Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sem2024 , LenaG arkadasim akil vermisti bugday pazari vardi oradaki dukkanlardan koca koca cuvallar almıştım, onlari taşınırken kullanmistik. Ben ve tanidiklarim toplam 4 defa tasimada kullandik en son verdigim kiside kaldi.ya eskidi ya da uzaktan gondermek istemedi . aklinizda bulunsun çuval tasinirken cok ise yariyor ve yikayip saklayabiliyorsunuz. Yem bugday satan yerlerden ve Trendyoldan bulabilirsin.

4 Ksaim menu
07.30 2 bardak limonlu su
09.30 1 fincan kahve 1 kuru erik 2 grissini
10.30 1 yumurta ile bol yeşillikli salata 1 dilim tb ekmek
12.30 7 zeytin yarım dilim ekmek 1 tk kuşburnu marmeladi
15.00 1 fincan kahve 1 salatalık 10 fındık
16.00 1 mandalina
18.00 2 kase karalahana çorbası, 4-5 parça kanat incik ızgara 1 bardak ayran
3 litre su 40 dk tempolu yürüyüş+ emzirmeye devam
LenaG Boncuk2307

Hoşbuldum kaptancigim Formu doldurup fotomu atıyorum hemen. .Bugünle bitlikte düzenle paylaşım yaparım Hadi bismillah

Oyy kaptanlar geçmiş olsun, dün eve gittim anam geip çocuk grip bi de ateşi çıktı valla ben hastalığını unuttum; işe geçeyim de orada kapris yapayım bi orada geçiyor nazım

KATILIM FORMU

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Dilek

YAŞINIZ:40 buçuk

BOYUNUZ:1/68

KİLONUZ:80 diyelim tartilacam şimdi

HEDEF KİLONUZ:65

MEDENİ DURUMUNUZ:Evli

MESLEGINIZ: Çalışmıyorum

ÇOCUK SAYISI:3 tane 19 ,14,5 iki kızım bir oğlum

KİLO ALMA NEDENİNİZ:köpek gibi yemem

SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Zayıflık gibisi var mı ya koca bir gobekten ve hantalliktan nefret ediyorum

Eklentiler

• 1730695442242.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 5
Rabbim şifa versin boncuğummm
Allah kabul etsin baby, güzel görünüyore afiyet olsun bol eksi olsun inşallah
Teşekkür ederim kaptanım
Ya üşüttün kesin kendini sıcak tut nane limon içmeye çalış kaptaniçem, geçmiş olsun
Allah kabul etsin canım afiyet olsun
Amin Allah razı olsun kaptaniçem

Hoşbuldum arkadasim teşekkür ederim İnşaallah hepimiz gitsin bir daha da geri gelmesin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…