- 7 Ağustos 2016
- 4.041
- 14.163
Tebrikler canım
Çok teşekkürler sağolun,inşallah sağıcakla gelsind eyetr ki.Hayırlı olsun sağlıkla hayırla zamanında kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
Sağlıcakla gelsin minik kuzucukÇok teşekkürler sağolun,inşallah sağıcakla gelsind eyetr ki.
Çok teşekkrler sağol inşallah .Sağlıcakla gelsin minik kuzucuk
Canım koruma yapıyorum ya iki haftadır. Hafta sonu serbest hafta içi diyet seklinde. Bugün yansiyani c.tesi vermiş olmam lazım geçen hafta öyle olmusu daSağlık olsun bişi deniyorum demiştin onun etkisi sanırım
Seninle ben artık ayrı dünyaların insanıyızTebrikler canım
Bu kilolarda canım eğer yağımız fazlaysa bizim nefes nefese kalacak sporlar yapmamız lazım. Hit kardiyo veya leslienin hızlı vetsiyonları falan. Senin yerinde olsam pilatese gitmeden iyice ısınırım evde leslie veya erginkırbaç 15 dakikada yağ yak gibi videoları yaparım ondam sonra pilatese giderim fark o zamna müthiş olurGünaydın kızlar
Ctesi: 82.5
Bugün :82.3
Fark : -200 gr
Dün 81 dim kızlar ya akşam o erişte ödem mi yaptı artık offff( emziriyorum diye yedim keşke yemeseydim ya tüh
Ayrıca kızlar pilates kilo verdirmiyor şekle sokuyor; evin karşısında diye yazıldım da boşa yazılmışım neyse artık bitene kadar gideceğim o kadar para verdim
Bu güne bak balım hala 70lerdeyimSeninle ben artık ayrı dünyaların insanıyız
Portakallı yaptım ben ve suzmedim dün elma almayi unutmuşum pazardanHuuuu var mi bana katilan1 haftada 4 kilocuk @tomrs zorunlu . Kirmizi takim da olsa ❤❤❤❤ mavi takim hadi neyse siz de katilin cumartesiye kadar hadi bakalim kac kilo gidecek. Oksuren tiksiran herkese de iyi gelecek. Gel vatandaaaasssss katilanlar alıntı yapsin lutfen
Eki Görüntüle 3499101
Spor salonum bugün açılıyor nabeerrrAz kaldı yakalayacagim seni
Anaa bildirimini görmedim söyle vallaBu güne bak balım hala 70lerdeyim
Odém olmuştur canım bende dün 55.5 görmüştüm nohut ödem yaptı sağlık olsun plates inceltir kilo vermek için kardiyo yapman lazimGünaydın kızlar
Ctesi: 82.5
Bugün :82.3
Fark : -200 gr
Dün 81 dim kızlar ya akşam o erişte ödem mi yaptı artık offff( emziriyorum diye yedim keşke yemeseydim ya tüh
Ayrıca kızlar pilates kilo verdirmiyor şekle sokuyor; evin karşısında diye yazıldım da boşa yazılmışım neyse artık bitene kadar gideceğim o kadar para verdim
No comments
Aaa tamam canım ss aldım deneyeceğimBu kilolarda canım eğer yağımız fazlaysa bizim nefes nefese kalacak sporlar yapmamız lazım. Hit kardiyo veya leslienin hızlı vetsiyonları falan. Senin yerinde olsam pilatese gitmeden iyice ısınırım evde leslie veya erginkırbaç 15 dakikada yağ yak gibi videoları yaparım ondam sonra pilatese giderim fark o zamna müthiş olur
Kesinlikle kardiyo lazım banaOdém olmuştur canım bende dün 55.5 görmüştüm nohut ödem yaptı sağlık olsun plates inceltir kilo vermek için kardiyo yapman lazim