Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Günaydınlar güzel haber vereyim 2.kez anneanne oluyorum kısmet olursa 3 aylık oldu,bizim minnoşundsa haberi yok daha hiç istemiyordu nasıl karşılayacak hiç bilmiyrum kıyameti kopartacak zaten.
Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsünn. Sağlıklı uzun bir ömrü olsunn
Ya ben de katılmak istiyorum ama haftasonu yapabilirim sadece.
Kaptanım gece uyuyabilseydim giderdi biraz daha ama sinir olup kafaya takınca gece döndüm durdum.
Gerçekten ispatı bida kızmıcam kızlara nasıl bekletiyorlar nasıl unutuyorlar diyeee
Ben de bugün uyuyakalmışım. İşe geç kaldım. Tam hazırlanıp çıkıyordum tartı günü diyip tartıya koştum

Kız çok az değil mi? Korumadasın sen Senin bu menülerini diyette yemiyorum ben. Şimdi desen ki o yüzden mehter takımı gibi iki ileri bi geri gidiyorsun haklısın derim

Hqfta ici yapmak mi problem icmek mi ?

Bugünkü Menüm,
Sabah 9:30
1 kuru kayısı
20 tane beyaz leblebi

Öğle 12:00
2 tane tavuk şiş
2.5 yk yoğurtlu semizotu

Ara 16:00
2 dilim yeşil elma
15 beyaz leblebi

Akşam 17:30
1 büyük kase yeşillikli narlı çoban salata( 1 domates 1 salatalık vardı ama fazla geldi şu an mide spazmı geçiriyorum)

Su 2lt
1 kupa yeşil çay
8700 adım

LenaG
Boncuk2307

Kızlar bi de size bir şey sormak istiyorum. İstanbul anadolu yakasında diyetisyen önerebilir misiniz? Varsa bildiğiniz ettiğiniz. Vücut ölçümü yapmasını bi de değerlendirmesini istiyorum. Beslenmem de yanlış bir şey var mı görmüş olurum.

Nasıl yapıyorsun canım. Benimde beyaz undan. Çocuklara yapmıştım. Onlar yerken bende yedim.
Benim krepte süt yoğurt suyu yoğurt yumurta oluyor. Dışarı ekmeğinden daha sağlıklı geliyor bana

İyi Akşamlar Hanımlar
Sabah(11:30):2 yumurta beyazı yağsız sahanda,1 domates,1kapya biber,diyet peynir,1dilim kepekli ekmek
Ara13:00)sade Türk kahvesi
Yeşil elma,mandalin
Akşam:Çok az haşlanmış gögüs,küçük kase ev yoğurdu, sebze çorbası(içinde un,yağ yok)
Adım:12.300
Eliptik:30 dk
Mthn83 , LenaG , Boncuk2307

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-05-19-49-44-330_com.xiaomi.wearable.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_2024-11-05-19-49-15-951_com.xiaomi.wearable.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 5
Afiyet olsun
Çocukların beslenmesiydi canım kendime yapmadım
Dukan krepten pizza yapıyordum tavada. Kızlar bu nasıl diyet diyorlardı
5.11.2024

14:00
1 dilim tam buğday ekmeği
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Biraz roka tere

19:00
1 kase mantarlı tavuk sote
1 tabak yeşil salata

2 litre su
8000 adım
Mthn83 LenaG Boncuk2307
Harika afiyet olsun
Canım sağlıklı yaşam merkezleri var devletin. Onları bı araştır. Ölçüm de yapıyor diyette yazıyor
Niye üzüldün kahveye afiyet olsun

Çok teşekkür ederimm canımm bakayım onlara bilmiyordum

Yapmak. Yapıp işe nasıl götürücem diye düşündüm. Geceden hazırlamam lazım. Zaten akşam yemeği götürüyorum. Bi de o yük olacak yol mesafem de var biraz. Yoksa sevdiğim şeyler içeriği
Aksamlari icersin. Bir de buz dolabinda 2 gun dayaniyor. (Her gun taze yapip bitirip ertesi gun de yenisi yapilsin isteniyor. Gunluk 1.5 litre icilmeli.) Hergun yapmak zor geldiği icin hic yapmamaktansa bence sicagi ile kavanozlara kapatip ihtiyac oldukca acmak da olabilir

Bizim evin yakınına Sağlık Hayat Merkezi açılmış. Diyetisyeni de varmış. Aktivite olsun diye eltimle beraber bugün oraya gittik Kan tahlili verdim. Haftaya saliya randevu verdi ilk görüşme için. Eltimle arkadaşı diyete girmeden şunu yiyelim, bunu yiyelim diye konuşuyorlar tabi ben de sallıyorum yok şunu kesin yemeliyiz diye O sırada halihazırda diyette olan ben "tabi tabi yersin" diyor
Diyette olduğumdan eşim dahil kimsenin haberi yok. Üzerimde baskı hissetmemek için etrafimdakilere söylemedim. Etrafimdakiler ya sanki sen bı inceldin mi diyene kadar da kimseye söylemeyeceğim. Bakalım o büyük gün ne zaman

Keske hep cocuklarin kalsaydi o zaman

Helal iste bu

Şurada konuşuyoruz, akşamları toplu menu atıyoruz da neyin ne oldugu anlaşılıyor yoksa gun icinde diyelim ki meyve yedik veya 1 dilim börek yedik muhakkak birileri oyle olmaz diye keyfini kaçırıyor 1 dilim boregi belki gun boyu dengeleyeceksen moral bozuklugu ile herkes gittikten sonra 2 dilim daha yemek istiyor insan.

malummm meme manyağı tabeeee karısınada bôyle düşkün olurmu acep hahahahH kaynana perileri geldi bagaaaa sincukkk

Ben de menümü yazayım yarın bakacağım menülere sporlara bugün moralim bozuldu iyice çarpıntım var. Yarın tam gaz devam yanınızdayım maviş boncuklarım

Kahvaltı 14.00
3 yk granola + 1 sb süt + 1 çk bal
Akşam yemeği 19.00
1 kepçe tarhana çorbası, 3 yk yoğurt , 4-5 sarma (pişirirken yedim)
2 lt su + 1 lt dukan kiraz saplı
Spor yok ama yapacağım
LenaG Mthn83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…