Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Afiyet olsun menü çok güzel

Senin nikine ilk kez denk geldim ondan olmuştur.😂

Tam bir ödül günü menüsü olmuş umarım patates kızartmasi yoktur bu hafta başka kaçamak yapma canım düzeltirsin.

Afiyet olsun cnm ♥️Yinede şikayet etme canım senin dert ettiğini nimet sayip sabahı tek başına karsilayanlarda var.🙏🏻🌸

Canimm bunlar işin gırgırı tabi. Rabbim isteyen herkese hayırlı eş ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Tabi biraz sabah uykusu uyusalarda fena olmaz 05.30 çok erken oluyor ya 😅

Dünkü menümü yazmayı unutmuşum 8 de uyudum 🫢
Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir zeytin birkaç patates kızartması
Akşam
Bı kase çorba
3 parça tavuk patates fırında
Salata yoğurt
İrmik helvası 2 yk
Şu 1.5 lt anca
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 canım yeni kaptanım inşallah bugünden itibaren güzel menüler ve bol ekşili bir haftamız olur Boncuk2307 Boncuk2307

Dereotu bayağı tüketiyorum canım ama şu süreçte maydanoz da iyi ödem sökücü, bazı yerlerde azaltmaz diyor bazı yerlerde azaltır diyor
şöyle söyleyeyim; maydanoz da dereotu gibi süt üretimini arttıran hormonların salgılanmasına katkı sağlar. ama maydanoz aynı zamanda vücutta su atıcı etkiye sahip olduğundan dolayı sütü azaltır.

dereotu, semiz otu, ıspanak, ısırgan, marul ve roka süt üretimini arttıran hormonların salgılanmasına katkı sağlar. maydanozu seyrek tüketirsin.

🌿🌷🍂🍄 Cumartesi Menusu🌷🌿🍂🍄

🍁10.00 2 haslanmiş yumurta 3 siyah zeytin, 2 dilim ekmek, 1 cay kasigi bal, 1 cay kasıgı tahin pekmez
🍂12.00 1 tane mandalin
🍄14.00 1 kupa kahve
🌾16.00 5 yk mercimekli pilav, bolca salata, 4 yk etli kuru fasulye susuz
🍃18.00 1 kase yer fıstıgi

💦Su 1.5t
💪spor 40 dk yuruyus

LenaG LenaG ❤️
Lotus1234 Lotus1234 😘
Boncuk2307 Boncuk2307 💐
Wu huuu seküllü şüküllu :KK37:ben de kopya cekicem :oops:

Benim tadelle 30 gr dı lenacım beni düşünmüş küçüğündem yollamış sen nşye 50 gr lık yedin :eek:
Neyse ki evde bitmiş :halay:
Afiyet olaun canım ❤️
valla 52 gr lıklarda indirim vardı :KK70: ayrıca tadelleye bayılırım favori çikolatalarımdan biridir kendisi :-)

İyi akşamlar kızlar

Sabah 3 ceviz 2 kupa yağsız sütle kahve

Kahvaltı 11:30 4 yk yoğurt,4 yl yulaf,1 tk fıstık ezmesi,1 tk Hindistan cevizi,1 muz

Ara 15:30 1 çay bardağı leblebi,1 havuç

Akşam 1 büyük kase domates çorbası (ne yazıkki hazır olanlardan yaptım) 40 gr kaşar rendeledim,2 yk yoğurt,2 kornişon turşu,40 gr karabuğday kruton yaptım

Şimdi kafeinsiz kahve içiyorum

Su 2.5 lt

Sitare55 Sitare55
Boncuk2307 Boncuk2307 spor yok yarın cezalıyım en az 40 dk yapacağım
afiyet olsun 🥰

Dukana basladik iki hafta götürelim bari

Eklentiler

• IMG_20241027_145717.jpg
    IMG_20241027_145717.jpg
    82,5 KB · Görüntüleme: 6
X