- 18 Mart 2018
- 29.697
- 116.509
- 34
Geçmiş olsun canım anneciğine acil şifalar diliyorumgünaydın kızlar dün yazamadım çünkü iş çıkışı annemi hastaneye götürdüm serum falan verdiler viral enfeksiyon kapmış
09:00 1 kepekli ekmek tost - sütlü kahve
12:00 1 züber çikolata + 1 kuşburnu çay
15:30 1 sezar salata + 1 türk kahvesi sade
23:00 4 lokma ekmek kıtırı / 1 kibrit kutusundan hallice beyaz peynir / 2 zeytin
eve geç geldim maalesef hastanede gözüm döndü artık koşturmacadan o nedenle geç oldu maalesef
Su: 2 lt
Spor: hastane de koşturma
LenaG Boncuk2307
Çok geçmiş olsun nasıl şimdi annen daha iyidir umarım.
Durumu nasıl canım, acil şifalar dilerim
Geçmiş olsun canım. Acayip ve değişik bir salgın var. Bitip bitip yeniden başlayan. Dikkatli olmak lazım.
Geçmiş olsun canım anneciğine acil şifalar diliyorum
Ben bulamadım demekki :)Sen de hoş geldin kuzum. Oralarda şuralarda dolandım durdum.
Dünürüm de benim gibi firari takılıyordu. Nick aynı da kendi yok.
İnşallah canım inşallahSağol
Benim bu 3. Olacak, umarım son olur, tekrar kilo almam, şifa için de gerek kalmasın, açlıkları özleyip yapayım
Konu torun olunca böyle oluyor işte,onların sevgisi yetiyor bize.Sağolun kızlar
iyi iyi şükür her sabah asker gibi kadın 7 de geliyor çocuğun kahvaltısı okula götür getir e yoruluyor tabi.
dedim bu sabah bari kalkma da biz götürelim sen yat dinlen 5te de alırsın. Ona bile sabah gelirim ben dedi de zor ikna ettik.
İnşallah çabuk geçer bugün iyiydi ama
Ben de buradaki ilk ayimda yani eylul , aralıklı oruc yapıyordum. Kahvalti + aksam 5ten once yemeye calismak ve ogleyi hafif gecirmek. Aslinda vucudumun alistigini ogle yemegimi 2-3 e kadar geciktirebildigimi düşünüyordum. Oglen 3de bir kahve icip zaten 4te guzel bir aksam yemeği yiyecegim diye motive oluyordum. Cogu zaman basarili da oldum. Sorun 1- kahvaltimin ve aksam yemegimin saglikli da olsa cok olmasiydi. Bazen aksamdan sonra araogun yapmicam diye yemege meyve ve cerezleri de ekliyorum. Sorun 2- oglen acikmiyorum diyordum ama 2de ac degilim pat diye 2 30 da aclik vuruyor gözüm dönüyor. Ne yesem doymuyordum. Duygusal aclik dedigim durumu haftada 2 defa falan yasadim. Simdi ogleye sevdiğim, beni tok tutan saglikli seyler koyunca daha iyi oldu ( hamur , pilav ekmek haric ) . 2 ogun icin hazir degilmisim. Simdilik ogleye hafif birseyler ikindiye kanve , meyve gibi seylerle daha iyi gidiyorum.Hayaller aralıklı oruç gerçek oburumsu günler
Doyma probleminden çok atıştırma alışkanlığı zorluyor.Hallecez duzelecez Allah'ın izniyle
Dukan birasina basliycam bugün
Kahvemede hindistan cevizi yağı unutmazsam katarim genelde
Afiyet olsun güzel menüİyi Akşamlar
11:00 az yeşil soğan,yeşil biber,kırmızı biber, 2yk.yulaf, karabiber, pul biber ve 2yumurta, 1küçük kabaktan yağlı kağıtta tost, 8zeytin, 50gr.karışık peynir, az şarküteri ürünü, şekersiz çay
