Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Yemekler 1 yemek kaşığı hatta tatli kasigi , leblebi 1 su bardagi leblebiyi seviyorsan eyvallah , yok doymak icin yedinsen bu terste bir işlik var

Evet canım inşallah eski motivasyonumu tekrar bulabilirim. menulerim iddialıdır bu arada ama önce birilerini gözüme kestirmem lazım en yakın @Mthn83 i gordum havlu atmazsa tabi
Sen de o kilolarda mısın ben de başladığımda 76 kiloydum temmuzda başladım sen daha buralardaydın. Menülerini görmek nasip olmadı. Lig tablosundan seçersin dişine göre rakip
Gün özetim bu sekilde 972 kalori
Sporları aksama atacagım henuz yapmadım sadece yuruyus var 11 bin küsür
En son tekrar bildirirsin ablacım
Çok az yiyorsun o yüzden acıkıyorsun bence
Çok güzel olmuş afiyet olsun canımcım
LenaG Boncuk2307 unutmuşum etiketi soryyy kaptanlarım
Spor yapmayacağım yarın tartı var malum adımlar yeterli
Tamamdır not ediyorum
Güzel gözüküyor afiyet olsun bol eksi olsun
Normalde Nescafe ye laf ederdim ama sen korumadasın afiyet olsun papatyam
Kıız saat 12 de tavuk mu yedin çalışıyor muydun sen çiçeğim afiyet olsun bu arada genel olarak güzel menü
Tek öğün olduğu için bir şey diyemiyorum balım afiyet olsun
Sağol canım ablam, biliyorum aslında arada yiyorum ama tiksindim ben hamileyken çok yiyemiyorum, sütü de şekersiz balsız içemiyorum, granolaya koyunca anca teşekkür ederim yine de
Güzel menü olmuş afiyet bol eksi olsun inşallah

Boncuk2307 LenaG

08 Kasım Cuma

sabah 09.20
45 gr peynir, 60 gr ekşimaya ekmek, 1/2 domates, köz biber

öğlen 13.15
90 gr hindi göğüs, sirkeli havuçlu marul salatası, 3 altınbaşak

ara 15.00-17.00
100 mlt kefir, 3 küçük salatalık, 5 kuruyemiş

akşam 19.40
2 kepçe mercimek çorbası, 3 yk etli patlıcan yemeği, çoban salata, 1 asrın tandırı tb lavaş

ara 21.30
1 yaban mersinli activşa yoğurt, 3 ceviz

2 lt su

10.000 adım

Sorumluluk almadan kilo vermek benim için çok zor bir şekilde başlamalıyım . Teşekkür ederim boncukum

Güzel olmuş ablacım afiyet olsun bütün hafta boyunca eksiksiz menü paylaşımı ve spor yaptığın için teşekkür ediyorum

Leyla adına çok sevindim hedefine ulaşmış ne güzel. Sıra bizde Tatlım ne rahatsızlığın var mühim bir şey değil umarım.

Masterfitin güzel hatunlarııı. Yarın yine tartı günü. Menü ve spor bildirimlerinizi yarın 14.00 e kadar atarsanız sevinirim. LenaG kaptanım sonuçları açıklamadan ben atayım ki tabloyu kim + 1 puanı alıp takımına katkı sağlayacak belli olsun. Hepinize yarın bool bol eksiler diliyorum. Hayırlı geceler herkese

Böyle bir menüye yarın eksi gelmezsen döverim seni

Valla korkumdan tartıyı yanımda getirdim. Köye geçtik akşam. Eşim öğle gibi geçeriz Erzurum'a dedi ama. Oldu ki aksilik oldu gecemedik. Fırça yememek için tartıyı çantaya attım. Eşim görse diyecek ki bu ne arıyor burada

Çalışmıyorum evdeyim , cocuklar ögle arasına 11.45 te çıkıyor, eve yemege geliyorlar. (Sabah Kahvaltiya tavuk makarna pisirmemissek) saat 10.30 gibi öğle yemegi hazırlıkları basliyor. Bazen yumurta peynir sıkıyor Öğle yemeği ile başlamak da değişik oluyor, aralikli oructan kalma bir alışkanlık

çok şükür iyiyim canım. sadece çok yoğunum inan kendime zaman ayıramıyorum. yeniden başlangıç yaptım, diyete devam. inşallah güzel sonuç alırım sen de özlettin kendini düzenli gel artık
İstediğim inceliğe ulaşıncaya kadar devam kuzum. Yeniden başladığına sevindim inşallah hepimiz için güzel sonuçlar olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…