Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hallederiz yavrum hastanemiz olacak kapatacam estetik cerrahiyi bir hafta size çalışacak🤪🤲🏻

Ay bilmiyorum onu afiyet şifa olsun boncuğum

Teşekkür ederim canım🤗

Deliyim gözü kara deliyim, yakarım Romayı da yakarım🤪

Şeeeyyyyyy ödül gibi değildi aslında (akşamına Dubai çikolatası söyleyecektim trendyol go dan, söylemedim ödül yapmamak için 2 tk ödül mü olur gıaaazz kaptanım🤭)

Hoş geldin canım, sağlıkla kolaylıkla inşallah hedefimize ulaşırız burda🤲🏻

Tamam bi 10-15 m dolarım(ız) olsun o iş kolay aşko🤣🤣

🤣🤣

Seviyorum Lan karı bayan 🤣 ben de koçum🤗

Güldür güldür de Bilal diyo ya, bu ekip komplo kebapçıya diye🤣 bu ekip komplo estetik cerraha gidecek🤣

Anaaaoooow🤣🤣🤣
Üç koç olduk :skandal:

Ben bu takımı rastgele oluşturmadım :cool:

Bu takımı rast gele oluşturmadım :KK59:

Bu takımı rast gele olışturmadım demiş miydim :cool:
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus aaa pardon elim kaymış seni niye etikeylediysem :KK59:
Kaptanım 9.30 da tempolu yürüyüşe çıktım , molali 12.30' a kadar sürdü ama gel gör ki kolumdaki saatin şarji bitmiş nasıl nasıl üzgünüm anlatamam :KK14::KK14::KK14:adimlarim çöp :KK61:

Dün 10.000 adımın vardı sanki ona dahil değil mi

Ya toplam adım söyleyeceksin ya da adım sayısı + kaç dk leslie yaptıysan işte ❤️
Kafam iyice karıştı 🤣
Şimdi ben yürüdüm geldim boncuğum 80 dk tempolu, adım söylemeyecek miyim 🥹
Dünyayı güzelleştirir koçlar, doğru kanalı bulurlarsa 🥰
De ki onlara, ezdirmem sana kendimi belayaa atlar giderim

Hallederiz yavrum hastanemiz olacak kapatacam estetik cerrahiyi bir hafta size çalışacak🤪🤲🏻

Ay bilmiyorum onu afiyet şifa olsun boncuğum

Teşekkür ederim canım🤗

Deliyim gözü kara deliyim, yakarım Romayı da yakarım🤪

Şeeeyyyyyy ödül gibi değildi aslında (akşamına Dubai çikolatası söyleyecektim trendyol go dan, söylemedim ödül yapmamak için 2 tk ödül mü olur gıaaazz kaptanım🤭)

Hoş geldin canım, sağlıkla kolaylıkla inşallah hedefimize ulaşırız burda🤲🏻

Tamam bi 10-15 m dolarım(ız) olsun o iş kolay aşko🤣🤣

🤣🤣

Seviyorum Lan karı bayan 🤣 ben de koçum🤗

Güldür güldür de Bilal diyo ya, bu ekip komplo kebapçıya diye🤣 bu ekip komplo estetik cerraha gidecek🤣

Anaaaoooow🤣🤣🤣
Hahahaha kızce beni de bı bı görersin olurmu milyoner olunca hahahah😀
Spor yapmak için güçlü bir motivasyon cümlesine ihtiyacım var kimden gelir ki🫣
Ben kalktım bı 40 dakka hiit kardiyo yaptım sende yapsana 🥳🥳🥳
On dk cardio yaptım ben artık nefesten ibaretim nabzım normale düşmeeyooo
En iyisi Leslie yapayım anaaooow o neydi gıaaaz

