Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ne yapmaya çalışıyorsun? Az yemeye ? Öğün atlamaya? Abur cuburu kesmeye mi çalışıyorsun? İştahını mi kesmeye çalıştin şair bu şiirinde ne demek istedi
Ben yogun bir çaba ama doymayis gördüm
Ilk zaman doymaman normal.
yesil cay
Kahvenin icine hindistan cevizi yagi
maden suyu
Detoks su
Aralari biraz daha bosaltmak istersen bu dördünü eklemeni tavsiye ederim.

Yok bosaltmiyim ama araogunum hafif olsun dersen
Sütlü kahve+ az kuru meyve + 6 badem veya 2 ceviz ( cok doyurucu oluyor )

Dün bende yayla çorbası yapıyordum
Diyette cok iyi geliyor kavanozlayip koymustum , ben bununla doymam dedigim ögunun onunden acip iciyordum. Tuzu yerinde ve naneli sanki iliklerim falan da doymus gibi oluyor
Bu saatlerde biz genelde makarna yapiyoruz oğlan kahvaltida tavuk makarna yiyor

Boncugum sarma sevilmez mi ? Az sarinca genelde piserken tencerede dağılıyor. Cok sarinca da hem cok yerim hem de zor diye sarmiyorum.
Cumartesi günu kermes tarzi bir yerden 15 adet aldim. Evde 5 kisiyiz . Bak dusun 15 sarma 5 kisi! Ve sarmayi da severler . Ben 2 tane yedim önlerine koydum yok yemiyorlar sarma duruyor , ekşitmeden dolaba koydum. Son 5ini de onceki gun ve dün yedim bitirdim. Kimi sevdigi halde yemiyor, kimi evde sarma oldugunun farkinda degil ben yiyorum herseyi , onlarin yemediklerini

Kilo bildirimi
Cuma 67.7
Bugün 67.7

Ben ne ara spor yapayım fikir veren yok mu
Canim yogun calisiyorsun ve cocugun var. Diyetin oncelikli olsun. Sabah erken kalkabiliyorsan 15 dk esneme, germe, yoga veya evde hafif tempo yuruyus yapabilirsin. Simdi baslamis olursun ileride tamponu arttirirsin.
Is yerinde 55 dk oturuyorsan imkanin varsa 5 dk dolas gel. Bunu masa basi calisan herkesin yapmasi şart zaten. 8 saatte 40 dk yapar. Ogle arasında dolas biraz. Yani adim sayini arttir❤.

balımm bir gün öncesini telafi etmek istedim yoksa menü azdı evet bide canım pek istemeyince değerlendirdim hahahaha

Ay bari şu 18.30 un adi araögun olmasaymis insan bir umutlaniyor araögunden sonra anaögun gelecek diye

Herkese günaydın hanımlar. Güzel bir gün olsun.
Günaydınnn kızlarrr
Günaydın arkadaşlar bol sporlu az kalorili bir gün olsun
kızımı okula birakiyip yürüyüş yapicam .Ankara buzz buzz
Günaydın canımlar bol eksili huzurlu bir gün olsun inşallah
Soğuk bir Kayseri den sicacik bir günaydın
günaydınnn kızçelerr

Dün bende yayla çorbası yapıyordum
Ay neyse iyi tarafı eve gelince yemek hazır olacak.
Soğuk bir Kayseri den sicacik bir günaydın
Biz gibi Erzurum'dan da günaydın efendim
Sorma ya bi de dün mesaj atmış nasıl gidiyor diye ölüyom acımdan dedim

Günaydın canım hiç sevmem soğuk havaları üşümeyi
Alışıyorsun merak etme canım.
Oooo afiyet olsun. Şurada tatile ne kaldı. Ohhh yayila yayıla kahvaltı yapacağım

Cumartesiye kadar tartılmama kararı aldım bugün. Bakalım bu şekilde yaparsam nasıl etkileyecek vücudumu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…