Okulda tavuklu pilav yapılıyor. Yapacağım daha doğrusu. Yemeden nasıl duracağım bilmiyorum.
Afiyet olsun5 Kasım
12:00
5 yada 7 küçük hurma (unuttum)
1,5 incir
18:00
Somon
Soğan salatası
Biraz fazla karışık kuruyemiş
1 lt su
4 kupa zencefil, limon
3 kupa kahve
2 kupa çay
LenaG @Boncuk2307
Afiyet olsunİyi Akşamlar
11:00 az yeşil soğan,yeşil biber,kırmızı biber, 2yk.yulaf, karabiber, pul biber ve 2yumurta, 1küçük kabaktan yağlı kağıtta tost, 8zeytin, 50gr.karışık peynir, az şarküteri ürünü, şekersiz çay
Ara, 500ml.kuru zencefilli kiraz sapı çayı
18:45 Akşam yemeği
Birkaç tavuk tiftiğiyle yarım kepçe tavuk suyu, toplamda yarım kase yağlı kağıtta az tereyağ sürdüm, patlıcan, patates, kapya (birkaçar parça) 2yk.sarımsaklı yoğurt ve 400 gr.yy.yoğurdun içine 1muz, 1er çk.tarçın, zencefil, zerdeçal, 1tk.chia tohumu
LenaG Mthn83 @Boncuk2307
Su 3 litre
Şimdi büyük fincan şekersiz kakaolu türk kahvesi
Spor sadece günlük işler
Afiyet olsunSelamlar bugün menüm
Sabah 7.30
1 h yumurta
Öğle 12.30
1 kase ezogelin çorba
3 mantarlı köfte
Yeşil salata+2 yk köz biberli yoğurt
Ara18.00
1 kase cacık
Akşam 21.00
1 p sebzeli mantar sote
Su:2.5 lt
Spor yok 3800 adım
LenaG
Afiyet olsunHayırlı geceler
12.00
2h yumurta beyazi
Yarım bazlama arası 2 dilim peynir
Marul
Eti lifalif
Yarım mandalina
Yarım bazlama arası kıyma
Marul Yesil soğan
2 lt su
3 saat ev temizliği
LenaG @Boncuk2307
Afiyet olsun güzel menü canımİyi akşamlar
LenaG @Boncuk2307
Kahvaltı 10.00
Kaşarlı tost
13.00 ara öğün
Tarhana çorbası bı kase
16.30 öğle
100 gr et
5yk fırın sebze
17.00 ara öğün
mandalina
Bitki çayı
20.00 akşam
5 Lahana sarma
3 YK Yoğurt
2.5 lt su
6000 adım
Afiyet olsun05.11.24
08.30
1.5 karabuğday patlağı üzerine labne ve azcik bal
11.00 sütlü kahve, 1 lokma şekersiz ünsüz diyet kek(çok kötüydü tadı )
12.30
1 haşlanmış yumurta, fırın patates ve patlıcan, domates, 5 zeytin, 1 dilim ekmek
16.00 sade kahve, 1 mandalina
19.30
3 YK pilav üzeri etli fasulye, salata yoğurt ,
1 hurma
20 dk Leslie, 400 ip atlamaLenaG @Boncuk2307
Tabii ki girersin canım
Afiyet olsun öğlende bam diye kesilmiş duruyor. Vardır bir bildiği herhalÖnce Menümü vereyim
LenaG @Boncuk2307 Mthn83 sibel_84
Sabah limonlu su
Kahvaltı 09.00 : 1 has yumurta
7 zeytin 30 gr peynir
Roka domates salatalık 1 ceviz
1 dlm çavdar ekm
Ara 10. 30: 10 badem sade kahve
Öğle 13. 45 : 1 kase çorba
4-5 kasık taze fasulye
2 kasık yoğurt
Roka marul az zeytinyağlı
Ara: 18.30: türk kahvesi
1 yemek k çiğ kabak çekirdeği içi
2 k kayısı 1 hurma
3. 5 litre su
500 ml detoks suyu
Spor 30 dakika tempolu yürüyüş
30 dakika bölgesel(ağırlıklı)
3000 ip atlama
2 saat zumba(halk oyunu)
O şekilde düşünme olmayacak,iyi olacağım geçici bir şey diye telkin etmeye çalış canım kendiniŞifa olsun canım
Benim ve çocukların ki aynı D3 ama benimki tablet şeklinde olanlardan.
