ekmek 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
13.00 1 muz 15 beyaz leblebi 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
16.00 1 dilim peynirli börek,1 fincan kahve
18.00 6 kaşık tavuk sote, bol salata, 2 bardak ayran 1.5 sıkım çiğköfte
20.00 1 bardak ayran, 1 avuç karışık kuruyemiş 2 kuru incir
3 Litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307
O zaman süperT
Teşekkür ederim ama ben kurnazlık yaptım birazcık patates, havuç ve tavukdan asirdim makarnasini bol yemedim diyim
Afiyet olsun tatlım ne güzel menüÇarşamba menüm
Sabah 10 buçuk
Bir kase k.tavuk suyu,
Öğleden sonra 2 konsularimla
5 badem Kuru incir,bir ceviz
Menengic kahvesi
Akşam
Çeyrek tavuk döner, bir tabak yoğurt lu kabak, küçük kase tarhana çorbası
LenaG Ceeeeeeeeeeee
Ya ahahahaha çok komiklerVayyy onunki kara sevda olmuş . Çok masumlar çok tatlılar
Çok geçmiş olsun canım, inşallah güzel çıkar sonucuDurumu anlatayım. Tahlillerde bariz birşey çıkmadı kalple ilgili. Ritim holteri takıldı. Bu gece hiç uyuyamadım. Sistim davul gibiyim. Hayatımda sırt üstü dört kere yattım. Bu da beşinci . Ucu sezeryan biri ameliyat. Gece bir arada da cihaz öttü. Neden öttü onu da anlamadım. Zimbirtilarina baktım hepsi yapışık. Hepsini sök tak yaptım. Susmadı. Öylece sızmışım. Şimdi ötmüyor. Saat 1 de gidip cikarttiracagim. Aksilik bugün okulda idareci olarak kimse yok. Müdür beyi aradım. Sıkıntı değil git işlemlerini yaptır dedi. 10 güne sonuclar çıkarmış. Bekleyeceğiz artık.
Evet ya gerçekten çok önemli gelecek nesiller için yetiştirdiğimz çocuklara çok dikkat etmeliyizKesinlikle duyarlı çocuklar yetiştirmeliyiz, etrafındaki insanlara saygı duymayı bilmeli. Zorbalığa maruz kalan çocuklar bazen bu durumu yeterince anlatamıyor kimseye, ne kadar üzüldüklerini tahmin etmek bile zor.
DeğişikBiraz araştırdım, anne ismi sormazsa ilmi yönü var, anne ismi sorarlarsa kaçın diyorlar
Çok geçmiş olsun canım, maşallah o öğretmeneCanım Rabbım razı olsun. Evet bizde sırf bu nedenle 4 yil koleje verdik çalıştığım için çok güzel ilgileniyorlar. doğuştan bir takım problemler vardı geçmek üzereydi ama sonrasında beta virüsü kapmış. Beta virüsü diğer organlara zarar verebiliyorum bizimde kalp kapagimiza zarar vermiş. Heryil kontrol oluyoruz iyi bir prof bulduk.