Ara, 500ml.kuru zencefilli kiraz sapı çayı
18:45 Akşam yemeği
Birkaç tavuk tiftiğiyle yarım kepçe tavuk suyu, toplamda yarım kase yağlı kağıtta az tereyağ sürdüm, patlıcan, patates, kapya (birkaçar parça) 2yk.sarımsaklı yoğurt ve 400 gr.yy.yoğurdun içine 1muz, 1er çk.tarçın, zencefil, zerdeçal, 1tk.chia tohumu
LenaG Mthn83 Boncuk2307
Su 3 litre
Şimdi büyük fincan şekersiz kakaolu türk kahvesi
Spor sadece günlük işler
Akşam yemeğindeki p nedir acabaSelamlar bugün menüm
Sabah 7.30
1 h yumurta
Öğle 12.30
1 kase ezogelin çorba
3 mantarlı köfte
Yeşil salata+2 yk köz biberli yoğurt
Ara18.00
1 kase cacık
Akşam 21.00
1 p sebzeli mantar sote
Su:2.5 lt
Spor yok 3800 adım
LenaG
Güzel olmuş tüm gün 1 bazlama yenmiş sadece afiyet olsunHayırlı geceler
12.00
2h yumurta beyazi
Yarım bazlama arası 2 dilim peynir
Marul
Eti lifalif
Yarım mandalina
Yarım bazlama arası kıyma
Marul Yesil soğan
2 lt su
3 saat ev temizliği
LenaG Boncuk2307
Güzel görünüyor afiyet olsunİyi akşamlar
LenaG Boncuk2307
Kahvaltı 10.00
Kaşarlı tost
13.00 ara öğün
Tarhana çorbası bı kase
16.30 öğle
100 gr et
5yk fırın sebze
17.00 ara öğün
mandalina
Bitki çayı
20.00 akşam
5 Lahana sarma
3 YK Yoğurt
2.5 lt su
6000 adım
Ben bir tane kek almıştım Tarım krediden glutensiz yazıyordu diyet için çok güzeldi tadı küçük küçük kahvenin yanında güzel oluyordu05.11.24
08.30
1.5 karabuğday patlağı üzerine labne ve azcik bal
11.00 sütlü kahve, 1 lokma şekersiz ünsüz diyet kek(çok kötüydü tadı )
12.30
1 haşlanmış yumurta, fırın patates ve patlıcan, domates, 5 zeytin, 1 dilim ekmek
16.00 sade kahve, 1 mandalina
19.30
3 YK pilav üzeri etli fasulye, salata yoğurt ,
1 hurma
20 dk Leslie, 400 ip atlamaLenaG Boncuk2307
Akşam çok hafif geçmiş inşallah açlık sıkıntısı çekmedin sonraÖnce Menümü vereyim
LenaG Boncuk2307 Mthn83 sibel_84
Sabah limonlu su
Kahvaltı 09.00 : 1 has yumurta
7 zeytin 30 gr peynir
Roka domates salatalık 1 ceviz
1 dlm çavdar ekm
Ara 10. 30: 10 badem sade kahve
Öğle 13. 45 : 1 kase çorba
4-5 kasık taze fasulye
2 kasık yoğurt
Roka marul az zeytinyağlı
Ara: 18.30: türk kahvesi
1 yemek k çiğ kabak çekirdeği içi
2 k kayısı 1 hurma
3. 5 litre su
500 ml detoks suyu
Spor 30 dakika tempolu yürüyüş
30 dakika bölgesel(ağırlıklı)
3000 ip atlama
2 saat zumba(halk oyunu)
Güzel olmuş afiyet süt olsun5 Kasım menü
07.30 2 bardak limonlu su
09.30 1 fincan kahve 1 kuru erik 2 grissini
10.30 1 yumurta ile bol yeşillikli salata 1 dilim ekmek
13.00 domates salatalık turp söğüş salata 1 dilim peynir 2 galeta
16.00 1 mandalina 6 badem
18.00 2 kase karalahana çorbası, bol salata
19.00 2 çatal pasta
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG Boncuk2307
Sarma benim kırmızı çizgim bir tencere oturup tek başıma yerim o kadar seviyorumBoncugum sarma sevilmez mi ? Az sarinca genelde piserken tencerede dağılıyor. Cok sarinca da hem cok yerim hem de zor diye sarmiyorum.
