Hoş bulduk bitanecimHoşgeldiniz efendim
Gunaydınnnn ablacım hosgeldınnn nasılsınG ü n a y d ı n
Selaaaam
Çok şükür bugünümüze hocam. Bayağı toparlandım. Sen nasılsın?Hoş bulduk bitanecimSihhattesiniz inşallah
Benim vücudumun niye haberi yokYeni bişi bulmuşlar...
Haber alırsam sana da haber ederimBenim vücudumun niye haberi yok
Sen de hoş geldin kuzum. Oralarda şuralarda dolandım durdum.Gunaydınnnn ablacım hosgeldınnn nasılsın
Ya senın dunur nerelerde arıyorum bulamıyorum nıckmi degişti naptı
Yedin ictin gezdin dolastin geldin di mi?Sen de hoş geldin kuzum. Oralarda şuralarda dolandım durdum.
Dünürüm de benim gibi firari takılıyordu. Nick aynı da kendi yok.
Kitabın orta yerinden cevap vereyim yeme içme gezme fiilleri biraz can sıkıcıydı ama toparladım daha iyiyim Sibel im. Düğünümüz olacaktı davetiye, salon , kıyafet halledildikten sonra gelin kız kendini hazır hissetmediğini fark etti.Yedin ictin gezdin dolastin geldin di mi?
Evet canım haklısın öyle yapıcamNescafe ler fazla şekerli oluyor ama sağlıklı içecekler bulsan daha iyi olabilirafiyet olsun
Güzel olmuş afiyet olsun ablam
Canımcım nasılsın dün seni etiketleyecektım çok işim vardı vakıt bulamadım. Geldım çok kılı aldım neredeyse 10 kg acayıp farkedıyor hem metabolızmam yavaşlamış hem de gıysılerım olmuyor biraz üzdü bu durum o nedenle başladım önümüzdeki hafta bir duraksama olur ama sonrasında devam ettiricem tam gaz. İyi misin nasıl gıdıyor?Afiyet olsun
Sağol ablacım
Bacım aşure olmuş senin menü
Afiyet olsun
Bal peteğim sen ne zaman geldin görmemişim seni
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Haberim olmadı hocam ya. Hayırlısı böyle imiş demek ki. Zor bir süreç olmuş. Oğlunuz nasıl şimdi. Sen nasılsın?Kitabın orta yerinden cevap vereyim yeme içme gezme fiilleri biraz can sıkıcıydı ama toparladım daha iyiyim Sibel im. Düğünümüz olacaktı davetiye, salon , kıyafet halledildikten sonra gelin kız kendini hazır hissetmediğini fark etti.Apar topar Viyanaya gittim çocuğa psikolojik destek olayım diye yeni döndüm. Normal hayatın seyrindeyiz şu an. Hayırlısı dedik herkes gibi.
Canımdı nasılsın?
Elhan geçmiş olsun nasılsın?Kitabın orta yerinden cevap vereyim yeme içme gezme fiilleri biraz can sıkıcıydı ama toparladım daha iyiyim Sibel im. Düğünümüz olacaktı davetiye, salon , kıyafet halledildikten sonra gelin kız kendini hazır hissetmediğini fark etti.Apar topar Viyanaya gittim çocuğa psikolojik destek olayım diye yeni döndüm. Normal hayatın seyrindeyiz şu an. Hayırlısı dedik herkes gibi.
Bilmiyorum nasıl olacak yaşayıp göreceğiz bakalımTünaydın canım h.sonu hafif kaçırıyoruz ya onların getirisi oluyor c.tesi güzel eksi gelir
Oyy maşallahşimdi öyle der doğunca çok sever kardeşini hele bir yüzünü görsün
Sabah ödemi oluyor böyle canım c.tesi eksi gelir
Tünaydın canım kolaylıklar diliyorum
Tebrik ederim canım güzel eksi
anamm çoookkk çook tebrik ediyorum süper ötesi bir eksi 3 gündeeee
Surat asmak,pes etmek yok düzelir c.tesi güzel bir eksi gelir
Canım kilo verirlen güzel incelmeni sağlar bence boşa gitmemiş paralarTebrik ederim ayrıca c.tesi çok daha güzeli gelecektir
Tünaydın canım tebrik ederim direnç de gitmiş
Tünaydın papatyam
İyidur sabit kalmak da güzeldur
Merhaba tabiiki kabul ederiz hoşgeldinnn inşallah beraberce yılmadan azimle sağlıkla vereceğiz kilolarımızı
Canım boy oranına göre hedef 55 olması daha güzel olmaz mı am sen 65 te rahat hissediyorsan ok
Tekrar hoşgeldin canım
Tünaydın çiçek
İlaçr vs yorgunluk normal canım c.tesiye toparlanır
Çok güzel menü olmuş afiyet olsun
Halen midemi iyileştirmeye çalışıyorum canım ama daha iyi gibiyim teşekkür ederim
Afiyet olsun güzel menü sadece o pasta geç kalmış ama özel günlerde böyle olabiliyor.
