- 9 Temmuz 2024
- 738
- 4.178
- 23
aayy vallahii zoorrGüzel menü afiyet olsun
Fazla bir şey de yemiyorsun neden artı geliyor kaptanım acaba
Fazla yememişsin afiyet olsun
Biz atlattık şükür de Rabbim hala yaşayanlara yardım etsin çok zor. Erken doğduğu için midesi de gelişmemişti ilk bir yıl boyunca reflüsü vardı hep istifra ediyordu her şeyi. Misafirliğe bile gidemezdim milletin evine üstüne başına kusuyor diye
Allah kabul etsin canikom, afiyet olsun
Spor yapamadım evet yaa benim de içime işledi, bir de canım bir sürü şey çekti bu hafta regl öncesi olan hafta hep böyle oluyor.
Çok geçmiş olsun
Ayy seni de ekliyorum listeye o zaman ablacım
Hafta boyu değil ama 1.5 gündür maalesef çozuttum. Yarın takımlara girip silkelenip yoluma devam edecem inşallahBu türküyu hafta boyu yiyip , son gün eksi cikmak icin çırpınan herkese hediye ediyorum
Elhan aplammm gel sarilalimDileeeeeekbir yerlerden tüyo almadım ki
Rabbim sağ salim kavuştursun eşinle arkadaşım.Gonul isterki istikrarla yaşanan hiç bir olumsuzluktan etkilenmeden ilerliyelim bu süreci .Lakin insanın mümkün değil iki ileri bir geri yapsakta önemli olan yolumuzdan dönmemek 1 ay geç ulaşırız hedefe ama ulaşırız Allah'ın izniyleMerhaba kızlar.
Dün öğleden sonra diyeti bozdum.
Bugün de dikkat etmedim.
Yarın itibariyle takımlara girip kendime çeki düzen vercem.
Dr un ilacı kesmesi sebebiyle yaşadığım yoksunluk beni kötü etkiledi. Ellerim çok titredi başım çok döndü felan zor 1 hafta geçirdim. Halen de sürüyor semptomlar ama vücut alıştıkça duzelecem inşallah.
Bu süreçte eşimin de evde olmaması manen beni etkiledi ya. Kaptan eşim. Gitti mi 1 hafta yok en az. Alışınca hep evde olmasına zor geliyor yanlizlik.
Diyetime yarın tam konsantre devam edicem ama bu 1.5 günlük kaçaklar yarın tartıya yansisada haftaya kadar veririm diye düşünüyorum. Hem regl de bitti hergun eliptik yapicam Leslie felan toparlarim ben
İçimi dökmek istedim
Cok uzgun olma lutfen guzelliginin , zayifliginin fatkinda ol. Sağlıklı beslenmek icin evet uğraş ama sen saglikli beslenmek icin degil ac gezmrk icin uğraşıyorsunMerhaba kızlar.
Bugün de dikkat etmedim.
Dr un ilacı kesmesi sebebiyle yaşadığım yoksunluk beni kötü etkiledi. Ellerim çok titredi başım çok döndü felan zor 1 hafta geçirdim. Halen de sürüyor semptomlar ama vücut alıştıkça duzelecem inşallah.
Bu süreçte eşimin de evde olmaması manen beni etkiledi ya. Kaptan eşim. Gitti mi 1 hafta yok en az. Alışınca hep evde olmasına zor geliyor yanlizlik.
Diyetime yarın tam konsantre devam edicem ama bu 1.5 günlük kaçaklar yarın tartıya yansisada haftaya kadar veririm diye düşünüyorum. Hem regl de bitti hergun eliptik yapicam Leslie felan toparlarim ben
İçimi dökmek istedim
He birde haftaya yürüyüş bandıda gelmiş olur onu da yapacam extra. Çok üzgün hissediyorum kendimi ihanet etmis gibi ama yarın toparlicam.
Allah razı olsun canım.Rabbim sağ salim kavuştursun eşinle arkadaşım.Gonul isterki istikrarla yaşanan hiç bir olumsuzluktan etkilenmeden ilerliyelim bu süreci .Lakin insanın mümkün değil iki ileri bir geri yapsakta önemli olan yolumuzdan dönmemek 1 ay geç ulaşırız hedefe ama ulaşırız Allah'ın izniyle
Ordan bakınca böyle gorundugumu bilmiyordum. Ama haklı mısın, hemde çok fazlasiyla. İnşallah daha iyi menüler çıkarırım bu hafta.Cok uzgun olma lutfen guzelliginin , zayifliginin fatkinda ol. Sağlıklı beslenmek icin evet uğraş ama sen saglikli beslenmek icin degil ac gezmrk icin uğraşıyorsun
Yap tabi şifa olsun canımBen de yapayım canım
Amin inşallah canım kaptanım teşekkür ederimAllah kabul etsin canikom, afiyet olsun
teşekkür ederim kaptanım, amin inşallahAfiyet olsun Allah kabul etsin
Boncuğum bu meycelerin yanına diuetiayenler genelde ya süt ya badem ceviz fındık gibi şeyler veriyorlar. Kan şeleri bir anda yükselip alçalmasın diye. Söylemefen geçemedim afiyet olsunMenümü de yazayım sonra unutuyorum
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği, labne, 2 salatalık, 4 yeşil zeytin
Ara Öğün 15.00
1 armut
Ara Öğün 17.00
1 muz
Akşam yemeği 19.30
1 tabak ıspanak dible + 4 yk kadar yoğurt
2lt su (tamamlarım daha içemedim hepsini) 1 lt dukan kiraz saplı
Dukana da bir hafta Ara vereceğim etkisi azaldı.
LenaG Mthn83
Hepimizin böyle gel gitleri oluyor canım moral bozmak yok lütfenMerhaba kızlar.
Bugün de dikkat etmedim.
İçimi dökmek istedim
He birde haftaya yürüyüş bandıda gelmiş olur onu da yapacam extra. Çok üzgün hissediyorum kendimi ihanet etmis gibi ama yarın toparlicam.
Şifa olsun canım inşallah yarın güzel sonuclar görürsün8 Kasım Cuma dan herkese selamlar
Sahur yok
18.00-20.00 arası
1 kase mercimek corbası
Çooook salata
Bir kaşık taze fasülye
1 tk pirinç pilavı
1 tk kahvaltılık çikolata
Yarım cennet hurması
1 mandalina
6-7 tane gün kurusu
1 su bardağına yakın beyaz leblebi
(Doymak bilmedim )
1.5 litre su
Ödem içeceği
10 bin adım
LenaG Boncuk2307 Denp
çok şükür iyiyim canım. sadece çok yoğunum inan kendime zaman ayıramıyorum. yeniden başlangıç yaptım, diyete devam. inşallah güzel sonuç alırımHoş bulduk fulyacim.Görüşmeyeli iyiyim sen nasılsın güzel haberlerini alırım inşallah
çok geçmiş olsun üzüldüm. canım önemli birşey olmuş mu? nasıl düşmüş?Teşekkür ederim canım, babam düşmüş