- 8 Ağustos 2008
- 34.645
- 39.012
Meydan okuma tam benlik4 kişi 400 ip atlama yapılacak ipsiz olanından
Şimdi hergün kaç tane atlanıyor 100 mü 400 mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meydan okuma tam benlik4 kişi 400 ip atlama yapılacak ipsiz olanından
Benim de oğlum ikizler 28 Mayıs . Senin ikizlerin hangi günİkizler olduğunu hissettim.
Ben de ikizlerim kızım da ikizlerrrrrrrrr
Üç koç oldukHallederiz yavrum hastanemiz olacak kapatacam estetik cerrahiyi bir hafta size çalışacak
Ay bilmiyorum onu afiyet şifa olsun boncuğum
Teşekkür ederim canım
Deliyim gözü kara deliyim, yakarım Romayı da yakarım
Şeeeyyyyyy ödül gibi değildi aslında (akşamına Dubai çikolatası söyleyecektim trendyol go dan, söylemedim ödül yapmamak için 2 tk ödül mü olur gıaaazz kaptanım)
Hoş geldin canım, sağlıkla kolaylıkla inşallah hedefimize ulaşırız burda
Tamam bi 10-15 m dolarım(ız) olsun o iş kolay aşko
Seviyorum Lan karı bayan ben de koçum
Güldür güldür de Bilal diyo ya, bu ekip komplo kebapçıya diye bu ekip komplo estetik cerraha gidecek
Anaaaoooow
Kaptanım 9.30 da tempolu yürüyüşe çıktım , molali 12.30' a kadar sürdü ama gel gör ki kolumdaki saatin şarji bitmiş nasıl nasıl üzgünüm anlatamam adimlarim çöpBen bu takımı rastgele oluşturmadım
Bu takımı rast gele oluşturmadım
Bu takımı rast gele olışturmadım demiş miydim
Cicekbocekkaktus aaa pardon elim kaymış seni niye etikeylediysem
Yaşasin adımsayarsiz yürüyüşüm boşa gitmedi o zamanKuşum her şey puan bizde, 1saat ayakta bulaşık mı yıkadın elinde de bana 1 saat temizlik x5 gelsin sana 300 puan
Oysa benimki bugünMerhaba kızlaaarr yürüyüşümü yaptım geldim ama aşırı uykum var ayrıca 10 gün arayla yeniden regl oluyorum sanırım
Hepinize mutlu pazarlar olsun
NOT: TÜM KIZÇELERİN DİKKATİNE !!! KAÇAMAK VE ÖDÜL GÜNÜMÜZ BİTMİŞTİR.
Hoş geldinizMerhabalar ben foruma yeni üye oldum. Birkaç gündür konuyu takip ediyorum. Bende katılabilir miyim ki?
Ben 5 HaziranBenim de oğlum ikizler 28 Mayıs . Senin ikizlerin hangi gün
İşte o benimAhahha sessiz kalanı ezerler zaten kurtlar sofrası kız ora
Hoşgeldin canımMerhabalar ben foruma yeni üye oldum. Birkaç gündür konuyu takip ediyorum. Bende katılabilir miyim ki?
Hahaha kaptanım bunu en iyi sen bilirsinYaşasin adımsayarsiz yürüyüşüm boşa gitmedi o zaman
Ahahah o bugünlüktü ama istersen her gün 500 yapalım canıımmmMeydan okuma tam benlik
Şimdi hergün kaç tane atlanıyor 100 mü 400 mü
Kafam iyice karıştıDün 10.000 adımın vardı sanki ona dahil değil mi
Ya toplam adım söyleyeceksin ya da adım sayısı + kaç dk leslie yaptıysan işte
Dünyayı güzelleştirir koçlar, doğru kanalı bulurlarsaÜç koç olduk
De ki onlara, ezdirmem sana kendimi belayaa atlar giderimİşte o benim
Hahahaha kızce beni de bı bı görersin olurmu milyoner olunca hahahahHallederiz yavrum hastanemiz olacak kapatacam estetik cerrahiyi bir hafta size çalışacak
Ay bilmiyorum onu afiyet şifa olsun boncuğum
Teşekkür ederim canım
Deliyim gözü kara deliyim, yakarım Romayı da yakarım
Şeeeyyyyyy ödül gibi değildi aslında (akşamına Dubai çikolatası söyleyecektim trendyol go dan, söylemedim ödül yapmamak için 2 tk ödül mü olur gıaaazz kaptanım)
Hoş geldin canım, sağlıkla kolaylıkla inşallah hedefimize ulaşırız burda
Tamam bi 10-15 m dolarım(ız) olsun o iş kolay aşko
Seviyorum Lan karı bayan ben de koçum
Güldür güldür de Bilal diyo ya, bu ekip komplo kebapçıya diye bu ekip komplo estetik cerraha gidecek
Anaaaoooow
