ooo dogru erzurum fenaBurası Erzurum. Bir haftaya kar yagabilir şaşırmam.
1 azaltiyorum ben de 1.57. Siz 1.58 dedikce aaa ben de ben de diyodum niye oyle zannediyorsam kendimi1kızzzz boy aklıma gelmedi heee sizin için dogru en idealdesin zaten bene 158
menüler genelde benzerdir canım. çorba+ et türevi+ pilav+ salata+ tatlı-meyve lüks bir yerse aparatifler de olabilirBir yeri kesinlestirseler. Menüyü kafamda oturtacagim.
amaaann 1cmden ne olaarr beraberiz şekerriimmm1 azaltiyorum ben de 1.57. Siz 1.58 dedikce aaa ben de ben de diyodum niye oyle zannediyorsam kendimi
1 cm belli olmaz ki canım1 azaltiyorum ben de 1.57. Siz 1.58 dedikce aaa ben de ben de diyodum niye oyle zannediyorsam kendimi
sağoll bebeğimmmOffff menü de yakıyor. Afiyet olsun.
Afiyet olsun bu nasıl güzel menü böyleeeAç karna ;türk kahve ve tarçınlı kayısılı su
10.45
Eki Görüntüle 3495906
14.00
dukan birası bi büyük bardak
17.20
kıvırcıklı içi labneli köfte dürüm 8 misket köfte
kefir
Eki Görüntüle 3495909
2.5litre su
21.00
sodalı ayran bi avuç beyaz leblebi
@Sitare55 @Efenin_AnnesiLenaG yosunlupapatya nurovic sibel_84
En kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah canımAh canım şu ilaclar yapıyor . Bir bitse bu dert patır patır gidecek hepsi eminim.
sağoll kuzumm 50 kilo olmasakta idare ediyoruz isteeeAfiyet olsun bu nasıl güzel menü böyleee
Daisy bacımsu guzzum hadi menü paylaş.En kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah canım
Yaa sen ne şekersinnDaisy bacımsu guzzum hadi menü paylaş.
Merak ettim bugün neler yediğini
Yer kesinleşti. Gazam mübarek ola. Yarın eve yürüyerek gelirim herhalde.menüler genelde benzerdir canım. çorba+ et türevi+ pilav+ salata+ tatlı-meyve lüks bir yerse aparatifler de olabilir
E askom senin menüler böyleyse tabiki kilo vermeye devam edersin.Yaa sen ne şekersinnhemen paylaşayimm
Öğlen 12 //iki servis kaşığı ciğer patates (ciğer yemedim sadece patates yedim)
İki yemek kaşığı bulgur pilavı
Akşam 17.30//
İki dilim palamut
Salata ve bir dilim tam buğday ekmeği
Yeşil çay içtim
2.5lt su bitti
spor olarakda kardiyo 10dk Leslie 15dk 10dk tempolu yürüyüş yaptım
İnşallah canımEn kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah canım
aslında tek ciğer yesen daha iyiydiiYaa sen ne şekersinnhemen paylaşayimm
Öğlen 12 //iki servis kaşığı ciğer patates (ciğer yemedim sadece patates yedim)
İki yemek kaşığı bulgur pilavı
Akşam 17.30//
İki dilim palamut
Salata ve bir dilim tam buğday ekmeği
Yeşil çay içtim
2.5lt su bitti
spor olarakda kardiyo 10dk Leslie 15dk 10dk tempolu yürüyüş yaptım
Ne yiyem bacım dikkat ediyorum dün arkadasima gittim ne bulduys yedim buraya yazsam terlikle kovalarsiniz beni bugün dikkat edeyim dedim bir gün ye birgün dur mantığıE askom senin menüler böyleyse tabiki kilo vermeye devam edersin.
Ayy seviyordum da bu son zamanlarda hatta 4 aydır falan bı soğudum ya sakatattanaslında tek ciğer yesen daha iyiydii
İşte bu. Süpersin. Bunu başardığın sürece asla kilo almazsın canım.Ne yiyem bacım dikkat ediyorum dün arkadasima gittim ne bulduys yedim buraya yazsam terlikle kovalarsiniz beni bugün dikkat edeyim dedim bir gün ye birgün dur mantığı
amaaann 1cmden ne olaarr beraberiz şekerriimmm
1 cm belli olmaz ki canım