Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Duramam aayyy Koç burcuyum ben🤣🤣 hem de senin çiçeeeeeni istemem bizim yıldızımız bar ki hııııjhhh Sitare55 Sitare55 ✨💫⭐🌟🌠
Sus kızım diyorum artık susamayacağım, yettim kaptanım Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus , siz kaptanımı yalnız mı buldunuz 🤣🤣, sizin yıldızınız benim yörüngemde taam mı 🤣🤣
Bi üflememe bakar, senin de dolarlarını da yırtarım 🤣🤣
Sonra grup gelip benim göktaşlarımı parçalıyormuş, niye yırttın paraları, biz onlarla yağ aldıracaktık, gerdirme yapacaktık, gıdı toplatacaktık 🤣🤣

Evet bu sene birinci sınıfların genel sınıf mevcudunda bir azalma varmış. Arkadaşlarin sınıfları da 25-30 arası imiş.
Gecenyil yarım döneme geçildi çok fazla yoğunluk vardi bizimicinde iyi oldu yarım dönem,bakalım şu tatil döneminde toparlayabilirsek sınıfın düzeyine geçeriz daha rahet edecegiz

Herkese merhabalar çok hareketli bir grup masallah size 🧿 bugün yediklerimi yazayım aslinda günü 5 gibi kapattım benim bebislerden anca fırsat bulup yazabiliyorum 🤭

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
7 tane zeytin
Kapya biber ve normal biber
1 tk bal

Ogle
3 4 kaşık tavuklu patates yemeği
1 kase yoğurt

Ara
Yarim elma yarim portakal

Akşam
Yesil salata

Su 3 lt
Spor bugünlük yok artık yürüyüşe çıkmak istiyorum bakalım fırsat bulabilirsem eşime bırakınca bebekleri inşallah evde olduğu günlerde en azından

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Sitare55 Sitare55
Hoşgeldin arkadaşım ❤️

1 tabak sarmayi görünce önce bir şok oldum sonra baktim tahıl yokmus icinde :KK48:guzel menu olmuş. Olur da bir gun cekirdek yersrm senin gibi sayacam:KK48:cok tatliş geldi 😊afiyet olsun
Dokunma kıza pirinçli de yesin 🙄geçen İngiliz bilim adamları açıklama yaptı diyette pirinc bulgur hamur işi yağ yakımını hizlandiriyormus 🫠

Sus kızım diyorum artık susamayacağım, yettim kaptanım Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus , siz kaptanımı yalnız mı buldunuz 🤣🤣, sizin yıldızınız benim yörüngemde taam mı 🤣🤣
Bi üflememe bakar, senin de dolarlarını da yırtarım 🤣🤣
Sonra grup gelip benim göktaşlarımı parçalıyormuş, niye yırttın paraları, biz onlarla yağ aldıracaktık, gerdirme yapacaktık, gıdı toplatacaktık 🤣🤣
Fezomun içinden çıkana inanamıyorum :skandal:kac yıllık arkadaşimi bu hale getireni :KK62::KK62::KK62:

Eklentiler

• 1000007059.jpg
    1000007059.jpg
    162,4 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000007104.jpg
    1000007104.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 8
Ya iki saat girmiyorum ne kadar şey birikiyor 😱 ne yapıyorsunuz bacılar iyi misiniz yemekler yendi mi ben bugün öncekilere göre erken yedim uzun zaman sonra.(yarım saat🤣)
Kahvaltı 12.00
1 fincan karanhindibalı kahve + 3 hurma
Ara Öğün 14.00
Bir avuç fındık
Öğle yemeği 15.30
1 tabak ıspanak yemeği + 2 yk yoğurt
Ara Öğün 17.00
3 tutku bisküvi + 3 de kakaolu bisküvi 🫣
Akşam yemeği 19.00
1 kase mercimek çorbası + brokoli zeytinyağlı ekşili
2 lt su birazdan bir bardak daha kahve ve az hurma yerim 3-4 tane sade içemiyorum çünkü. Ama fayda etti bağırsaklara bilginiz olsun almak isteyen denemek isteyen denesin 🫶😘 spor şimdilik yok ama belki birazdan eliptik yaparım
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55

10 Kasım 2024 Menüm

Sabah : 10.00 Üç hurma, dört çiğ badem, dört sunta , bir ceviz , çay

17.00 Kereviz(çiğ) salatası (haş.tavuk göğsü+ yoğurt+ ceviz) ,
bir yemek kaşık pirinç pilavı,
bir yemek kaşığı kıymalı patates( bu tadimlikti)

19.00 Bir mandalina
İki litre su tamamlanmadi yatana kadar içmeye devam
180 dakika yürüyüş Boncuk2307 Boncuk2307
Sitare55 Sitare55

Ya iki saat girmiyorum ne kadar şey birikiyor 😱 ne yapıyorsunuz bacılar iyi misiniz yemekler yendi mi ben bugün öncekilere göre erken yedim uzun zaman sonra.(yarım saat🤣)
Kahvaltı 12.00
Ara Öğün 14.00
Bir avuç fındık
Öğle yemeği 15.30
Ara Öğün 17.00
Akşam yemeği 19.00
2 lt su birazdan bir bardak daha kahve ve az hurma yerim 3-4 tane sade içemiyorum çünkü. Ama fayda etti bağırsaklara bilginiz olsun almak isteyen denemek isteyen denesin 🫶😘 spor şimdilik yok ama belki birazdan eliptik yaparım
Afiyet olsun boncukum. Bisküviler ciss olmuş regl mi yakın niye böyle oldu. 🥴
Diğer öğünlerin çok güzel. Karahindiba kahvesinden mi memnun kaldın orasını tam anlayamadım.

Kahvaltı 12.00
Ara Öğün 14.00
Bir avuç fındık
Öğle yemeği 15.30
Ara Öğün 17.00
Akşam yemeği 19.00
Karahindiba kahvesi faydali geldi herhalde

10 Kasım 2024 Menüm

Sabah : 10.00 Üç hurma, dört çiğ badem, dört sunta , bir ceviz , çay

17.00 Kereviz(çiğ) salatası (haş.tavuk göğsü+ yoğurt+ ceviz) ,
bir yemek kaşık pirinç pilavı,
bir yemek kaşığı kıymalı patates( bu tadimlikti)

19.00 Bir mandalina
İki litre su tamamlanmadi yatana kadar içmeye devam
180 dakika yürüyüş Boncuk2307 Boncuk2307
Sitare55 Sitare55
Elhan aplammm yapiuosun bu sporu😎💃

X