Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Yedin ictin gezdin dolastin geldin di mi?
Kitabın orta yerinden cevap vereyim yeme içme gezme fiilleri biraz can sıkıcıydı ama toparladım daha iyiyim Sibel im. Düğünümüz olacaktı davetiye, salon , kıyafet halledildikten sonra gelin kız kendini hazır hissetmediğini fark etti. Apar topar Viyanaya gittim çocuğa psikolojik destek olayım diye yeni döndüm. Normal hayatın seyrindeyiz şu an. Hayırlısı dedik herkes gibi.

Nescafe ler fazla şekerli oluyor ama sağlıklı içecekler bulsan daha iyi olabilir afiyet olsun

Güzel olmuş afiyet olsun ablam
Evet canım haklısın öyle yapıcam
Afiyet olsun

Sağol ablacım

Bacım aşure olmuş senin menü
Afiyet olsun

Bal peteğim sen ne zaman geldin görmemişim seni

Afiyet olsun

Afiyet olsun
Canımcım nasılsın dün seni etiketleyecektım çok işim vardı vakıt bulamadım. Geldım çok kılı aldım neredeyse 10 kg acayıp farkedıyor hem metabolızmam yavaşlamış hem de gıysılerım olmuyor biraz üzdü bu durum o nedenle başladım önümüzdeki hafta bir duraksama olur ama sonrasında devam ettiricem tam gaz. İyi misin nasıl gıdıyor?

Haberim olmadı hocam ya. Hayırlısı böyle imiş demek ki. Zor bir süreç olmuş. Oğlunuz nasıl şimdi. Sen nasılsın?

Canımdı nasılsın?
Elhan geçmiş olsun nasılsın?

Bilmiyorum nasıl olacak yaşayıp göreceğiz bakalım
Çok teşekkğrler sağolun.
Çok teşekkürler sağolun.
Rabbim sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin yavrunuzuBen çok severim doğurmayi da bebek bakmayı da Çocuklari ikna edebilsem 4.bile doguracam
Çok teşekkürler sağolun.
Hemde 4.bebeği istiyorsunuz iyi cesaret sizdekid kolay değil yani.

Hamile olan ben değilim kızım hamile.

5 Kasım menü
Sabah : 2 yumurta 1 dilim peynir 5-6 zeytin tahin pekmez 2 kaşık, dereotu yarım dilim tam buğday ekmek
Öğle: 1 avuç leblebi +1 bardak kefir
İkindi : kuru incir 1 tane + sade Türk kahvesi
Akşam 19.00: tavuk çorbası 1 kase
3 saat ev işi
4 bin adım
2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…