Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet eksi olsun ❤️Canımcım yumurtanın iksiş de fazla yanına tam tahıl ekmek ceviz ve yeşillik kendine özenli özenli tabaklar yap. Evdekiler börekleri unuyup senin tabağa sulansınlar. Tavuğu da muhakkak tart canım 🙏

Canım normalde peynir bol yeşillik zeytin ceviz vs dönüşümlü falan oluyor ama bu hafta taşınma telaşında tüm yesillikler bozuldu yarın kısmetse yeşillik alicam. Zaten 3 yumurta dokundu midemi bozdu 😅

Canım normalde peynir bol yeşillik zeytin ceviz vs dönüşümlü falan oluyor ama bu hafta taşınma telaşında tüm yesillikler bozuldu yarın kısmetse yeşillik alicam. Zaten 3 yumurta dokundu midemi bozdu 😅
Tamam kuzum yatınki menüne bakacam ❤️

Evettt yeni bir hafta
herkese hayırlı uğurlu olsun yeni takımlar.

Sevgili kıymetli kaptanım Sitare55 Sitare55 ♥️🥰
Karşı takım kaptanim Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus ♥️🥰

Başarılar dilerim sportmence bir yarış olacagina inaniyorum 🤗🤩

Boncuk2307 Boncuk2307 spordan sorumlu bakanım hergun spor bildirimi yapacağım sana, bu hafta çok sıkı ilerlicem.

Hadi bakalım tüm masterfit hatunları bol eksili yağdan gitmeli günler hepimize 🌹🌹🌹🌹🌹

Evettt yeni bir hafta

Boncuk2307 Boncuk2307 spordan sorumlu bakanım hergun spor bildirimi yapacağım sana, bu hafta çok sıkı ilerlicem.

Hadi bakalım tüm masterfit hatunları bol eksili yağdan gitmeli günler hepimize 🌹🌹🌹🌹🌹
Seni boşuna almadım canımsın kız ❤️🥳

Sevgili Masterfit ailesi yeni haftanın takımları belirlendi. Başarılar diliyorum bol eksiler inşallah :dua:

NOT: Beni de etiketlemeyi unutmayın anacım takımlarda değilim ama bir yere gitmiyorum oklavam elimde ona göreee :-)

Masterfit 141.Etap Takım Listeleri
KIRMIZI TAKIM
Sitare55 Sitare55 Kırmızı Takım Kaptanı
Elhan Elhan
@Denp
nurovic nurovic
@sibel_84
@Jasminium84
Boncuk2307 Boncuk2307
@Mthn83
@Tutku44
@Goklerce
@Fitt_anne
@Faunaaa
@Beklenen2
dolar milyoneri dolar milyoneri
Sem2024 Sem2024
MAVİ TAKIM
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Mavi Takım Kaptanı
Cakinin Gelini Cakinin Gelini
@Jou
@Efenin_Annesi
@Mina45
@60kiloyum
@Ankee
@bluegreeneyes
@Diyettenvzgctm-olmuyo
@gezegenfeza
@Lotus1234
@malahit
@tomrs
@bnnu
HAZIRLIK
@Pembepilates (başlangıç 27.10)
@yosunlupapatya
@Beth18
@Nergis 35
@Asya89
@Ellssa
@Ceeeeeeeeeeee
@Makaron23
@Azmet5255
@urfaktefek
@s i d e l y a
Ellerine sağlık kaptanım. Takımlarımız hayırlı olsun. Arkadaşlarımı iyi öğreneyim de kendi kaleme gol atmayim :confused:

Evettt yeni bir hafta

İyi olan kazansın aşko, yani biz🤣🤣

Kızlar bugünkü menüyü yazıyım akşam çocuklar uyuyunca mutfağı yerleştireceğiz.

Saat 09.3o kolajenli kahve
Saat 11.30 3 tane haşlama yumurta 2 parça peynir sallama siyah çay . ( evdekiler börek yedi en kolay yumurta o yüzden onu yedim)
Saat 15.00 1 fellas protein var ( tadını hiç sevmedim) 1 kupa açık çay
Saat 17.00 3 ceviz 2 hurma
Saat 19.00 eşim kızarmış tavuk alacak beyaz derisiz etinden yerim yanına salata ayran belki 1 dilim ekmek
Su 2litre
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 🌺🌺💞💞
Afiyet olsun çok güzel bir menü. :super:Yeni tasindiniz sanırım hayırlı olsun yeni yuvanız. Huzurla yaşayın. :dua:

X