- 14 Şubat 2021
- 805
- 4.382
- 43
Hoşbuldum kaptancigimMerhaba canım hoşgeldin öncelikle ilk sayfadaki formu doldurmanı rica ediyorum seni tanıyalım ardından yarın sabah fotolu bir tartı bildirimi yaparsan hazırlığa geçer ve menü,su,spor bildirimleriyşe başlayabilirsin
Canım hürmet edip getiriyorlar ama söylesen getirmeseler olma mı
İnşallah
Hiç keyfim yok kaptanım çok üzgünüm ama artıdayım baya kaçamak yok ama uykusuzluk ve dünkü spordan sanırım o yüzden bugün spor yapmayacağım. Bol bol su içiyorum aslında ama ödemli gibi de hissetmiyorum ve bugün hep aç hissediyorum
Afiyet olsun güzel dengelenmiş
Hoşgeldin canım ilk sayfamızdaki formu doldurmanı rica ediyorum sonra da bir tartı fotosu atmanı lütfenDüzenli menü ve spor bildirimi yapıyoruz ilk hafta hazırlıkta olursun sonra istersen takımlara girip yarışabilirsin
Afiyet olsunkolay gelsin canım ev taşımak zor kolilerce
Afiyet ılsun son öğün ya nohut ya pilav olaymış dah iyi olurmuş
Canım pek iyi değilim öğlen ilaçlarımı aldıktan sonra d vit ve şeker ilaçlarım aşırı mide bulantısı yapıyorlar bir de üşüttüm mü ne yaptım bilmiyorum istifra etmekten bi hal oldum. Anca kendime geliyorum. Bildirimi zor attım biraz daha kendime geleyim geçmiş yapacağım
Menümü paylaşayım ben de
Kahvaltı 13.00
1 çavdar lavaş içine bir yumurtadan omlet, marul, labne. 2 salatalık+2 yeşil zeytin
Ara Öğün 15.00
1 elma 1 avuç fındık
Ara öğün 17.00
1 muz. 1 yulaf bar
Akşam Yemeği 19.00
1 kase cacık, 2 çatal spagetti
2 lt su+1 lt dukan kayısı çaylı
2500 adım spor yok şimdilik ağrımdan dolayı ama inşallah yapabilirim
LenaG Mthn83
Rabbim şifa versin boncuğummmYok su içiyorum günde en az 2 lt ama tembellik var yıllardır ağrıyor birkaç kere apandisit sandı doktorlar hastaneye yatırdılar kaç kere. Sebebi de belli değil. Öyleağrı çekiyorum arada. Çıkarırız acısını tabi ya yarın başlayacağım inşallah yine eliptiğe. Belki şimdi de yaparım ağrım hafifledi.
Teşekkür ederim kaptanımAllah kabul etsin baby, güzel görünüyore afiyet olsun bol eksi olsun inşallah
Ya üşüttün kesin kendini sıcak tut nane limon içmeye çalış kaptaniçem, geçmiş olsunCanım pek iyi değilim öğlen ilaçlarımı aldıktan sonra d vit ve şeker ilaçlarım aşırı mide bulantısı yapıyorlar bir de üşüttüm mü ne yaptım bilmiyorum istifra etmekten bi hal oldum. Anca kendime geliyorum. Bildirimi zor attım biraz daha kendime geleyim geçmiş yapacağım
Amin Allah razı olsun kaptaniçemAllah kabul etsin canım afiyet olsun
Hoşbuldum canım nasılsınHoşgeldin canım
Hoş geldiinnn sağlıkla gitsin kilolar
Neyime güveniyorsam bubtarz şeyler zaten bende ödem yapıyor
Geçmiş olsun canım
O zaman da komple bırakıyorlarolsun bebelerime getiriyorum
Hoş geldiin sağlıkla gitsin kilolarboyumuz yakınmış benim hedef de 67
Kilo bildirimimi de yapayım unutmadan.
Cumartesi 72.85
Bugün 71.95
Fark -900
LenaG Mthn83 Sitare55 Boncuk2307 Jou
Tebrik ederim çok güzel eksiiiKilo bildirimimi de yapayım unutmadan.
Cumartesi 72.85
Bugün 71.95
Fark -900
LenaG Mthn83 Sitare55 Boncuk2307 Jou