Afiyet olsun menü çok güzel
Senin nikine ilk kez denk geldim ondan olmuştur.
Tam bir ödül günü menüsü olmuş umarım patates kızartmasi yoktur bu hafta başka kaçamak yapma canım düzeltirsin.
Afiyet olsun cnmYinede şikayet etme canım senin dert ettiğini nimet sayip sabahı tek başına karsilayanlarda var.
Tamam canım teşekkür ederimDoktorum yeşil yapraklı her sebzenin süt arttırıcı özelliği var demişti .Bı tutam maydanozun zararı olmayacaktır
Siz neredesiniz?Hayırlı sabahlar kızlar
Saatler değişmiş, artık aramızda 2 saat fark var
Rekor bnde sanıyordum çocuklarla spor yaptım geçen 8 dk sürmüştü şimdi sende rekor3 dk sürdü cnfnfnf
evet canım sütü azaltır. ama dereotu da arttırır aklında olsun.Kızlar maydanoz sütü azaltır mı
Dereotu bayağı tüketiyorum canım ama şu süreçte maydanoz da iyi ödem sökücü, bazı yerlerde azaltmaz diyor bazı yerlerde azaltır diyorevet canım sütü azaltır. ama dereotu da arttırır aklında olsun.
pırıl pırıl kahvaltıEki Görüntüle 3495417
Tertemiz kahvaltı ile
pazar gününe start verelim
LenaG @Mthn83 @Efenin_Annesi Jou Cicekbocekkaktus sibel_84 Boncuk2307 @gezegenfeza @Asya89 @bnnu B Beklenen2
@Mina45 @Lavinia_9860kiloyum
şöyle söyleyeyim; maydanoz da dereotu gibi süt üretimini arttıran hormonların salgılanmasına katkı sağlar. ama maydanoz aynı zamanda vücutta su atıcı etkiye sahip olduğundan dolayı sütü azaltır.Dereotu bayağı tüketiyorum canım ama şu süreçte maydanoz da iyi ödem sökücü, bazı yerlerde azaltmaz diyor bazı yerlerde azaltır diyor
Wu huuu seküllü şükülluCumartesi Menusu
10.00 2 haslanmiş yumurta 3 siyah zeytin, 2 dilim ekmek, 1 cay kasigi bal, 1 cay kasıgı tahin pekmez
12.00 1 tane mandalin
14.00 1 kupa kahve
16.00 5 yk mercimekli pilav, bolca salata, 4 yk etli kuru fasulye susuz
18.00 1 kase yer fıstıgi
Su 1.5t
spor 40 dk yuruyus
LenaG
Lotus1234
Boncuk2307
O yüzden napıyoruz kafamıza tokadan başka birşey takmıyoruz
valla 52 gr lıklarda indirim vardıBenim tadelle 30 gr dı lenacım beni düşünmüş küçüğündem yollamış sen nşye 50 gr lık yedin
Neyse ki evde bitmiş
Afiyet olaun canım
afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
Sabah 3 ceviz 2 kupa yağsız sütle kahve
Kahvaltı 11:30 4 yk yoğurt,4 yl yulaf,1 tk fıstık ezmesi,1 tk Hindistan cevizi,1 muz
Ara 15:30 1 çay bardağı leblebi,1 havuç
Akşam 1 büyük kase domates çorbası (ne yazıkki hazır olanlardan yaptım) 40 gr kaşar rendeledim,2 yk yoğurt,2 kornişon turşu,40 gr karabuğday kruton yaptım
Şimdi kafeinsiz kahve içiyorum
Su 2.5 lt
Sitare55
Boncuk2307 spor yok yarın cezalıyım en az 40 dk yapacağım
yalnız yeşil çorap çok seksi olmuş
Ahaha ahahahah beni güldürdün gizyalnız yeşil çorap çok seksi olmuş
ay ben ictim oglan mukus gibi etti kakasını uzak durayim gaz da yaptı ama böyle seyler işe yarıyor ya bana yaradı 1günde bunlarsız ben zor kilo vermekDukana basladik iki hafta götürelim bari
kız ilkkez biri için düz yeşil çorap gördümm cidden degişik ve seksi geldiiAhaha ahahahah beni güldürdün giz