Popüler Konu LenaG ile MasterFit

LenaG kaptanım, oylamada Salı tartısına kabul oyu verdim diye hatırlıyorum, lakin bu seviyelere başladığımızda Ahmet bey tartılmamızı yasakladı, buranın kuralı gereği Salı, cumartesi tartıldım. Müsaden olursa sadece cumartesi günü tartılmak isterim, hem burayı aksatmak istemiyorum, Hemde Salı günleri zaten artı çıkacağımı biliyorum, benim için Salı tartısı yanıltıcı oluyor. Olmaz tartılman gerekir dersen de ona da kabul

Gunu bu sekılde kapıyorum gunun kalanında maydanoz pancar suyu ıcecegım dun kortizon yuklemesi yaptık sısmek ıstemıyorum sporumda 60 dk kondusyon bısıkletı Baska yapmayacağım LenaG
Boncuk2307
dolar milyoneri

Eklentiler

• Screenshot_20241106-111027.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_20241106-111016.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_20241106-111009.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_20241106_104531.jpg
    129,7 KB · Görüntüleme: 6
Geçmiş olsun canım anneciğine acil şifalar diliyorum

Çok geçmiş olsun nasıl şimdi annen daha iyidir umarım.

Durumu nasıl canım, acil şifalar dilerim

Geçmiş olsun canım. Acayip ve değişik bir salgın var. Bitip bitip yeniden başlayan. Dikkatli olmak lazım.

Geçmiş olsun canım anneciğine acil şifalar diliyorum

Sağolun kızlar
iyi iyi şükür her sabah asker gibi kadın 7 de geliyor çocuğun kahvaltısı okula götür getir e yoruluyor tabi.
dedim bu sabah bari kalkma da biz götürelim sen yat dinlen 5te de alırsın. Ona bile sabah gelirim ben dedi de zor ikna ettik.
İnşallah çabuk geçer bugün iyiydi ama

Konu torun olunca böyle oluyor işte,onların sevgisi yetiyor bize.

Ben de buradaki ilk ayimda yani eylul , aralıklı oruc yapıyordum. Kahvalti + aksam 5ten once yemeye calismak ve ogleyi hafif gecirmek. Aslinda vucudumun alistigini ogle yemegimi 2-3 e kadar geciktirebildigimi düşünüyordum. Oglen 3de bir kahve icip zaten 4te guzel bir aksam yemeği yiyecegim diye motive oluyordum. Cogu zaman basarili da oldum. Sorun 1- kahvaltimin ve aksam yemegimin saglikli da olsa cok olmasiydi. Bazen aksamdan sonra araogun yapmicam diye yemege meyve ve cerezleri de ekliyorum. Sorun 2- oglen acikmiyorum diyordum ama 2de ac degilim pat diye 2 30 da aclik vuruyor gözüm dönüyor. Ne yesem doymuyordum. Duygusal aclik dedigim durumu haftada 2 defa falan yasadim. Simdi ogleye sevdiğim, beni tok tutan saglikli seyler koyunca daha iyi oldu ( hamur , pilav ekmek haric ) . 2 ogun icin hazir degilmisim. Simdilik ogleye hafif birseyler ikindiye kanve , meyve gibi seylerle daha iyi gidiyorum.
Menünde kendimi gördüğüm icin yazmak istedim

Afiyet olsun güzel menü
Akşam yemeğindeki p nedir acaba
Güzel olmuş tüm gün 1 bazlama yenmiş sadece afiyet olsun ben de severim bazlama ama başlayınca duramadığım için yemiyorum
Güzel görünüyor afiyet olsun
Ben bir tane kek almıştım Tarım krediden glutensiz yazıyordu diyet için çok güzeldi tadı küçük küçük kahvenin yanında güzel oluyordu Afiyet olsun güzel olmuş
Akşam çok hafif geçmiş inşallah açlık sıkıntısı çekmedin sonra spor yine muazzam
Güzel olmuş afiyet süt olsun
Sarma benim kırmızı çizgim bir tencere oturup tek başıma yerim o kadar seviyorum
Beni etiketleme zaten beni beni eski kaptanını
Bulgur pilavı 3 yk yeterli gerisi güzel afiyet olsun
Çok güzel olmuş menü afiyet olsun
Afiyet olsun bozmamışsın yine de diyeti Allah şifa versin inşallah
Afiyet olsun güzel görünüyor

Haberim olmadı hocam ya. Hayırlısı böyle imiş demek ki. Zor bir süreç olmuş. Oğlunuz nasıl şimdi. Sen nasılsın?
Sağ ol bitanem. oğlum iyiyim diyor içinde ne yaşadığını bilmiyorum.
Canımdı nasılsın?

Elhan geçmiş olsun nasılsın?
Teşekkür ederim kuzum. İyiyim umut devam ediyor.
Kimler gelmiş iyi ki gelmiş hoş gelmiş

Günaydın çiçeğim
Hoş bbulduk canım.
Oyyyy kimler gelmiş kmler,çıtırım ekürim hoş gelmiş nasılsın özlettin kendini.
Mesajını alınca gitmeliyim yeter artık dedim. Hoş bulduk. Öperim gül yüzünden.
Fezoooom canımın içi aha da tam buradayım
Geldin mi artık, gitmek yok deyil mi
Yok yok gitmem
Aynen, hayırlısı böyleymiş, oğlun nasıl?
Oğlum önceleri iyi değildi ama toparladı kendini espri yapmaya başlayınca artık tamam Türkiye'ye dönebilirim dedim bilseydim daha önce yapardım diyor.
Hayırlısı olsun arkadaşım,düğün iptal oldu demi,vardır bir hayır diyelim bunada.

Normaldede zaten soğuk bir ülke.
Düğün iptal oldu. Kayinvalidelik nasip olmadı.Hayatımızda rolü yokmuş o kişinin .

Oğlum önceleri iyi değildi ama toparladı kendini espri yapmaya başlayınca artık tamam Türkiye'ye dönebilirim dedim bilseydim daha önce yapardım diyor.

Düğün iptal oldu. Kayinvalidelik nasip olmadı.Hayatımızda rolü yokmuş o kişinin .

hoş geldin
hayırlısı neyse o olsun, çok daha mutlu huzurlu olacağı biriyle olur inşallah.

Geç olmuş biraz akşam yemeği ama ağır değil yediğin afiyet olsun
Bu bugünün menüsü mü

İyiyim canısı kaptan oldum bak
Sen nasılsın düzen oturdu mu toparlandin mi biraz daha.

Hayırlısı böyle imiş hocam. İleri de daha iyileri çıkınca karşısına anlayacak. İyi ki olmamış dedirtsin Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…