- 14 Şubat 2021
- 1.022
- 5.973
- 43
Karam hic aramam kabak tatlisiİyiki sabah yulaf yemişim kaptanlık seçimini benim kazanmam lazım nişandada çok oynarsam ohh tamam o iş çikolata hakkımı da Cicekbocekkaktus e devrediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karam hic aramam kabak tatlisiİyiki sabah yulaf yemişim kaptanlık seçimini benim kazanmam lazım nişandada çok oynarsam ohh tamam o iş çikolata hakkımı da Cicekbocekkaktus e devrediyorum
Teşekkür ederim can kaptanımGeçmiş olsun canım
Üzerine tahin cevşz de dök bolcaKaram hic aramam kabak tatlisi
Bismillah dedik yine kırmızıdayiz. Bu hafta sıkı asilmam lazım.sibel_84 gel zümrem
Afiyet olsun çok güzel bir menü. Yeni tasindiniz sanırım hayırlı olsun yeni yuvanız. Huzurla yaşayın.
Kıaaaz taşındın mııııı amaaaannnn hayırlı olsun çiçeğiiimmmÇok çok teşekkür ederim Rabbım razı olsun sevgiler
Çok çok teşekkür ederim Rabbım razı olsun sevgiler
Kolay gelsin öğretmenim. Kendine oku öyle gir içeri.Bu hafta sayfalar dolup taşacak çünkü çenesi düşük iki kaptan var Cicekbocekkaktus
Göz hakkınızı helal edim şimdiden.
Kızlar menülerinşze beni etiketlemeyi unutmayın gece gelacaamm ve bakacam tabiki. Ben şimdi geldim gece havadislerimle ve menü yorumlarımla aranızdayım daha balkon konuşması da yapacam
Yediğinizi yemiş olun şu saat itibari ilr vıs cos olmasın öpüyşrum sizi
Ceviz ok , tahini yakistiramiyorum , ince zevklerim varÜzerine tahin cevşz de dök bolca
Geçmiş olsun canımKızlar mide ağrısından ölüyorum ne iyi gelir soğuk yedim herhalde yürüyüşe çıktığımda
Mavidesin canımKaptanım sanki az önce diğer kaptanım beni kaptı ben yine nirdeyim
Süt içmeyeyim zaten WC sorunu var tahin deneyeceğim kaptanım, elhan (yaşını bilemedim nasıl hitap etsem) cann da tahin dedi, bi tane ablam da tahşn dedi birazdan tahin yutacam Allah razı olsunGeçmiş olsun canım
Tahin (1 yk yutacaksın)
Haşlanmış patates
Aşırı kaynar olmayan çorba (böyle tavuksuyuna falan)
Yaşııı sanırım 50/2 diye biliyorum dimiii Elhan kaptaniçemmSüt içmeyeyim zaten WC sorunu var tahin deneyeceğim kaptanım, elhan (yaşını bilemedim nasıl hitap etsem) cann da tahin dedi, bi tane ablam da tahşn dedi birazdan tahin yutacam Allah razı olsun
Afiyet olsun canım sabah yumurta biraz kaçmış sporcular 6 tane nasıl yiyorlar bilmiyorumKızlar bugünkü menüyü yazıyım akşam çocuklar uyuyunca mutfağı yerleştireceğiz.
Saat 09.3o kolajenli kahve
Saat 11.30 3 tane haşlama yumurta 2 parça peynir sallama siyah çay . ( evdekiler börek yedi en kolay yumurta o yüzden onu yedim)
Saat 15.00 1 fellas protein var ( tadını hiç sevmedim) 1 kupa açık çay
Saat 17.00 3 ceviz 2 hurma
Saat 19.00 eşim kızarmış tavuk alacak beyaz derisiz etinden yerim yanına salata ayran belki 1 dilim ekmek
Su 2litre
LenaG Sitare55
Afiyet olsun çiğ kabak çekirdeği 20 gibi yarım çay bardağı güzel olurBende menümü yazayım.
Kahvaltı
Bir dilim ekmek
Peynir zeytin domates biber salatalık bolca.
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Ogle
Küçük bir tabak ile mantı
Bolca yoğurtlu
Daha birşey yemedim. Yer gibi de değilim.
Ara öğün bitki çayı içerim. Öncesinde kahve
LenaG Sitare55 Boncuk2307
Adimsayim 6998 2 adım daha atsam 7000 olacak
Suyu ölçmedim ama bayağı içtim.
süüper bir menü kek görülmüyor bile afiyet olsun spor falan çok iyiGüne 300 ml sirkeli su ve şekersiz kahve ile başladım
Kahvaltı
1 dilim tahinli kek
1 haşlanmış yumurta
20 gram beyaz peynir
1 yk sos ( acuka ev yapımı)
1 yk şekersiz fıstık ezmesi
Ara öğün
200 ml laktozsuz süt + 4 adet tarçınlı fındıklı diyet bisküvi
Akşam Öğünü
100 gram yagi süzülmüş dardanel tonlu yeşillik salatası
Saat 7 gibi sütlü kahve ve 1 parça bitter yerim
Spor olarak