Popüler Konu LenaG ile MasterFit

bana inanıyosann kendine hayli hayli inan😆😆 amaa 50 kiloya düşmem yani okadarda istemem bi deri bi kemik kalacaz şuanlık hedefim 56 veya 58
Ahahaha Jou Jou boyun kaç aşkım ben 155imde uzun boylu olana tabii gitmez 50 ama küçük boyluysann birde 8 yasindaysan hayat hep zor (cedric) 🤣🤣🤣 şaka biyana boyumu da seviyorum kızce ama sen uzun boyluysann tabii olmaz
Ben şu an 65 e bile razıyım. Azıcık et olsun. Etek metek güzel duruyor 62-63 de kabulum.
Valla psikolojim bozuldu. Cizmelerimin bacak kısmı kapanmıyor. Acilen zayıflamam lazım. Kar yagmadan 70 in altına düşmem lazım. :sopa::sopa:
Sibelcim sende bu azimm varken sen ne çıtır kadın olursun amaa😎😎😎

Ahahaha Jou Jou boyun kaç aşkım ben 155imde uzun boylu olana tabii gitmez 50 ama küçük boyluysann birde 8 yasindaysan hayat hep zor (cedric) 🤣🤣🤣 şaka biyana boyumu da seviyorum kızce ama sen uzun boyluysann tabii olmaz

Çok pis gaza getiriyorsun. Bende çok gaza gelen bir insanım. :KK70:

aaaaaa nurovic nurovic da mi vaayy hain yav gebericeğinizzz başlatmayın diyetinizee
Hedef kilona geldiğinde gorcem seni ben daha duuuuuuurrrrr.
Az daha verim demessen yeşil çorap giyip tartilcam.
bana inanıyosann kendine hayli hayli inan😆😆 amaa 50 kiloya düşmem yani okadarda istemem bi deri bi kemik kalacaz şuanlık hedefim 56 veya 58
Boyun 160 ustuyse tabiki şekerim cinim kiymatlim

Hedef kilona geldiğinde gorcem seni ben daha duuuuuuurrrrr.
Az daha verim demessen yeşil çorap giyip tartilcam.
hahahahaahahahha aaayyy sesli güldüm kahkaha attım alemsin :KK70: yeşil çorap :KK70:
sôzzzzzzzmüüü tabiii öyle gaza geldikçe öyle oluyor yavv ben senin kilona gelsemm evde hiçbirşeyim yok demektirr bi kotum bile kalmazz heleki don desem bi nevi tangalarım olur bana başka da olmaz :KK70: :KK70:
Boyun 160 ustuyse tabiki şekerim cinim kiymatlim
158 boy🙄

Yarın okulun yemeği var. Şimdiden kara kara düşünüyorum yarın ne yesem diye😭😭😭
düşünme o kadar. tatlı yemezsin, ekmek yerine pilavdan küçük miktar ve ayran ya da yoğurt... ana yemek genelde et türevi olur zaten. salatayla kendine güzel bir seçim yapabilirsin.

Son düzenleme:

kızzzz boy aklıma gelmedi heee sizin için dogru en idealdesin zaten bene 158

Ben şu an 65 e bile razıyım. Azıcık et olsun. Etek metek güzel duruyor 62-63 de kabulum.
Valla psikolojim bozuldu. Cizmelerimin bacak kısmı kapanmıyor. Acilen zayıflamam lazım. Kar yagmadan 70 in altına düşmem lazım. :sopa::sopa:
hahahahahah etek olmasa olmazzz 😆😆
çizmelerim benimde olmaydı😆😆
kar yağmadan budevirde yağmazz doğru düzgün

hahahahaahahahha aaayyy sesli güldüm kahkaha attım alemsin :KK70: yeşil çorap :KK70:
sôzzzzzzzmüüü tabiii öyle gaza geldikçe öyle oluyor yavv ben senin kilona gelsemm evde hiçbirşeyim yok demektirr bi kotum bile kalmazz heleki don desem bi nevi tangalarım olur bana başka da olmaz :KK70: :KK70:

158 boy🙄
Ah canım benim aynı boydayiz kiazzzzzz
158 bende ahahaahhaha

Aç karna ;türk kahve ve tarçınlı kayısılı su
10.45
IMG_20241028_104549.jpg

14.00
dukan birası bi büyük bardak
17.20
kıvırcıklı içi labneli köfte dürüm 8 misket köfte
kefir

IMG_20241028_172016.jpg

2.5litre su
21.00
sodalı ayran bi avuç beyaz leblebi

Sitare55 Sitare55 Efenin_Annesi Efenin_Annesi LenaG LenaG yosunlupapatya yosunlupapatya nurovic nurovic sibel_84 sibel_84

Son düzenleme:
X