Nice mutlu güzel yıllarınız olsun
Tünaydın canımyorgunluk ve uykusuzluk ciddi ödem tutuyor
Oy oy maşallah
Salılara takılmıyoruz demiştik sanırım
Tatlım tabi zor kilo verirsin senin önünde D vitamini dağı varmış yaa
Ok moral bozmadan aynen devam c.tesi eksi gelecek
Merhaba canım sabit de iyidir
İyi oldu bak hazırlıkta regl şişkinliği de gider haftaya mis gibi başlarsın
3 gün için olabilir canım sabit de iyidir
Ooo çok güzel görünüyor afiyet olsun
Tünaydın canım inşallah
C.tesiye güzel kesi gelecek yolumuzdan aynen devam
Çok teşekkğrler sağolun.eksi gelmiş ya bu da iyidir ablacım ben korkuyorum tartıya çıkmaya
Tekrar hoşgeldin
Eski kilonu hatırlayamadım ama cumartesiye eksi geleceğine eminim
Hoşgeldiniz, ay güldürdün beni ne kadar açık sözlüsün.
Hay maşallah bu ne kız napıyon sen
Ayy ne güzeel, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Sen öyl diyorsan öyledir. Cumartesiye daha güzel eksi gelir
Maşallah maşallah gitsin kilolar gelsin 60lar az kaldı ha gayret şekerim
Aman tanrım didim, ksıkandım sankim
Cumartesiye azimle sporla gidecektir inşallah
Ben de öyle düşünüyorum şekillendirme için güzel ama kilo verdirmiyor
Haydi bakalım bu hafta takımlara da gireceksin inşallah cumartesi
Sabit olmakda iyidir en azından + değil
Hoşgeldiniz takip edemedim ama ilk sayfadaki formu doldurmadıysanız doldurun 1 hafta hazırlık grubunda kalırsınız sonra bizlerle takımlarda yarışırsınız.
Az bir + cumartesiye gidecektir
Sen ne yapıyon ne ediyon biz yemiyoruz sen zayıflıyorsun maşallah maşallah
Çok da dikkat ediyorsun ablacım neden böyle oldu ki acaba.
Sen de baya dikkat ediyorsun aslında, neden artı geliyoruz bizspor yok hayatına spor katmalısın bence
Sabit çıkmak en güzelii
Hazırlıkta olanlar da menü spor kilo bildirimi yapmak zorunda
Sabit olmak da iyidir çiçeğim
Wc nin çok etkisi oluyor ben onu bekliyorum gelmesini
Cumartesi kaçtı hatırlayamadım ama geç kalmadın saat 14.00 de finishRabbim sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin yavrunuzuBen çok severim doğurmayi da bebek bakmayı da Çocuklari ikna edebilsem 4.bile doguracam
Çok teşekkürler sağolun.Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsünn. Sağlıklı uzun bir ömrü olsunn
Ya ben de katılmak istiyorum ama haftasonu yapabilirim sadece.
Kaptanım gece uyuyabilseydim giderdi biraz daha ama sinir olup kafaya takınca gece döndüm durdum.
Ben de bugün uyuyakalmışım. İşe geç kaldım. Tam hazırlanıp çıkıyordum tartı günü diyip tartıya koştum
Kız çok az değil mi? Korumadasın senSenin bu menülerini diyette yemiyorum ben. Şimdi desen ki o yüzden mehter takımı gibi iki ileri bi geri gidiyorsun haklısın derim
Çok teşekkürler sağolun.Rabbim sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin yavrunuzuBen çok severim doğurmayi da bebek bakmayı da Çocuklari ikna edebilsem 4.bile doguracam
Günaydın profil resmi çok komikmişCümleten günaydınlar
Günaydın nenem meşhurdur ödüllüdür üstelik anarşik olur kendileri:))Günaydın profil resmi çok komikmiş