- 7 Temmuz 2008
- 4.716
- 10.844
LenaG kaptanım anket yapsın buradaki arkadaşlar oylasin. Çoğunluk ne derse onu yaparız nasıl fikir amasiz gene aralarda kaynıyonuz beni almazsınız da şimdi ahahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
LenaG kaptanım anket yapsın buradaki arkadaşlar oylasin. Çoğunluk ne derse onu yaparız nasıl fikir amasiz gene aralarda kaynıyonuz beni almazsınız da şimdi ahahahaha
Ahahahahah yaa varyaa fenasinn cokk fenaa almazlar kız biziivLenaG kaptanım anket yapsın buradaki arkadaşlar oylasin. Çoğunluk ne derse onu yaparız nasıl fikir ama
Çoğunluk ne derse uyarız.Ahahahahah yaa varyaa fenasinn cokk fenaa almazlar kız biziiv
aralarda menü spor çırpıştırayım ortaya ahahahah tamamdırÇoğunluk ne derse uyarız.
Sen bence hergun gel buraya yavaştan
Oy oy kim gelmişGünaydınn
canıımmm nasılsınOy oy kim gelmiş
Ben de de ufak birşeyler var ama kondurmuyorum kendime :))Kızlar ben bugün sadece yürüyüş ve ev işi yaptım eliptik yapacaktım hastalandım maalesef burun akıntısı boğaz ağrısı nane limon içip uyuyacağım
LenaG
Ay ben de duş sonrası tartılmıyorum saçlarım çokBn geçen cumartesi duşa girecektim saçım ıslak olur tartıda çok çıkarım diye duş almadım
Yaptımm bile öğle yemek sonrası 9 dk leylacığımın attığı kardiyo 15dk leslie 10dk tempolu yürüyüş dışarıda işim vardı koşaral gittim geldim resmen ahahah video mükemmelmiş bu arada kardiyo olan akşam gene yapacağım teşekkür ederim patimsilizmaralarda menü spor çırpıştırayım ortaya ahahahah tamamdır
niye geldinAhahahahah yaa varyaa fenasinn cokk fenaa almazlar kız biziiv
Hazırlıkta takilayim diye kız niye olcakniye geldin
Selam herkese okuldan anca çıkıp gelebildim. Güya yarım gündü. Provası kıyafeti derken bu saate kaldık.
seni gördükçe kilon aklıma geleyyHazırlıkta takilayim diye kız niye olcak