benim şuan 11 saat oldu 11 de anca yaparım 16 saat şartmı ki,1 saate kahvaltimi yaparim sanirim. 16 saat açlık sonrası olmuş olacak. Tüm haftamız iyi geçsin kızlar
Onu bırak,en son hakkında beni seçmissinHep kankalarimi aldın ya
Günaydın kızlar
26 EKİM CUMARTESİ
KAHVALTI
Bir dilim tam buğday ekmeği (kalın)
Salatalık,domates
Pişmiş yumurta
Peynir, zeytin
Biber
3 dilim sucuk
Çay
İKİNCİ ANA ÖĞÜN
Burger king
ARALARDA
1 muz, çay, sade Türk kahvesi,soda
SPOR
30 dk ev işi
6.187 adım
Eki Görüntüle 3495412
LenaG
Boncuk2307
Bildigim kadariyla en az 14 saat aralikli oruca giriyor. Senin ayran işi bozmuş bu aradabenim şuan 11 saat oldu 11 de anca yaparım 16 saat şartmı ki,gerci saat akşam 9dan buyana saydım en son o saat sodalı ayran ictim
GünaydınGünaydın arkadaşlar gününüz coookkkk güzel geçsin inşallah
Harika bol eksi getirsin canımLenaG Sitare55 Boncuk2307
Eki Görüntüle 3495386
Aslında çıkılan kat 10 ama program bazen az kaydediyor.
Namm namm damak zevkime uyuyormuşTokattayiz canm biz buralilar ben tokatlı değilim o yüzden pek bilmiyorum ama yemesini bilirim
Yeşil mercimekli sulu salata gibi düşün canm Tokat ve Sivas arasında sizindi bizimdi kapışması olan bir yemek yaprak ve köy ekmeği ile yeniyor güzel lezzetli Eki Görüntüle 3495389
Afiyet olsun kaptanım.Eki Görüntüle 3495417
Tertemiz kahvaltı ile
pazar gününe start verelim
LenaG Mthn83 Efenin_Annesi Jou Cicekbocekkaktus sibel_84 Boncuk2307 gezegenfeza A Asya89 bnnu B Beklenen2
Mina45 Lavinia_98 60kiloyum
ooooo miissss ben kahvemle duruyorum şuan kaptanımmmEki Görüntüle 3495417
Tertemiz kahvaltı ile
pazar gününe start verelim
LenaG Mthn83 Efenin_Annesi Jou Cicekbocekkaktus sibel_84 Boncuk2307 gezegenfeza A Asya89 bnnu B Beklenen2
Mina45 Lavinia_98 60kiloyum
Sivaslı değilim ama bat dediginiz sulu kısır mi cevizli yaprakla batirp yenilen acab dedigim şey mi eğer öyleyse çok lezizi bir seyHiç güleceğim yoktuben yapayım o zaman geleyim de Misafirlerin sivaslı mı
he yemekten sonrasımı sayılıyorr içmesem acımdan ölürdüm yağ yakıyor zaten canım beyaz leblebide metabolizmayı hızlandırıyorBildigim kadariyla en az 14 saat aralikli oruca giriyor. Senin ayran işi bozmuş bu arada
Herkese günaydın. Saat 2 de uyursan sabah kalkman zor olur deyip biri terlik fırlatsın lutfen
Kızzz mesajı şimdi gördüm ya ne yan çizmesi ayy bana bak banaGünaydın
Korktuğum gibi heryerim agrimiyor ama uykum var ama uyuyamıyorum
Bugün ilk gün yan çizmeye müsait yani