Ben kalktım bı 40 dakka hiit kardiyo yaptım sende yapsanaSpor yapmak için güçlü bir motivasyon cümlesine ihtiyacım var kimden gelir ki
On dk cardio yaptım ben artık nefesten ibaretim nabzım normale düşmeeyooo
En iyisi Leslie yapayım anaaooow o neydi gıaaaz
Hahahaha kizz dur daha ben sporlarimi yazacam dünden beri menü serbest ikigun ama spor birakmak yohhGünaydınlar efendim, ne çok konuşmuşsunuz ki gııı, oku oku bitiremedim atlayamıyorum da menü spor falan vardır diye
Bu dediğin videoyu bitirdim bende sizden görüpBunu. Da 20 dakikasını yaptım anaaammmmm nasıl hamlamışım ya laa
Kız sen ne videolar atıyom öyle ayağım sakatlaniyordu az kalsın bu 44dk hiit kardiyo olanda az kalsın ama bitirdimmmVideo tamam 1500 ip atlandi simdi çıkıp çocukları alacağım erken çıkıyorum yürüyüş olsun hava mis açık havada ayyy en sevdiğim aktivite ordan babamızın yanına yururuz çocuklar yemek yer bende soda falan içerim olmadı dönerken de yururuz en az 15000 adım cepte vuhhuuu
Kaptanım kaptanimmm dünden bugüne '1100 kusur görmüşüm rakiplerime başarılar @Sitare55
dolar milyoneri Helal sana 20 dk bile çok iyi güzelim
Mmmm yaprak sarmaaKız benim kaptanım vermez gibi sen de çok iyisin ama o da çok iyi
Ayyy Allah’ımmm ya bazı elti problemleri
Dozu kaçıyor kaptanım yoksa evde olunca.
Kaptanım bugün menü de etli yaprak sarma var. Ama diyet özel içinde pirinç yarma bulgur yok. Onun hayalini kurup akşamı bekliyorum
Komplo hepinizi görcem milyon dolarlarımız olsun daHahahaha kızce beni de bı bı görersin olurmu milyoner olunca hahahah
30 dakika yetti bana kardiyoBen kalktım bı 40 dakka hiit kardiyo yaptım sende yapsana
Ayyy inşallah cano bir an önce sağlık ve kolaylıkla inşallahSorma yaa senden sonra bende yaptım nefes nefese su kışın ortasında terden oldum ama yedimde hahahah haftasonu serbest takılıyorum bende de yarın başlıyor diyet koruma çok güzelmiş seni de bekliyorumm
Süpersin kaslarına sağlıkHahahaha kizz dur daha ben sporlarimi yazacam dünden beri menü serbest ikigun ama spor birakmak yohh
Bu dediğin videoyu bitirdim bende sizden görüp
Kız sen ne videolar atıyom öyle ayağım sakatlaniyordu az kalsın bu 44dk hiit kardiyo olanda az kalsın ama bitirdimmm
Mmmm yaprak sarmaa
Yap yap bol yap o börektenBir çeşit ot yaz aylarinda toplarız haşlayıp buzluğa atarız çörek börek yapacağımız zaman soğan yumurta kıyma veya et koyarak içini hazirlayip börek yaparız
Az da yanina makarna al yoğsam doymazsin. Film izlerken misir da patlatinSelam kızlar Ankara da tam battaniye altında flim izlemelik hava olunca kizcemle animasyon flimleri izliyoruz Akşam evdekilere makarna kendime de kabak tost yapıyım diyorum
Kıaaazzzz çiçeklerini kopartırım bak elleşme kırmızı takımaAz da yanina makarna al yoğsam doymazsin. Film izlerken misir da patlatin
Dikkat et canım ayakkabısız ve ısınmadan yapma Allah korusunHahahaha kızce beni de bı bı görersin olurmu milyoner olunca hahahah
Ben kalktım bı 40 dakka hiit kardiyo yaptım sende yapsana
Sorma yaa senden sonra bende yaptım nefes nefese su kışın ortasında terden oldum ama yedimde hahahah haftasonu serbest takılıyorum bende de yarın başlıyor diyet koruma çok güzelmiş seni de bekliyorumm
Hahahaha kizz dur daha ben sporlarimi yazacam dünden beri menü serbest ikigun ama spor birakmak yohh
Bu dediğin videoyu bitirdim bende sizden görüp
Kız sen ne videolar atıyom öyle ayağım sakatlaniyordu az kalsın bu 44dk hiit kardiyo olanda az kalsın ama bitirdimmm
Mmmm yaprak sarmaa