Ben gün ananas kivi yedim belki WC için iyi olur diye.
Kulak kristallerim ara ara kayarlar. Dünden beri yine baş dönmem başladı
Çok korkuyorum yine kötü olursam diye. Geçen yıl tam 3 gün gözüm kapalı evde yattım, duvara tutunup tuvalete gidip geliyordum. ALLAH korusun öyle birşey olursa ne yapacağımkimsemiz yok burda en önemlisi eşim yok çocukların sorumlukları okulları yemeleri içmeleri nasıl olacak diye çok tedirginim.
Bir kaç arkadaşım var ama herkesin kendi sorunu işi gücü var.
Afiyet olsun5 Kasım menü
07.30 2 bardak limonlu su
09.30 1 fincan kahve 1 kuru erik 2 grissini
10.30 1 yumurta ile bol yeşillikli salata 1 dilim ekmek
13.00 domates salatalık turp söğüş salata 1 dilim peynir 2 galeta
16.00 1 mandalina 6 badem
18.00 2 kase karalahana çorbası, bol salata
19.00 2 çatal pasta
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG @Boncuk2307
Tünaydınlardan bir demetttGünaydınıınnlaaarrr
Tünaydın ellerine sağlıkGünaydın herkese bu saatte kalkıp yeşil fasulye pişiren bir benim herhalde.
TünaydınGünaydınnn kızlarrr
TünaydınGünaydın
Tünaydın canımGünaydın arkadaşlarbol sporlu az kalorili bir gün olsun
kızımı okula birakiyip yürüyüş yapicam .Ankara buzz buzz
Tünaydın kaptanım inşallahGünaydın canımlarbol eksili huzurlu bir gün olsun inşallah
İst e gel ısınırsınSoğuk bir Kayseri den sicacik bir günaydın
Afiyet olsun çok lezzetli görünüyorKahvaltıyı evde sıcak sıcak yapmak da ayrı keyifmiş
Dikkat iştah açabilir
Eki Görüntüle 3499655
Mthn83 @Jou @Efenin_Annesi
sibel_84 yosunlupapatya
Kaptaniçmi de etiktleyimLenaG bide
öpeyim
Tünaydın canımgünaydınnn kızçelerr
Tünaydıııınngünaydın kızlaarrr
Yok canım Salı ve CumartesiHer gün tartı bildirimi yapmam gerekiyor mu
Hayırlı günler canımHayırlı sabahlar azımli guzel ve fit hatunlar gununuz guzel gecsın inşallah
Afiyet olsun5 Kasım Menü
13.00: 2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
2 yk acı sos
Yeşillik
17.00: 5 yk bulgur pilavı
1 kase salata Salata
1 bardak ayran
19.00: 1 kase meyve (cennet hurması, muz, mandalina) adetten dolayı tatlı yeme olayını bastırmaya çalışıyorum
2 lt su
LenaG Mthn83
Spor: 9930 adım
@Boncuk2307
Ooo kimleri görüyorumI' m here
Tünaydın canımGünaydın güzel Hanımlar
Oyy kaptaniçem merhabaaa hoşgeldin
Hayırlısı olsunKitabın orta yerinden cevap vereyim yeme içme gezme fiilleri biraz can sıkıcıydı ama toparladım daha iyiyim Sibel im. Düğünümüz olacaktı davetiye, salon , kıyafet halledildikten sonra gelin kız kendini hazır hissetmediğini fark etti.Apar topar Viyanaya gittim çocuğa psikolojik destek olayım diye yeni döndüm. Normal hayatın seyrindeyiz şu an. Hayırlısı dedik herkes gibi.
