Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sağol kaptaniçem
Hanımefendiye gelince şeytan kulağına son 5 kere daha verin ilacı demişti bugün vermedim yarın vericem son iki
Ama haftada on günde bir verelim mi diye sorucaz iyi geldi kızıma maşallah sık kusmuyor peki minik kızda 5 gün takıcaktı tekrar boyunluğu çıkarıldı değilmi nasıl iyimi pıtırcık ve diğer pıtırcıklar

Teşekkür ederim canım kaptanım

Aynen canım, onlar iyi olsun, tatil yine yapılır.
Bende babamın yanına gitmeyi çok istedim, haftaya eşim ayağından ameliyat olacak, dile getiremedim bile

Gözümde feci bişey canlanmıştı, bunda ne var ayol

Geçmiş olsun canım

Resim de yollayaydın
İçine sindiği için sevindim, darısı olmak istediğin kiloya

Ne kadan az bi menü fezom ama sen farklı bşr sistem yaptığın için sen işini bilirsin,

1.58 boy
39 yaşına giricem canım bi kaç güne
Oyy maşallah ben daha genç düşünmüştüm seni profil resmindeki sensen eğer boyumuzda aynıymış bende 153
Kaptanım eve zor atmıştım kendimi işten gelince çok aç ve yorgundum döneri ancak pisirebildim yaninada bı salatalık yedim de ellerimin titremesi ancak geçti açken ben ben değilim sanki dillendirmek istemiyorum pek ama şeker alameti mi acaba diye de korkmuyor değilim hani
Hiç bişi yememissin kız ekmek de yok hiç afiyet olsun
Tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin En cok da istikrarla devam etmenizidarısı başımıza
Teşekkür ederim canım darısı hepinize olsun inşallah
Heytt bee menüye spora bak şuan kaptanlık göz kırpıyor sana
Yarına hazırlık Fit Mücverim unsuz fırında İçinde nohut, kabak, yumurta, peynir var
Eki Görüntüle 3500466
Ama detaylı tarif isterimmki bennn
Yaa cokk merak ettim simdiii dar geleni beğendiysen iade etme zayıfladıkça giyersin

7 Kasım menü
07.00 1 bardak kuru incirli su
09.30 1 fincan kahve 1 galeta
10.00 smoothie
13.00 1 fincan rezene 1 elma 5 badem
16.00 1 fincan rezene 1 mandalina 1 galeta
18.30 1 porsiyon hamsi tava bol salata 3 dilim ekmek 1 şişe maden suyu
20.30 3 pötibor 1 dilim kek
3 litre su Leslie 3 mile+ emzirmeye devam
Akşam yemeği sonrası yememm lazımdı ama resmen midemde kara delik açıldı açlıktan değil yediklerim sadece psikolojik kendime çeki düzen vermem lazım bu hafta diyetisyende +1 kg çıktım canm sıkıldı
LenaG Boncuk2307

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…