Çok iyi olur benceAfiyet olsun iştah kabartıci ve güzel sağlıklı böyle menülerin resmini paylaşınca motivasyon dahada artiyor sanki geri o sistememi dönsek
Hem fikir de olur bizeAfiyet olsun iştah kabartıci ve güzel sağlıklı böyle menülerin resmini paylaşınca motivasyon dahada artiyor sanki geri o sistememi dönsek
Tam merkezdeyim canım, köyümüz de merkeze bağlıSen tam neresindensin ablam
Çekti valla yarın ben de mi yapsam napsam
Kızıma gideceğim, kahvaltıya çağırdı, belki akşama da kalırımYarina menülerde bat olacak
Kısırdan farkı yeşil mercimeğin bol olmasıSivaslı değilim ama bat dediginiz sulu kısır mi cevizli yaprakla batirp yenilen acab dedigim şey mi eğer öyleyse çok lezizi bir sey
Nice mutlu yıllar birlikte geçirin canım, neden yazın evlenmedin?Ama bugün benim evlilik yıl dönümüm hem daha pazartesi olmadı
Diyet dediğin pazartesi başlar
HayrolsunBende gece uyuyordum telefonla uyandım gece 2 de ve gecenin köründe kavga çıkarıp suratıma kapatılma mesaj ses kaydı ile tartışma vs derken o sinirle gece 4 e kadar uyuyamadım son günlerimin en toksik gecesiydi ne olacak benim bu halim bilmiyorum.Şuandada moralim bozuk kahvaltı bile yapasim yok.Benim bu hayatım ne zaman düzene girecek.
Afiyet olsun kaptanımEki Görüntüle 3495417
Tertemiz kahvaltı ile
pazar gününe start verelim
LenaG @Mthn83 @Efenin_Annesi @Jou @Cicekbocekkaktus @sibel_84 Boncuk2307 gezegenfeza A Asya89 @bnnu @Beklenen2
Mina45 @Lavinia_98 @60kiloyum
Canım nice birlikte geçireceğiniz sağlıklı mutlu yıllara olsunAma bugün benim evlilik yıl dönümüm hem daha pazartesi olmadı
Hayırlı sabahlar kızlar
Saatler değişmiş, artık aramızda 2 saat fark var
Doktorum yeşil yapraklı her sebzenin süt arttırıcı özelliği var demişti .Bı tutam maydanozun zararı olmayacaktırKızlar maydanoz sütü azaltır mı
Afiyet olsunGünaydın kızlar
26 EKİM CUMARTESİ
KAHVALTI
Bir dilim tam buğday ekmeği (kalın)
Salatalık,domates
Pişmiş yumurta
Peynir, zeytin
Biber
3 dilim sucuk
Çay
İKİNCİ ANA ÖĞÜN
Burger king
ARALARDA
1 muz, çay, sade Türk kahvesi,soda
SPOR
30 dk ev işi
6.187 adım
Eki Görüntüle 3495412
LenaG
Boncuk2307
İyi haftalar olur inşallah1 saate kahvaltimi yaparim sanirim. 16 saat açlık sonrası olmuş olacak. Tüm haftamız iyi geçsin kızlar
Tünaydın canımGünaydın arkadaşlar gününüz coookkkk güzel geçsin inşallah
Çok güzel menü canım afiyet olsunGünaydın kızlar benimkiler yine karga ...
yemeden kalktı . Dünkü menüyü yazıyım. Pazar kosturmacasi başladı.
Sabah kiraz saplı çay
Sabah 10.00 1 yumurta 1 dilim peynir 7b8 zeytin 1 dilim ekmek yeşillik
Ara kahve 2 kare bitter
Ara 1 elma 1 galeta
Akşam 19.001 tabak taze fasulye 2 kaşık fesleğen lı makarna
Maden suyu içtim
2Litre + 1 litre detox şu
Lotus1234 LenaG
Afiyet olsunEki Görüntüle 3495417
Tertemiz kahvaltı ile
pazar gününe start verelim
LenaG @Mthn83 @Efenin_Annesi @Jou @Cicekbocekkaktus @sibel_84 Boncuk2307 gezegenfeza A Asya89 @bnnu @Beklenen2
Mina45 @Lavinia_98 @60kiloyum
TünaydınGünaydın canlar
Başlangıcın hayırlı olsun hadi bakalım başlayım
Çok mutlu olun canım nice mutlu yıllara inşallahAma bugün benim evlilik yıl dönümüm hem daha pazartesi olmadı
GünoooGüno
Dünkü menülerini atmayan arkadaşlar sizleri bekliyorum.
Mutlu pazarlar olsun hepimize
Tabi yaa kendini sevmeli önce insan
Çok korkarım gece gelen telefondan hiç hayra çaldığı görülmemiştirBende gece uyuyordum telefonla uyandım gece 2 de ve gecenin köründe kavga çıkarıp suratıma kapatılma mesaj ses kaydı ile tartışma vs derken o sinirle gece 4 e kadar uyuyamadım son günlerimin en toksik gecesiydi ne olacak benim bu halim bilmiyorum.Şuandada moralim bozuk kahvaltı bile yapasim yok.Benim bu hayatım ne zaman düzene girecek.
Aaa benim eşim Şaban köylü bilirsin belki, görümcem karamehmetoğlu köyünde, diğeri akçahan. Gelinimiz de velledin li. Var mı tanıdık gelenTam merkezdeyim canım, köyümüz de merkeze bağlı
Tüm gün çalışıyor gece 12eve giriyor Saat farkından dolayı burda gece 2 oluyor gündüzde hiç konusulmuyor.Hayrolsun
Gündüzler çuvala mı girmiş, bir insan neden gece kükrer
Sağol kaptanım ♥Afiyet olsun cnm çok renkli güzel bir menü olmuş