Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Merhaba kızlaaarr ❤️ yürüyüşümü yaptım geldim ama aşırı uykum var ayrıca 10 gün arayla yeniden regl oluyorum sanırım

Hepinize mutlu pazarlar olsun

NOT: TÜM KIZÇELERİN DİKKATİNE !!! KAÇAMAK VE ÖDÜL GÜNÜMÜZ BİTMİŞTİR. 😂

mutlu pazarlar kızlarrr :halay::halay::halay:

464196283_966033255564988_3913267456968589378_n.jpg

Video tamam 1500 ip atlandi simdi çıkıp çocukları alacağım erken çıkıyorum yürüyüş olsun hava mis açık havada ayyy en sevdiğim aktivite ordan babamızın yanına yururuz çocuklar yemek yer bende soda falan içerim olmadı dönerken de yururuz en az 15000 adım cepte vuhhuuu
Kaptanım kaptanimmm dünden bugüne '1100 kusur görmüşüm rakiplerime başarılar 😛😛😛 Sitare55 Sitare55
dolar milyoneri dolar milyoneri Helal sana 20 dk bile çok iyi güzelim💞

Video tamam 1500 ip atlandi simdi çıkıp çocukları alacağım erken çıkıyorum yürüyüş olsun hava mis açık havada ayyy en sevdiğim aktivite ordan babamızın yanına yururuz çocuklar yemek yer bende soda falan içerim olmadı dönerken de yururuz en az 15000 adım cepte vuhhuuu
Kaptanım kaptanimmm dünden bugüne '1100 kusur görmüşüm rakiplerime başarılar 😛😛😛 Sitare55 Sitare55
dolar milyoneri dolar milyoneri Helal sana 20 dk bile çok iyi güzelim💞
On dk da diğeri var aşko 30 dk bence de ilk gün in çok iyi🥰
Sen zaten bu işin piri olmuşsun maşallah 🧿🧿🧿

Merhaba kızlaaarr ❤️ yürüyüşümü yaptım geldim ama aşırı uykum var ayrıca 10 gün arayla yeniden regl oluyorum sanırım

NOT: TÜM KIZÇELERİN DİKKATİNE !!! KAÇAMAK VE ÖDÜL GÜNÜMÜZ BİTMİŞTİR.
Tikkat tikkkat " kaçamak ve ödül günü bitmistir" cok iyi ya :rolleyes:bazen gerçekten dikkatimizden kacabiliyor:oops:

35 tane yeğen mi :KK57:
Yess, kocamdan büyük yeğeni var ya 😂😂

Ama ben dün yapmadımm kii kaptanııım olmaz ama bugün yapam ben öyle bitsin 😂😂

Salı transferi kim bilir 🥳
Kız benim kaptanım vermez gibi sen de çok iyisin ama o da çok iyi 🥰🥰
Kıskançlığındaaannn neden olacak 😂

Eğer öyle yapsam ne dşyecelti diyeyim
" Hııı zayıflamışın hıııı ama senin de hemen gözlerinin önü çöküyor" diyecekti :tokat:
Ayyy Allah’ımmm ya 😂😂😂 bazı elti problemleri :işsiz:
Afiyet olsun ❤️ eşinin de doğum günü kutlu olsun beraberce uzun yıllarınız olsun 🙏
Bugün diyetten devammm 💪

Afiyet olsun aslında az olmuş ❤️

Afiyet olsun toklulu börek nedir hiç duymadım 🤔

Afiyet olsun canım dün takımlara girmek isterim demiştin daha pazar olduğu için seni mavi takıma alıyoruuuzz ve kaptanın Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus oluyor. Menülerinde onu da etiketlemeyi unutma canım 😘

Afiyet olsun ❤️ normalde tarhana varsa ekmek,pilav tarzı olmuyor ama dün c.tesi olması sebebiyle bişi demiyorum 😄

Afiyet olsun canım bir tek o adımlara su bana az geldi ❤️

Tekrar başlangıcın hayırlı olsun canım ❤️

Hoşgeldiiinnn ❤️

Yarın sabah da atabilirsin ❤️

Maşallah 🧿 boy da uzunmuş (kıskanmış olabilirim ) sağlıkla keyifle verelim inşallah 🙏

Afiyet olsun ❤️tamam ödül yok da bişi yememişsin kü 🤷‍♀️
Dozu kaçıyor kaptanım yoksa evde olunca. 😇
Kaptanım bugün menü de etli yaprak sarma var. Ama diyet özel içinde pirinç yarma bulgur yok. Onun hayalini kurup akşamı bekliyorum :kk77:

Afiyet olsun ❤️ eşinin de doğum günü kutlu olsun beraberce uzun yıllarınız olsun 🙏
Bugün diyetten devammm 💪

Afiyet olsun aslında az olmuş ❤️

Afiyet olsun toklulu börek nedir hiç duymadım 🤔

Afiyet olsun canım dün takımlara girmek isterim demiştin daha pazar olduğu için seni mavi takıma alıyoruuuzz ve kaptanın Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus oluyor. Menülerinde onu da etiketlemeyi unutma canım 😘

Afiyet olsun ❤️ normalde tarhana varsa ekmek,pilav tarzı olmuyor ama dün c.tesi olması sebebiyle bişi demiyorum 😄

Afiyet olsun canım bir tek o adımlara su bana az geldi ❤️

Tekrar başlangıcın hayırlı olsun canım ❤️

Hoşgeldiiinnn ❤️

Yarın sabah da atabilirsin ❤️

Maşallah 🧿 boy da uzunmuş (kıskanmış olabilirim ) sağlıkla keyifle verelim inşallah 🙏

Afiyet olsun ❤️tamam ödül yok da bişi yememişsin kü 🤷‍♀️
Çok teşekkür ederim sağol kaptaniçem ❤
Şimdi sadece 100gr.yağsız sütle yaptığım bir tatlı yedim kahvemle tabikii artık devamm 🙏😘

4 elti 6 görümce en küçükleri benim 😱 kv kayınpeder rahmetli. 35 tane yeğen karılı çoluklu çocuklu bir sürü 😂😂😂

Afiyet olsun ablacım 🤩

Güzel menü olmuş afiyet olsun pembişim ❤️

Yok yav ablacım almayayım yeter benimkiler bana 😂😂

Hay maşallah benim ablama ❤️

Güzel menü olmuş afiyet olsun 😘

Afiyet olsun ablacım spor 👌👌

Tamam boza abam ❤️😂 öyle kaydederim bugün menüde tekrar bildirirsin olur mu 😘

Tekrar Hoşgeldin ablacım 🥰

Hoşgeldin ablacım sen de mi Sivaslısın 😂🤩

Hahahaha sendeki bu rahatlık 😂😂

Afiyet olsuun 🤩güzel olmuş

55 kiloya düşmek için daha ne bekliyorsuuuuunnnn, spor yapsanaaaa, spor yapsanaaaa, spor yapsanaaaa🥳🥳(oğlum 3 yaşında dinlediğimiz müzikler malum😂😂)
4 elti 6 görümce mi Allah yardımcın olsunn 🥺🙏🏻🙏🏻

Bende de 2 hafta geçmişken olacak gibi oldum biraz sonra olmadı. Belki öyle bir şey olur. Sık olunca vücut halsiz düşüyor 😞

X