- 20 Kasım 2010
- 4.808
- 8.577
Ne kadar güzel yazmışsın destekleyici moral verici bayıldım bayıldımBenim Kırmızı Takımım
Günde en az 2 litre su temiz menülerle geçirecwğimiz aralara yeşil çaylar serpiştirdiğimiz bir hafta olsun. Bende elimden geldiğince menü ve sporlarımla size örnek olmaya çalışacağım. Kaçamak olsa bile buraya gelelim ve birbirimizi kaldırmaöıza izin verelim
LenaG canımm sen zaten bu işin pirisin sana güvenim tam
sibel_84 Mthn83 ödemlerimizi hızlıca gönderip yağdan kilo verecez inş ama tabi bol su içerek (bu lafım Mthn83 e )
Cicekbocekkaktus haftaya o kadar uğraşa gerek kalmadan diyecekain ki amaann zaten bir kilo eksim var 100 gr için kendimi yoramam diyeceksin sana inanıyorum ve yeni geldiğimiz lig de yerimizi sağlama almalıyız
@Boncuk2307 bugün geride kaldı yiyeceö demiştin zaten yarın full motive devammm
@Efenin_Annesi Jou tabaklarınızı bekliyorum biraz da spor olsa offf tadından yenmez hadi kızlar
@gezegenfeza ablam seni kaptım eksilerimizle senleniypruz bu hafta inş
@Asya89 canım senin bir hafta az oluyorsa diğer hafta daha çok oluyor çok verilen haftadayız sen zaten bu işi biliyorsun
bnnu ne dersin bu hafta sana 64 lü kilolar çok yakışır bence sporla deatekleyerek ve sağlıkla verecez tabi
@Beklenen2 canım bugün çiçeğin attığı fotoda dikkatimi çektin ne güzel yol katetmişsin bir buçul ayda bu haftada
bunu daha da eksiltiypruz
@Mina45 seninle de güzel bir haftamız olsun canım sporla ve kaçamaksız menülerle senden 95.9 bekliyorum hadi bakalım
@Lavinia_98 hayalimdeki kilolardasın darısı bana ama senin daha güzel rakamlar göreceğine eminim gelsin mi 64. 5 altı
@60kiloyum canım sen de bu işi biliyorsun hadi bi silkelenelim benim de bu haftam çok yoğun olacak malum 29 Ekim haftası. Biz bu yoğun haftalarımıza rağmen eksilecez inş
Yakışır hem de çokkk
O zaman hideyim güne sporla başlayayımmmm
Afiyet olsunEki Görüntüle 3495417
Tertemiz kahvaltı ile
pazar gününe start verelim
LenaG Mthn83 @Efenin_Annesi Jou Cicekbocekkaktus sibel_84 @Boncuk2307 @gezegenfeza @Asya89 bnnu @Beklenen2
@Mina45 @Lavinia_98 @60kiloyum
Mis mis