Popüler Konu LenaG ile MasterFit

O vakit cumartesi tartısıyla gel, beklyoruzzmm

Bildiğin zehir gibi donanımlı, hiç boş kalmayan, sürekli kendini geliştiren, 30 yıldan fazla görev yapmış, hala görevine devam eden cami hocası, camide öğrenci yetiştiriyor, kadınlarla mukabeleler, sohbetler yapıyor. 11 sene önce beni bunalıma girmekten kurtardı, o zamanlar böyle bir durumu yoktu, zamanla eğitimlere gidip sertifikalar almış.
Dün hacamattan sonra kısacık enerji akışı sağladı, okuyarak, dokunmadan elini sıvazlayarak, psikolojik danışmanlık ta yapıyor, merdiven altı, kaçak göçek deyil, devlete vergisini ödüyor.
Neyse, bir dertleşmeye giderim diye düşünüyorum, inşaAllah korktuğum gibi deyildir

At kuzum, ne kaybedeceğim

Afiyet olsun tatlım
T

Teşekkür ederim ama ben kurnazlık yaptım birazcık patates, havuç ve tavukdan asirdim makarnasini bol yemedim diyim
O zaman süper
Afiyet olsun tatlım ne güzel menü

Vayyy onunki kara sevda olmuş . Çok masumlar çok tatlılar
Ya ahahahaha çok komikler
Çok geçmiş olsun canım, inşallah güzel çıkar sonucu
Evet ya gerçekten çok önemli gelecek nesiller için yetiştirdiğimz çocuklara çok dikkat etmeliyiz
Biraz araştırdım, anne ismi sormazsa ilmi yönü var, anne ismi sorarlarsa kaçın diyorlar
Değişik
Çok geçmiş olsun canım, maşallah o öğretmene
Aynende öyle düşünüyorum, benim bilinçaltı temizliğine deyil, eskisi gibi dua etmeye ihtiyacım var, dediğim kişinin ilmi bilgisi yüksek, boş deyil, o kafamı karıştırıyor
Hayırlısı olsun canım, bizm Dr arkadaş da bu konularda eğitim aldı gerçekten işinin ehli biriyle çalış zaten sana iyi gelmezse gitmeSin tekrar, az çok tavrından anlarsin
Ben Kars'ta yaşadım bir süre gerçekten güneş ışığı büyük nimet her anlamda

Suyu da bilinçaltına kodladık, tamamdır bu iş

Ya kızlar kusura bakmayın bugün pek giremedim ; yarın yemekli 27 kişilik mevlidim var. Daha yeni oturabildim hazırlık yapıyordum. Bebeğim de var .
Ama çok dikkat ettim
Kahvaltı: 2 yumurtalı omlet + 1 salata + 2 bardak çay+ 2 dilim chialı ekmek
Öğle 15.00: 1 tabak tavada kızarmış hamsi+ havuç salatası
Ara 17.00: Türk kahvesi + 2 kare damak çikolata + yarım muz yarım kivi+ 2 dilim ananas
Gece 22.00: yarım muz
Emzirmeye devam
2 litre su
Booooool ev işi
LenaG Cicekbocekkaktus Ceeeeeeeeeeee

Allah kabul etsin canım
Kolay gelsin

Allah kabul etsin canım
Afiyet olsun

Allah kabul etsin canım
Kolay gelsin
Teşekkür ederim canım
Allah kabul etsin canım afiyet olsun
teşekkür ederim
27 kasım

İftar
1 porsiyon tavuklu firik pilavı
3 lokma yağlı biber turşusu
Bikaç çatal sürme peynir, acı biberli meze
1 kase salata

1 lt üzeri su
2 kupa kahve
3 kupa siyah çay

LenaG sibel_84
Allah kabul etsin canım
bana atar mısın rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…