TünaydııınnCümleten günaydınlar
Afiyet olsun akşam sadece çorba biraz az kalmış5 Kasım menü
Sabah : 2 yumurta 1 dilim peynir 5-6 zeytin tahin pekmez 2 kaşık, dereotu yarım dilim tam buğday ekmek
Öğle: 1 avuç leblebi +1 bardak kefir
İkindi : kuru incir 1 tane + sade Türk kahvesi
Akşam 19.00: tavuk çorbası 1 kase
3 saat ev işi
4 bin adım
2 litre su
Çok geçmiş olsun annene canımgünaydın kızlar dün yazamadım çünkü iş çıkışı annemi hastaneye götürdüm serum falan verdiler viral enfeksiyon kapmış
09:00 1 kepekli ekmek tost - sütlü kahve
12:00 1 züber çikolata + 1 kuşburnu çay
15:30 1 sezar salata + 1 türk kahvesi sade
23:00 4 lokma ekmek kıtırı / 1 kibrit kutusundan hallice beyaz peynir / 2 zeytin
eve geç geldim maalesef hastanede gözüm döndü artık koşturmacadan o nedenle geç oldu maalesef
Su: 2 lt
Spor: hastane de koşturma
LenaG @Boncuk2307
Hayırlı günlerHayırlı sabahlar kızlar
Açıkçası ben de kaldırılmasını istiyorum kendi adıma ama çoğunluk ne derse o tabi hoş dönüş de pek yapılmadı amaLenaG kaptanım, oylamada Salı tartısına kabul oyu verdim diye hatırlıyorum, lakin bu seviyelere başladığımızda Ahmet bey tartılmamızı yasakladı, buranın kuralı gereği Salı, cumartesi tartıldım. Müsaden olursa sadece cumartesi günü tartılmak isterim, hem burayı aksatmak istemiyorum, Hemde Salı günleri zaten artı çıkacağımı biliyorum, benim için Salı tartısı yanıltıcı oluyor. Olmaz tartılman gerekir dersen de ona da kabul
Offf öyle de deme.benim de canım aşırı derecede tavuk pilav çekiyor yaaa
geçmiş olsun canımmSağolun kızlar
iyi iyi şükür her sabah asker gibi kadın 7 de geliyor çocuğun kahvaltısı okula götür getir e yoruluyor tabi.
dedim bu sabah bari kalkma da biz götürelim sen yat dinlen 5te de alırsın. Ona bile sabah gelirim ben dedi de zor ikna ettik.
İnşallah çabuk geçer bugün iyiydi ama
sadece tavuğundan ye canım yanına da boll ekşili bi kıvırcık salatası ohh miss salatanın üstüne tavukları serpiştir mmmmmOkulda tavuklu pilav yapılıyor. Yapacağım daha doğrusu. Yemeden nasıl duracağım bilmiyorum.
Ben çocuklardan tavuğu azaltmak istiyorum ama ulaşılabilir en kolay proteinDiyette cok iyi geliyorkavanozlayip koymustum , ben bununla doymam dedigim ögunun onunden acip iciyordum. Tuzu yerinde ve naneli sanki iliklerim falan da doymus gibi oluyor
Bu saatlerde biz genelde makarna yapiyoruzoğlan kahvaltida tavuk makarna yiyor
Afiyet olsun5 Kasım Menü
13.00: 2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
2 yk acı sos
Yeşillik
17.00: 5 yk bulgur pilavı
1 kase salata Salata
1 bardak ayran
19.00: 1 kase meyve (cennet hurması, muz, mandalina) adetten dolayı tatlı yeme olayını bastırmaya çalışıyorum
2 lt su
LenaG Mthn83
Spor: 9930 adım
@Boncuk2307
canııımmmmG ü n a y d ı n
Selaaaam
aaaa çok şaşırdım ama hayırlısı buymuş, olanda bir olmayanda bin hayır vardır derlerKitabın orta yerinden cevap vereyim yeme içme gezme fiilleri biraz can sıkıcıydı ama toparladım daha iyiyim Sibel im. Düğünümüz olacaktı davetiye, salon , kıyafet halledildikten sonra gelin kız kendini hazır hissetmediğini fark etti.Apar topar Viyanaya gittim çocuğa psikolojik destek olayım diye yeni döndüm. Normal hayatın seyrindeyiz şu an. Hayırlısı dedik herkes gibi.
