nedenki acabaAyy seviyordum da bu son zamanlarda hatta 4 aydır falan bı soğudum ya sakatattan
Bnmde 82,9 olsun hedefimU urfaktefek hu huuu bir bak ☺
Kız benim çorapla mı dalga geçiyonuzhahahahaahahahha aaayyy sesli güldüm kahkaha attım alemsinyeşil çorap
sôzzzzzzzmüüü
Az daha verim demessen yeşil çorap giyip tartilcam.
Aaa nerde satılıyor ben de alayım bayılırım chia tohumunabu yeni çıkan altınbaşak ı ben çok beğendim. chialı susamlı haşhaşlı yulaflı kimyonlu
Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş menü ama şu biraz daha içebilirsin28 ekim pazartesi menü
10.00 1 yumurtalı dereotlu omlet 1 dilim kepekli ekmek 2 kibrit kutusu peynir 1 sütlü kahve
13.00 1 bardak detoks elma ıspanak suyu
16.00 1 kase brokoli çorbası - 3 lahana sarması
18.00 1 kutu activia kayısılı
19.30 peynirli akdeniz salata yeşil soğan ve yeşillikli
LenaG Lotus1234
15 dk koşu bandında 10dk 4km hız tempolu yürüyüş ve son 5dk 7km hızla koşu şeklinde (çocuk kapattı fotosunu çekemedim)
Çocuğu okula bıraktım geldim markete gittim bunların hepsi arabasız yaklaşık 3.000 adım da buradan suyu yine hatırlamıyorum çok az maalesef anca 1 lt şu ana kadar
Bilmiyorum kuzum yanedenki acaba
Bence gayet güzel menü canım sadece smoty hiç tuketmedim tok tutucu özelliği var ise iyi hafif olmuş akşam da afıyet olsunKahvaltı 11.00
1 dilim tam buğday ekmeği bir parça peynir 4 tane zeytin biber dereotu 1 domates 2 salatalık 2 yumurta
13.00 : 1 mandalina
14.00: sade Türk kahvesi
15: yaban Mersinli smoothie
17.30: yoğurtlu brokoli + 1 mandalina
2 lt su
Ay çok mu yemişim kızlar ya
LenaG
Tok tuttu bayağı bir de emziriyorum şekerim düşüyor iyi olduAfiyet olsun canım gayet güzel olmuş menü ama şu biraz daha içebilirsin
Bilmiyorum kuzum ya
Bence gayet güzel menü canım sadece smoty hiç tuketmedim tok tutucu özelliği var ise iyi hafif olmuş akşam da afıyet olsun
Afiyet olsun canım gayet güzel olmuş menü ama şu biraz daha içebilirsin
Bilmiyorum kuzum ya
Bence gayet güzel menü canım sadece smoty hiç tuketmedim tok tutucu özelliği var ise iyi hafif olmuş akşam da afıyet olsun
ben bugün migrosta gördüm aldım. hatta yeni diye sanırım indirimi vardı. 38-39 TL den 31 TL ye düşmüştü.Aaa nerde satılıyor ben de alayım bayılırım chia tohumuna
kız delimisinnn ondan değill niye dalga geçelim güzel geldi bizee yeşil corap giyenide ilkkez görrdümm ama bendede eksik oldugunu farkettimKız benim çorapla mı dalga geçiyonuz
Regl oldum üşüdüm karnım ağrıtmasın diye giydiydim bir tık kalın ve uzundu ondan tercih ettim
neeyyy kııaazzzben bugün migrosta gördüm aldım. hatta yeni diye sanırım indirimi vardı. 38-39 TL den 31 TL ye düşmüştü.
rengi güzelmiş ama çorabınKız benim çorapla mı dalga geçiyonuz
Regl oldum üşüdüm karnım ağrıtmasın diye giydiydim bir tık kalın ve uzundu ondan tercih ettim
yeni bir altınbaşak çeşidi çıkmış. daha doğrusu ben ilk defa gördüm. chialı yulaflı susamlı haşhaşlı kimyonlu... tadı çok güzeln
neeyyy kııaazzz
Tamam canımben bugün migrosta gördüm aldım. hatta yeni diye sanırım indirimi vardı. 38-39 TL den 31 TL ye düşmüştü.
Düşününce tuhaf tabi yeşil çoraprengi güzelmiş ama çorabın
yaaakız delimisinnn ondan değill niye dalga geçelim güzel geldi bizee yeşil corap giyenide ilkkez görrdümm ama bendede eksik oldugunu farkettimdiyorum niye bende yeşil çorap yok çok asii durdu