Cumartesi günu kermes tarzi bir yerden 15 adet aldim. Evde 5 kisiyiz . Bak dusun 15 sarma 5 kisi! Ve sarmayi da severler . Ben 2 tane yedim önlerine koydum yok yemiyorlar sarma duruyor , ekşitmeden dolaba koydum. Son 5ini de onceki gun ve dün yedim bitirdim. Kimi sevdigi halde yemiyor, kimi evde sarma oldugunun farkinda degilben yiyorum herseyi , onlarin yemediklerini
Beni etiketleme zaten beni beni eski kaptanınıKahvaltıyı evde sıcak sıcak yapmak da ayrı keyifmiş
Dikkat iştah açabilir
Eki Görüntüle 3499655
Mthn83 @Jou @Efenin_Annesi
sibel_84 @yosunlupapatya
Kaptaniçmi de etiktleyimLenaG bide
öpeyim
Bulgur pilavı 3 yk yeterli gerisi güzel afiyet olsun5 Kasım Menü
13.00: 2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
2 yk acı sos
Yeşillik
17.00: 5 yk bulgur pilavı
1 kase salata Salata
1 bardak ayran
19.00: 1 kase meyve (cennet hurması, muz, mandalina) adetten dolayı tatlı yeme olayını bastırmaya çalışıyorum
2 lt su
LenaG Mthn83
Spor: 9930 adım
Boncuk2307
Çok güzel olmuş menü afiyet olsun5 Kasım menü
Sabah : 2 yumurta 1 dilim peynir 5-6 zeytin tahin pekmez 2 kaşık, dereotu yarım dilim tam buğday ekmek
Öğle: 1 avuç leblebi +1 bardak kefir
İkindi : kuru incir 1 tane + sade Türk kahvesi
Akşam 19.00: tavuk çorbası 1 kase
3 saat ev işi
4 bin adım
2 litre su
Afiyet olsun bozmamışsın yine de diyetigünaydın kızlar dün yazamadım çünkü iş çıkışı annemi hastaneye götürdüm serum falan verdiler viral enfeksiyon kapmış
09:00 1 kepekli ekmek tost - sütlü kahve
12:00 1 züber çikolata + 1 kuşburnu çay
15:30 1 sezar salata + 1 türk kahvesi sade
23:00 4 lokma ekmek kıtırı / 1 kibrit kutusundan hallice beyaz peynir / 2 zeytin
eve geç geldim maalesef hastanede gözüm döndü artık koşturmacadan o nedenle geç oldu maalesef
Su: 2 lt
Spor: hastane de koşturma
LenaG Boncuk2307
Afiyet olsun güzel görünüyorGunu bu sekılde kapıyorum gunun kalanında maydanoz pancar suyu ıcecegım dun kortizon yuklemesi yaptık sısmek ıstemıyorum sporumda 60 dk kondusyon bısıkletı Baska yapmayacağımLenaG
Boncuk2307
dolar milyoneri
Sağ ol bitanem.Haberim olmadı hocam ya. Hayırlısı böyle imiş demek ki. Zor bir süreç olmuş. Oğlunuz nasıl şimdi. Sen nasılsın?
Teşekkür ederim kuzum. İyiyim umut devam ediyor.Canımdı nasılsın?
Elhan geçmiş olsun nasılsın?