Sorma yaa senden sonra bende yaptım nefes nefese su kışın ortasında terden oldum ama yedimde hahahah haftasonu serbest takılıyorum bende de yarın başlıyor diyet koruma çok güzelmiş seni de bekliyorumm🤩
Günaydınlar efendim, ne çok konuşmuşsunuz ki gııı, oku oku bitiremedim atlayamıyorum da menü spor falan vardır diye 😂😂
Hahahaha kizz dur daha ben sporlarimi yazacam dünden beri menü serbest ikigun ama spor birakmak yohh😎😎😎
Bunu. Da 20 dakikasını yaptım anaaammmmm nasıl hamlamışım ya laa🫣🤭
Bu dediğin videoyu bitirdim bende sizden görüp 😎
Video tamam 1500 ip atlandi simdi çıkıp çocukları alacağım erken çıkıyorum yürüyüş olsun hava mis açık havada ayyy en sevdiğim aktivite ordan babamızın yanına yururuz çocuklar yemek yer bende soda falan içerim olmadı dönerken de yururuz en az 15000 adım cepte vuhhuuu
Kaptanım kaptanimmm dünden bugüne '1100 kusur görmüşüm rakiplerime başarılar 😛😛😛 @Sitare55
dolar milyoneri dolar milyoneri Helal sana 20 dk bile çok iyi güzelim💞
Kız sen ne videolar atıyom öyle ayağım sakatlaniyordu az kalsın bu 44dk hiit kardiyo olanda az kalsın ama bitirdimmm🤩🤩🥳🥳
Kız benim kaptanım vermez gibi sen de çok iyisin ama o da çok iyi 🥰🥰

Ayyy Allah’ımmm ya 😂😂😂 bazı elti problemleri :işsiz:

Dozu kaçıyor kaptanım yoksa evde olunca. 😇
Kaptanım bugün menü de etli yaprak sarma var. Ama diyet özel içinde pirinç yarma bulgur yok. Onun hayalini kurup akşamı bekliyorum :kk77:
Mmmm yaprak sarmaa 🥳

Kızlar kaptanicelerimm ben iki gün baya baya serbest takıldım aburcubur ne varsa yidim 🙈🙈🙈 amaaa spor ettimm pazartesi de kaldığım yerden menü vermeye devammm koruma şimdilik iyi gibi gidiyor bakalım 🥰
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Cumartesi: 2 saat deli gibi ev işi yaptım yarım saat de yürüdüm
Pazar: yarım saat yürüyüş
40dk hiit kardiyo ettim
Akşam Leslie yapabilirim yaparsam yazarım 🤩

Komplo hepinizi görcem milyon dolarlarımız olsun da 🥰
30 dakika yetti bana kardiyo🤣🤣🤣
Sorma yaa senden sonra bende yaptım nefes nefese su kışın ortasında terden oldum ama yedimde hahahah haftasonu serbest takılıyorum bende de yarın başlıyor diyet koruma çok güzelmiş seni de bekliyorumm🤩
Ayyy inşallah cano bir an önce sağlık ve kolaylıkla inşallah 😍
Hahahaha kizz dur daha ben sporlarimi yazacam dünden beri menü serbest ikigun ama spor birakmak yohh😎😎😎

Bu dediğin videoyu bitirdim bende sizden görüp
Süpersin kaslarına sağlık😍
Kız sen ne videolar atıyom öyle ayağım sakatlaniyordu az kalsın bu 44dk hiit kardiyo olanda az kalsın ama bitirdimmm🤩🤩🥳🥳

Mmmm yaprak sarmaa 🥳
🤣🤣

Son düzenleme:
Selam kızlar 😍Ankara da tam battaniye altında flim izlemelik hava olunca kizcemle animasyon flimleri izliyoruz🙄 Akşam evdekilere makarna kendime de kabak tost yapıyım diyorum 🤤
Az da yanina makarna al yoğsam doymazsin. Film izlerken misir da patlatin:KK39:

Bu dediğin videoyu bitirdim bende sizden görüp 😎

Mmmm yaprak sarmaa 🥳
Dikkat et canım ayakkabısız ve ısınmadan yapma Allah korusun
Maşallah size vallahi 🧿

X