Hayırlısı olsun canım, bizm Dr arkadaş da bu konularda eğitim aldı gerçekten işinin ehli biriyle çalış zaten sana iyi gelmezse gitmeSin tekrar, az çok tavrından anlarsinAynende öyle düşünüyorum, benim bilinçaltı temizliğine deyil, eskisi gibi dua etmeye ihtiyacım var, dediğim kişinin ilmi bilgisi yüksek, boş deyil, o kafamı karıştırıyor
Ben Kars'ta yaşadım bir süre gerçekten güneş ışığı büyük nimet her anlamdaKizlar güneş ışığı ne kadar öndmliymis burda kisin hava hep kapali geciyor bugun bi uyandim gunesli ama nasil icimde tarifsiz bir enerji var anlatamam hatta spor bile yapabilirim o kadar enerjik hissediyorum.Bunu yurtdisina cikinca anladim Turkiye günes isigi yonünden Allahin lütuflar yagdirdigi bi ulke o yuzden akin akin Ingilizi Rusu Akddniz kiyilarimiza yerlesiyorlar eger yasadiginiz yer gunesli ise kiymetini bilin
Suyu da bilinçaltına kodladık, tamamdır bu işAfiyet olsun menülerde baya bir kısmaya gitmişsin gibi görünüyor
Merhaba canım gel gel su çok güzel
İstediğin diyeti yapabilirsin tabi aktif katılımla günlük menü,spor,su hepsini yazıyoruz ve c.tesileri belirlenen takımlarda kıyasıya yarışıyoruz. Tabi yarış işin eğlencesi asıl olayımız burda aynı amaca yönelik gideken tam motivasyon oluyor bir de hayata dair de destek oluyoruz birbirimize
O zaman gel başla hem su çok güzel
Afiyet olsun canım menün güzelkız o pastayı çık severim diyete uygunu nasıl olayiii
Çok güzel menü canım afiyet olsunbu sporun hafif hali mii
Canım çok geçmiş olsun
kulak kristali diye birşey duymuştum vertigo tedavisi olarak
Afiyet olsun canım
iyi yapmışsın temizlik yapmayı bilsinler yani
Kolay gelsin, bulaşık, çamaşır bende de varİyi aksamlay yoğun bir günden sonra bitmiş haldeyim gündüz kimsuar akşam kicemle ders çalıştık şimdi oglusu uyutuyorum ve tezgahta bulaşık katlanack çamaşırlar da beni bekler
Allah kabul etsin canımYa kızlar kusura bakmayın bugün pek giremedim ; yarın yemekli 27 kişilik mevlidim var. Daha yeni oturabildim hazırlık yapıyordum. Bebeğim de var .
Ama çok dikkat ettim
Kahvaltı: 2 yumurtalı omlet + 1 salata + 2 bardak çay+ 2 dilim chialı ekmek
Öğle 15.00: 1 tabak tavada kızarmış hamsi+ havuç salatası
Ara 17.00: Türk kahvesi + 2 kare damak çikolata + yarım muz yarım kivi+ 2 dilim ananas
Gece 22.00: yarım muz
Emzirmeye devam
2 litre su
Booooool ev işi
LenaG Cicekbocekkaktus Ceeeeeeeeeeee
Allah kabul etsin canımYa kızlar kusura bakmayın bugün pek giremedim ; yarın yemekli 27 kişilik mevlidim var. Daha yeni oturabildim hazırlık yapıyordum. Bebeğim de var .
Ama çok dikkat ettim
Kahvaltı: 2 yumurtalı omlet + 1 salata + 2 bardak çay+ 2 dilim chialı ekmek
Öğle 15.00: 1 tabak tavada kızarmış hamsi+ havuç salatası
Ara 17.00: Türk kahvesi + 2 kare damak çikolata + yarım muz yarım kivi+ 2 dilim ananas
Gece 22.00: yarım muz
Emzirmeye devam
2 litre su
Booooool ev işi
LenaG Cicekbocekkaktus Ceeeeeeeeeeee
Teşekkür ederim canımAllah kabul etsin canım
Kolay gelsin
teşekkür ederimAllah kabul etsin canımafiyet olsun
Teşekkür ederim canımAllah kabul etsin canım
Kolay gelsin
teşekkür ederimAllah kabul etsin canımafiyet olsun
Allah kabul etsin canım
bana atar mısın rica etsemGezegenim planli yasamayla ilgili bir kamp olacak. Bu benim taktığım ev düzeni kamplarini yapan kişi. Kadin ilahiyat mezunu zaten. Arada kitap okuma alışkanlığı kazanma , namazlari duzene koymak gibi konular geciyor. Bu sefer planlar yapip uyguliiiiciiiznasil bir dua etme alışkanlığı istiyorsan sen de onu hedeflersin. Istersrn özelden link atayim