Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Canimm bunlar işin gırgırı tabi. Rabbim isteyen herkese hayırlı eş ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Tabi biraz sabah uykusu uyusalarda fena olmaz 05.30 çok erken oluyor ya

Dünkü menümü yazmayı unutmuşum 8 de uyudum
Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir zeytin birkaç patates kızartması
Akşam
Bı kase çorba
3 parça tavuk patates fırında
Salata yoğurt
İrmik helvası 2 yk
Şu 1.5 lt anca
LenaG Sitare55 canım yeni kaptanım inşallah bugünden itibaren güzel menüler ve bol ekşili bir haftamız olur Boncuk2307

Dereotu bayağı tüketiyorum canım ama şu süreçte maydanoz da iyi ödem sökücü, bazı yerlerde azaltmaz diyor bazı yerlerde azaltır diyor
şöyle söyleyeyim; maydanoz da dereotu gibi süt üretimini arttıran hormonların salgılanmasına katkı sağlar. ama maydanoz aynı zamanda vücutta su atıcı etkiye sahip olduğundan dolayı sütü azaltır.

dereotu, semiz otu, ıspanak, ısırgan, marul ve roka süt üretimini arttıran hormonların salgılanmasına katkı sağlar. maydanozu seyrek tüketirsin.

Wu huuu seküllü şüküllu ben de kopya cekicem

Benim tadelle 30 gr dı lenacım beni düşünmüş küçüğündem yollamış sen nşye 50 gr lık yedin
Neyse ki evde bitmiş
Afiyet olaun canım
valla 52 gr lıklarda indirim vardı ayrıca tadelleye bayılırım favori çikolatalarımdan biridir kendisi

afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…