Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaha Jou boyun kaç aşkım ben 155imde uzun boylu olana tabii gitmez 50 ama küçük boyluysann birde 8 yasindaysan hayat hep zor (cedric) şaka biyana boyumu da seviyorum kızce ama sen uzun boyluysann tabii olmazbana inanıyosann kendine hayli hayli inan amaa 50 kiloya düşmem yani okadarda istemem bi deri bi kemik kalacaz şuanlık hedefim 56 veya 58
Sibelcim sende bu azimm varken sen ne çıtır kadın olursun amaaBen şu an 65 e bile razıyım. Azıcık et olsun. Etek metek güzel duruyor 62-63 de kabulum.
Valla psikolojim bozuldu. Cizmelerimin bacak kısmı kapanmıyor. Acilen zayıflamam lazım. Kar yagmadan 70 in altına düşmem lazım.
Çok pis gaza getiriyorsun. Bende çok gaza gelen bir insanım.Ahahaha Jou boyun kaç aşkım ben 155imde uzun boylu olana tabii gitmez 50 ama küçük boyluysann birde 8 yasindaysan hayat hep zor (cedric) şaka biyana boyumu da seviyorum kızce ama sen uzun boyluysann tabii olmaz
Sibelcim sende bu azimm varken sen ne çıtır kadın olursun amaa
Hedef kilona geldiğinde gorcem seni ben daha duuuuuuurrrrr.aaaaaa nurovic da mi vaayy hain yav gebericeğinizzz başlatmayın diyetinizee
Boyun 160 ustuyse tabiki şekerim cinim kiymatlimbana inanıyosann kendine hayli hayli inan amaa 50 kiloya düşmem yani okadarda istemem bi deri bi kemik kalacaz şuanlık hedefim 56 veya 58
hahahahaahahahha aaayyy sesli güldüm kahkaha attım alemsin yeşil çorapHedef kilona geldiğinde gorcem seni ben daha duuuuuuurrrrr.
Az daha verim demessen yeşil çorap giyip tartilcam.
158 boyBoyun 160 ustuyse tabiki şekerim cinim kiymatlim
düşünme o kadar. tatlı yemezsin, ekmek yerine pilavdan küçük miktar ve ayran ya da yoğurt... ana yemek genelde et türevi olur zaten. salatayla kendine güzel bir seçim yapabilirsin.Yarın okulun yemeği var. Şimdiden kara kara düşünüyorum yarın ne yesem diye
kızzzz boy aklıma gelmedi heee sizin için dogru en idealdesin zaten bene 158Ahahaha Jou boyun kaç aşkım ben 155imde uzun boylu olana tabii gitmez 50 ama küçük boyluysann birde 8 yasindaysan hayat hep zor (cedric) şaka biyana boyumu da seviyorum kızce ama sen uzun boyluysann tabii olmaz
Sibelcim sende bu azimm varken sen ne çıtır kadın olursun amaa
hahahahahah etek olmasa olmazzzBen şu an 65 e bile razıyım. Azıcık et olsun. Etek metek güzel duruyor 62-63 de kabulum.
Valla psikolojim bozuldu. Cizmelerimin bacak kısmı kapanmıyor. Acilen zayıflamam lazım. Kar yagmadan 70 in altına düşmem lazım.
Gaz değil hayatım menülerin ortada masallahin varÇok pis gaza getiriyorsun. Bende çok gaza gelen bir insanım.
Ah canım benim aynı boydayiz kiazzzzzzhahahahaahahahha aaayyy sesli güldüm kahkaha attım alemsin yeşil çorap
sôzzzzzzzmüüü tabiii öyle gaza geldikçe öyle oluyor yavv ben senin kilona gelsemm evde hiçbirşeyim yok demektirr bi kotum bile kalmazz heleki don desem bi nevi tangalarım olur bana başka da olmaz
158 boy
e daha bee 50 ne lazım sanaa toton etluyse sıkıntı yoohhAh canım benim aynı boydayiz kiazzzzzz
158 bende ahahaahhaha
AcamadimBu videoyu indirin kizlar telefonunuzda olsun sabah aksam birer defa yapin zaten 9 dk
Zamanla vucudunuzu yoklayip artirirsiniz
9-Minute Tabata Workout
Bir yeri kesinlestirseler. Menüyü kafamda oturtacagim.düşünme o kadar. tatlı yemezsin, ekmek yerine pilavda küçük miktar ve ayran ya da yoğurt... ana yemek genelde et türevi olur zaten. salatayla kendine güzel bir seçim yapabilirsin.
Burası Erzurum. Bir haftaya kar yagabilir şaşırmam.hahahahahah etek olmasa olmazzz
çizmelerim benimde olmaydı
kar yağmadan budevirde yağmazz doğru düzgün
Ah canım şu ilaclar yapıyor . Bir bitse bu dert patır patır gidecek hepsi eminim.Gaz değil hayatım menülerin ortada masallahin var
Wuuhuuuu harika görünüyor canım.Aç karna ;türk kahve ve tarçınlı kayısılı su
10.45
Eki Görüntüle 3495906
14.00
dukan birası bi büyük bardak
17.20
kıvırcıklı içi labneli köfte dürüm 8 misket köfte
kefir
Eki Görüntüle 3495909
Sitare55 Efenin_Annesi LenaG yosunlupapatya nurovic sibel_84
Offff menü de yakıyor. Afiyet olsun.Aç karna ;türk kahve ve tarçınlı kayısılı su
10.45
Eki Görüntüle 3495906
14.00
dukan birası bi büyük bardak
17.20
kıvırcıklı içi labneli köfte dürüm 8 misket köfte
kefir
Eki Görüntüle 3495909
Sitare55 Efenin_Annesi LenaG yosunlupapatya nurovic sibel_84
yarına çok heyecanlıyımmmmm saat 9da da sodalı ayran beyaz leblebi yiycem onu yazmamışımWuuhuuuu harika görünüyor canım.
Afiyet olsun kuzum.