Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlar ben bugün sadece yürüyüş ve ev işi yaptım eliptik yapacaktım hastalandım maalesef burun akıntısı boğaz ağrısı:KK43: nane limon içip uyuyacağım :KK43:
LenaG LenaG
Ben de de ufak birşeyler var ama kondurmuyorum kendime :))
Bn geçen cumartesi duşa girecektim saçım ıslak olur tartıda çok çıkarım diye duş almadım 😂
Ay ben de duş sonrası tartılmıyorum saçlarım çok 😀😀😀

26 ekim c.tesi
09.30 sıcuklu yumurta yarım simit 1 kibrit kurusu beyaz peynir 3 zeytin domates / sütlü kahve
14.00 detoks içeceği yeşil elmalı ıspanaklı
18.00 500 gr levrek yeşillik salata 1 kadeh şarap 1 dilim kepek ekmek tb
20.00 türk kahvesi

Su : 2 lt yürüyüş:9.000 adım

27 ekim pazar (kaçamaklk gün asıl bu maalesef)
09.00 peynirli yumurta yarım simit 1 kibrit kutusu beyaz peynir 3 zeytin domates / sütlü kahve
14.30 yarım tabak patates kızartması 🙁
19.00 2 fırın köfte ev yapmı küçük 3 küçük tavuk kanat / 5 adet lahana sarma 2 dilim tb ekmeği yeşillikli domatesli salata
Pazar günü kv geldiği için saati takamamışım, koşturmalı bir gün oldu suya da bakamadım maalesef 🥹

aralarda menü spor çırpıştırayım ortaya ahahahah tamamdır :ıslık: :ıslık: :ıslık: :KK70:
Yaptımm bile öğle yemek sonrası 9 dk leylacığımın attığı kardiyo 15dk leslie 10dk tempolu yürüyüş dışarıda işim vardı koşaral gittim geldim resmen ahahah video mükemmelmiş bu arada kardiyo olan akşam gene yapacağım teşekkür ederim patimsilizm patimsilizm :KK60: :KK36:

Selam , ara öğünümü yaban Mersinli smoothie ile geçirdim😍

Eklentiler

• IMG_4255.jpeg
    IMG_4255.jpeg
    82,1 KB · Görüntüleme: 8
X