Popüler Konu LenaG ile MasterFit

28 ekim pazartesi menü
10.00 1 yumurtalı dereotlu omlet 1 dilim kepekli ekmek 2 kibrit kutusu peynir 1 sütlü kahve
13.00 1 bardak detoks elma ıspanak suyu
16.00 1 kase brokoli çorbası - 3 lahana sarması
18.00 1 kutu activia kayısılı
19.30 peynirli akdeniz salata yeşil soğan ve yeşillikli
LenaG Lotus1234
15 dk koşu bandında 10dk 4km hız tempolu yürüyüş ve son 5dk 7km hızla koşu şeklinde (çocuk kapattı fotosunu çekemedim)
Çocuğu okula bıraktım geldim markete gittim bunların hepsi arabasız yaklaşık 3.000 adım da buradan suyu yine hatırlamıyorum çok az maalesef anca 1 lt şu ana kadar

Son düzenleme:
Sitare55 LenaG Boncuk2307

28 Ekim Pazartesi

sabah 09.15
60 gr çavdar ekmeği arasında 45 gr otlu peynir ve közlenmiş biber

öğlen 12.15
4 yk ev yoğurdu, 4 yk fropie granola

ara 15.40-17.00 arası
1 mandalina, 10 badem-kaju, 2 brezilya cevizi
4 adet chialı susamlı kimyonlu altınbaşak, 1 kupa filtre kahve

akşam 18.50
7-8 yk etli türlü yemeği, çoban salata, 2 yk ev yoğurdu, 30 gr çavdar ekmeği

2 lt su

12.000 adım

LenaG Lotus1234 28 Ekim menü

Kahvaltı yok öğlen 1,5 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek

Aralarda Türk kahvesi 3 fincan
Ara kefir yarım bardak

Akşam 18:30 7,8 adet kabak mücver 3 yk yoğurt 1 dilim ekmek maden suyu

Aralalıklı oruç gibi beslenmeye çalışıyorum bu arada ondan aralar boş 2 öğün şeklinde son kalanları verip bitirmek umuduyla

Su 2 litre
15 dk Leslie

Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş menü ama şu biraz daha içebilirsin
Bilmiyorum kuzum ya
Bence gayet güzel menü canım sadece smoty hiç tuketmedim tok tutucu özelliği var ise iyi hafif olmuş akşam da afıyet olsun

Tok tuttu bayağı bir de emziriyorum şekerim düşüyor iyi oldu

Ay şı suyu bir tüketemedim
Şu an 250 gr eksideyim ki çok yedim diyordum 2 gündür demek ki çok az yemek o kadar verdirmiyormuş yaa

Kız benim çorapla mı dalga geçiyonuz
Regl oldum üşüdüm karnım ağrıtmasın diye giydiydim bir tık kalın ve uzundu ondan tercih ettim
kız delimisinnn ondan değill niye dalga geçelim güzel geldi bizee yeşil corap giyenide ilkkez görrdümm ama bendede eksik oldugunu farkettim diyorum niye bende yeşil çorap yok çok asii durdu

İyi Akşamlar

11:00 300ml.sade şekersiz filtre kahve, 1büyük elma

Şekersiz çay, 1muz

19:00 Akşam yemeği
1kaseye yakın kabak yemeği, 3tepeleme yk.yumurtalı semizotu kavurması, yarım kase kadar sarımsaklı yoğurt, büyük bir kase roka marul salatası, 2tk.keçiboynuzu özlü tahin
LenaG Lotus1234 Boncuk2307
Şimdi 1büyük kupa yeşil çay

Su 3.5 litre
Adım 3154

Eklentiler

• 1000023424.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 4
ben bugün migrosta gördüm aldım. hatta yeni diye sanırım indirimi vardı. 38-39 TL den 31 TL ye düşmüştü.
Tamam canım
rengi güzelmiş ama çorabın
Düşününce tuhaf tabi yeşil çorap
kız delimisinnn ondan değill niye dalga geçelim güzel geldi bizee yeşil corap giyenide ilkkez görrdümm ama bendede eksik oldugunu farkettim diyorum niye bende yeşil çorap yok çok asii durdu
yaaa
Yılbaşında yeşilli kırmızılı takım halinde almıştım hamileyken sıcak tutsun diye tabi alıştık krem beyaz siyahlara… ben evde renkli renkli çok seviyorum giymeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…