Hoş bbulduk canım.Kimler gelmiş iyi ki gelmiş hoş gelmiş
Günaydın çiçeğim
Mesajını alınca gitmeliyim yeter artık dedim. Hoş bulduk. Öperim gül yüzünden.Oyyyy kimler gelmiş kmler,çıtırım ekürim hoş gelmiş nasılsın özlettin kendini.
Fezoooom canımın içi
Nerelerdesin
Yok yok gitmemGeldin mi artık, gitmek yok deyil mi
Oğlum önceleri iyi değildi ama toparladı kendini espri yapmaya başlayınca artık tamam Türkiye'ye dönebilirim dedim bilseydim daha önce yapardım diyor.Aynen, hayırlısı böyleymiş, oğlun nasıl?
Düğün iptal oldu. Kayinvalidelik nasip olmadı.Hayırlısı olsun arkadaşım,düğün iptal oldu demi,vardır bir hayır diyelim bunada.
Normaldede zaten soğuk bir ülke.
PorsiyonAkşam yemeğindeki p nedir acaba
Oğlum önceleri iyi değildi ama toparladı kendini espri yapmaya başlayınca artık tamam Türkiye'ye dönebilirim dedim bilseydim daha önce yapardım diyor.
Düğün iptal oldu. Kayinvalidelik nasip olmadı.Hayatımızda rolü yokmuş o kişinin .
Geç olmuş biraz akşam yemeği ama ağır değil yediğin afiyet olsunSelamlar bugün menüm
Sabah 7.30
1 h yumurta
Öğle 12.30
1 kase ezogelin çorba
3 mantarlı köfte
Yeşil salata+2 yk köz biberli yoğurt
Ara18.00
1 kase cacık
Akşam 21.00
1 p sebzeli mantar sote
Su:2.5 lt
Spor yok 3800 adım
LenaG
Bu bugünün menüsü müGunu bu sekılde kapıyorum gunun kalanında maydanoz pancar suyu ıcecegım dun kortizon yuklemesi yaptık sısmek ıstemıyorum sporumda 60 dk kondusyon bısıkletı Baska yapmayacağımLenaG
Boncuk2307
dolar milyoneri
Ablaların ablası gelmişI' m here
İyiyim canısı kaptan oldum bakEvet canım haklısın öyle yapıcam
Canımcım nasılsın dün seni etiketleyecektım çok işim vardı vakıt bulamadım. Geldım çok kılı aldım neredeyse 10 kg acayıp farkedıyor hem metabolızmam yavaşlamış hem de gıysılerım olmuyor biraz üzdü bu durum o nedenle başladım önümüzdeki hafta bir duraksama olur ama sonrasında devam ettiricem tam gaz. İyi misin nasıl gıdıyor?
Bende hiçbiri açılmadıSizlere bir kac kilo vermenize destek olacak vıdeo lınkı atmak ıstedim gercekten usenmeyıp 15 dk da olsa yapmaya calısın zamanla alışır vucudunuz
Kim kiSen de hoş geldin kuzum. Oralarda şuralarda dolandım durdum.
Dünürüm de benim gibi firari takılıyordu. Nick aynı da kendi yok.
Hayırlısı böyle imiş hocam. İleri de daha iyileri çıkınca karşısına anlayacak. İyi ki olmamış dedirtsin Rabbim.Sağ ol bitanem.oğlum iyiyim diyor içinde ne yaşadığını bilmiyorum.
Teşekkür ederim kuzum. İyiyim umut devam ediyor.
Hoş bbulduk canım.
Mesajını alınca gitmeliyim yeter artık dedim. Hoş bulduk. Öperim gül yüzünden.
Fezoooom canımın içiaha da tam buradayım
Yok yok gitmem
Oğlum önceleri iyi değildi ama toparladı kendini espri yapmaya başlayınca artık tamam Türkiye'ye dönebilirim dedim bilseydim daha önce yapardım diyor.
Düğün iptal oldu. Kayinvalidelik nasip olmadı.Hayatımızda rolü yokmuş o kişinin .