Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İyi Akşamlar

12:00 1büyük kupa sade şekersiz filtre kahve,
1büyük elma

Ara, 500ml.zencefilli kiraz sapı çayı

17:40 Akşam yemeği
1büyük tas kabak sütlü çorbası, yarım kase yağlı kağıtta karışık az zeytinyağlı kızartma, 1kaseye yakın yy.yoğurt, 1tk.reçel
LenaG Mthn83 Boncuk2307

Su 3 litre
Şimdi yağsız sütle 1büyük kupa şekersiz filtre kahve

Spor olarak sadece ev işi

Bende menümü paylaşayım. Şöyle sobanin yanına geçeyim
Kahvaltı
3 marul yaprak arasına 3 tatlı kaşığı çökelek peynir
Öğle
2 yumurta
Ara öğün
2 fincan türk kahvesi ayrı zamanlarda
Akşam
1 fırında patates
Bir tabak havuç turp salatası
Bir küçük kabak tatlısı
2 adet bitki çayı.
LenaG Mthn83 Sitare55 Boncuk2307
Adım sayim5700
Suyu bilmiyorum ölçmedim ama iki şişe okulda içtim evde kaç içtim saymadım.

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-08-21-27-13-001_com.mi.android.globallauncher.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 6
Ringo ringo şişeler
Afiyet olsun Sibelim sobani kiskananin kaşığı kırılsın

Hahahaha hiç güleceğim yoktu işte bu azimdir
Kahvaltıda çorba bile içemiyorum ben de farklı geldi tavuğu görünce
Afiyet bol eksi olsun inşallah
Şu marul dürümlere ben de çok özeniyorum da yapamadım bir türlü Afiyet olsun çok gzel olmuş

Annemle babam sabah 6.30 da kahvalti yapıyorlar onu düşününce 12 ögle yemegi saati oluyor

Yaaa inş benimdir merakla bekliyorum
Böyle bir menüye yarın eksi gelmezsen döverim seni
Beraber dövelim beni
Ayy yazın bende annemlere ne kadar taşıdım ablamlar buradaydı orada kalmam gerekşyordu falan hatta uyuz abim saklamıştı hem de tartı günü buraya yazmıştım sanki hatıtlayanlar vardır
Afiyet şifa olsun canım

Kızlar kızlaaarrrr elbisemin rengi bu. üzetine ne renk şal ne dersiniz? Ben içindeki yeşil tonu begendim o olur mu sizce. Elbise biraz koyu old için şalla canlandırmak istiyorum fikirlerinşze talibim

Bayağı tok tutuyor. Oglene kadar beni iyi idare ediyor yani

Sabah olsaydı nasıl sinirliydim . O sinirle nasıl doverdim ki seni.
Ama şimdi sakinim kıyamam vurmaya
Çantanın içinde bekliyor sabah tartilirim.

Tek renk kullan açık yeşil olur canım. Ama ben şal hiç kullanamadigim için sala karşı hep önyargılı oluyorum.

Afiyet olsun canım öğlenden itibaren aslında az beslenmişsin o yüzden acıktığını düşünüyorum bir de kepek ekmeği yerine mümkün olursa ekşi mayalı tam buğday ekmeği yersen daha tok tutabilir sabahları
Çook güzel menü vallahi çok merak ediyorum tartıyı afiyet olsun
Kızlar brokoli sevmeyenler buna bayılır yoğurtlu kıymalı yaptım 3 kaşık kıyma koydum
Eki Görüntüle 3500825
Çok severim ellerine sağlık
Afiyet olsun dible pirinçsiz ise 1 dilim ekmek de eklenebilirmiş
Afiyet olsun güzel menü olmuş canım
Afiyet olsun canım senin kilon itibariyle ara ara diyet dışı dediğimiz yiyecekleri, menülerine eklemende bir sakınca yok böyle böyle kendine koruma rutini oluşturabilirsin bence üzgün hissetme lütfen
Afiyet olsun canım mümkünse filtre kahveyi(biraz sütle) hayatına sokarsan hem lezzet açısından tatmin edici olur hem doyurucu oluyor bir de 20 de her ne kadar koruma olsa da 1 avuç hem fıstık hem çekirdek fazla yağ gibi geldi
Bugün günlerden rotein diyorsun afiyet olsun
Afiyet olsun canım taze fasulyeyi 6-7 yk yiyebilirsin neden bu kadar az yedin ve pilav da 3 yk olabilir veya 1 dilim tahıllı ekmek olabilir leblebi çok olmuş.
Afiyet olsun güzel olmuş
Afiyet olsun güzel olmuş
Leyla adına çok sevindim hedefine ulaşmış ne güzel. Sıra bizde Tatlım ne rahatsızlığın var mühim bir şey değil umarım.
Bu hafta midemden rahatsızlandım 2 gün istifra ettim düzenim bozuldu şu an iyiyim sadece bir es vermek gerekiyor ya bazen kaptaniçem bir süre tartılmayacağım ve belli bir liste üzerinden gitmeyeceğim o anlamda dinlenmem lazım yoksa bişicim yok
Afiyet olsun canım protein yok kas kaybı olmasın diye eklemek lazım
Afiyet olsun çok güzel

Pirinçli kaptanım ondan ekmek yemedim

Bence de yeşil olsun ama desenli değil de sakin pastel ve düz renk

Peki kaptaniçem sağol ♥

Bugünkü menüm sabah
Çeyrek ekmek
1 yumurta
Küçük bir parça börek
Ara bir muz bir tk Nutella
Akşam 18.30
3 köfte patates fırında
Bir kâse çorba
Bı kase yoğurt
Akşam yemeğinden mi noldu sindiremedim mi midem aşırı kötü iki tane maden suyu içtim detoxmix içtim karnın 9 aylık hamile gibi şişmiş var mı bir onerusi olan kızlar patlicak gibiyim . Geçmezse yarın 2-3 kilo fazla çıkarım diye korkuyorum
Şu 2 5 lt
LenaG Boncuk2307

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…