canımmmTünaydıııınn
Amin canım sağol Allah razı olsunRabbim şifa versin
Geçtiğimiz selelerde dünürümde vardı, dr koltukta otururken kendini sert bir şekilde yana at Bikaç sefer demiş, biraz faydası oluyor demişti dünürüm, tekrar gelmesin, gelirse aklında olsun
Amin canım sağol Allah razı olsunAfiyet olsun
Afiyet olsungüzel olmuş yalnız akşamki yoğurt muz vs ara öğüne alalım canım
Afiyet olsun
Afiyet olsunbazlama yerine porsiyon yapıp tahıllı bir ekmekle yesek güzel olurmuş
Afiyet olsun güzel menü canım
Afiyet olsunmutlaka ağzım tatlanmalı diyorsun
Tabii ki girersin canım
Afiyet olsun öğlende bam diye kesilmiş duruyor. Vardır bir bildiği herhal
O şekilde düşünme olmayacak,iyi olacağım geçici bir şey diye telkin etmeye çalış canım kendiniçok geçmiş olsun
Afiyet olsun
Tünaydınlardan bir demettt
Tünaydın ellerine sağlık
Tünaydın
Tünaydın
Tünaydın canıminşallah İst fena değil
Tünaydın kaptanım inşallah
İst e gel ısınırsın
Afiyet olsun çok lezzetli görünüyor
Tünaydın canım
Tünaydıııınn
Yok canım Salı ve Cumartesi
Hayırlı günler canıminşallah
Afiyet olsun
Ooo kimleri görüyorum
Tünaydın canım
Oyy kaptaniçem merhabaaa hoşgeldin
Hayırlısı olsunüzüldüm
Tünaydııınn
Afiyet olsun akşam sadece çorba biraz az kalmış
Çok geçmiş olsun annene canım
Hayırlı günler
Açıkçası ben de kaldırılmasını istiyorum kendi adıma ama çoğunluk ne derse o tabi hoş dönüş de pek yapılmadı ama
Domates aldırdım inşallah ben ininceye kadar bitmez.geçmiş olsun canımm
sadece tavuğundan ye canım yanına da boll ekşili bi kıvırcık salatası ohh miss salatanın üstüne tavukları serpiştir mmmmm
Sağ ol casminim. Her şeyin daha iyisi temennimiz bu .canııımmmmnasıl özlemişimmm, nasılsınn
aaaa çok şaşırdım ama hayırlısı buymuş, olanda bir olmayanda bin hayır vardır derler
canımmm
Çok teşekkür ederim.Hayırlısı böyle imiş hocam. İleri de daha iyileri çıkınca karşısına anlayacak. İyi ki olmamış dedirtsin Rabbim.
Ne güzel bir haber sağlıklı bir hamilelik ve doğum dilerim güzel yavruna.Günaydınlar güzel haber vereyim 2.kez anneanne oluyorum kısmet olursa3 aylık oldu,bizim minnoşundsa haberi yok daha hiç istemiyordu nasıl karşılayacak hiç bilmiyrum kıyameti kopartacak zaten.
iyiyim canımm çok şükürSağ ol casminim. Her şeyin daha iyisi temennimiz bu .Sen nasılsın hâlâ aynı işyerinde misin bunu sormaya korkuyorum ama dileğim iyi yönde tabi ki
İyi olmanı ve iyi devam etmeni dilerim. Sağlık olsun diğer dertler gelip geçici .iyiyim canımm çok şükür
aynı yerdeyim hala ne yazık ki
Elhan ablam bil bakalım ben kimim
Çok kilo hocam. Hep kaçak gezdi durdu ... Şikayet eden ogrenciler gibi ispiyonlayayim.