Popüler Konu LenaG ile MasterFit

❤️❤️❤️❤️ Benim Kırmızı Takımım ❤️❤️❤️❤️

Günde en az 2 litre su temiz menülerle geçirecwğimiz aralara yeşil çaylar serpiştirdiğimiz bir hafta olsun. Bende elimden geldiğince menü ve sporlarımla size örnek olmaya çalışacağım. Kaçamak olsa bile buraya gelelim ve birbirimizi kaldırmaöıza izin verelim 🥰

LenaG LenaG canımm sen zaten bu işin pirisin sana güvenim tam 🥳
sibel_84 sibel_84 Mthn83 Mthn83 ödemlerimizi hızlıca gönderip yağdan kilo verecez inş ama tabi bol su içerek ❤️ (bu lafım Mthn83 Mthn83 e :KK19:)
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus haftaya o kadar uğraşa gerek kalmadan diyecekain ki amaann zaten bir kilo eksim var 100 gr için kendimi yoramam diyeceksin sana inanıyorum 🥳 ve yeni geldiğimiz lig de yerimizi sağlama almalıyız 🥳
@Boncuk2307 bugün geride kaldı yiyeceö demiştin zaten yarın full motive devammm :rapci:
@Efenin_Annesi Jou Jou tabaklarınızı bekliyorum biraz da spor olsa offf tadından yenmez hadi kızlar :KK6:
@gezegenfeza ablam seni kaptım :KK60: eksilerimizle senleniypruz bu hafta inş 🥰
@Asya89 canım senin bir hafta az oluyorsa diğer hafta daha çok oluyor çok verilen haftadayız sen zaten bu işi biliyorsun 🥳❤️
bnnu bnnu ne dersin bu hafta sana 64 lü kilolar çok yakışır bence sporla deatekleyerek ve sağlıkla verecez tabi :KK5:
@Beklenen2 canım bugün çiçeğin attığı fotoda dikkatimi çektin ne güzel yol katetmişsin bir buçul ayda :KK60: bu haftada
bunu daha da eksiltiypruz 🥳
@Mina45 seninle de güzel bir haftamız olsun canım sporla ve kaçamaksız menülerle senden 95.9 bekliyorum hadi bakalım 🥳
@Lavinia_98 hayalimdeki kilolardasın darısı bana ama senin daha güzel rakamlar göreceğine eminim gelsin mi 64. 5 altı 🥳
@60kiloyum canım sen de bu işi biliyorsun hadi bi silkelenelim 🥰 benim de bu haftam çok yoğun olacak malum 29 Ekim haftası. Biz bu yoğun haftalarımıza rağmen eksilecez inş ❤️🥳
Ne kadar güzel yazmışsın destekleyici moral verici bayıldım bayıldım 🥰
Yakışır hem de çokkk
O zaman hideyim güne sporla başlayayımmmm 💓
Afiyet olsun 😋
Mis mis

IMG_4243.jpeg

LenaG LenaG canım dün gece regl olmuşum çok ödemliyim 😂

İyi akşamlar kızlar

Sabah 3 ceviz 2 kupa yağsız sütle kahve

Kahvaltı 11:30 4 yk yoğurt,4 yl yulaf,1 tk fıstık ezmesi,1 tk Hindistan cevizi,1 muz

Ara 15:30 1 çay bardağı leblebi,1 havuç

Akşam 1 büyük kase domates çorbası (ne yazıkki hazır olanlardan yaptım) 40 gr kaşar rendeledim,2 yk yoğurt,2 kornişon turşu,40 gr karabuğday kruton yaptım

Şimdi kafeinsiz kahve içiyorum

Su 2.5 lt

Sitare55 Sitare55
@Boncuk2307 spor yok yarın cezalıyım en az 40 dk yapacağım
Sevgili kaptanim iyi şeylerle kendimizi cezalandıramayiz😁 saglikli beslenme ve spor basimiza gelen güzel şeyler :21:spordan mahrum kalma diye 20+20 dk spor :KK60:

Herkese günaydın. Saat 2 de uyursan sabah kalkman zor olur deyip biri terlik fırlatsın lutfen:KK11:
Ama bugun pazar erken kalkmaniz mi gerekiyordu :KK64: tabi o saatte yatmak iyi degil. 12de yattigim halde 9 da kalktim ben de 😁 22-02 arasinda melatonin salgilaniyor 24 -2 arasında en yuksrk salinim. Dinlenmeye ve iyilesmeye ihtiyacin var. Hele bu dönemde :KK20:

Ama bugun pazar erken kalkmaniz mi gerekiyordu :KK64: tabi o saatte yatmak iyi degil. 12de yattigim halde 9 da kalktim ben de 😁 22-02 arasinda melatonin salgilaniyor 24 -2 arasında en yuksrk salinim. Dinlenmeye ve iyilesmeye ihtiyacin var. Hele bu dönemde :KK20:
Okulda öğretmenden fırça yedim gibi hissettim. Evde üç bebe var. Eşimin erken çıkması gerekiyordu. Aman napayım o uyansa idi 😂😂

26 Ekim menü
08.30 1 bardak kuru incirli su
09.00 1 fincan kahve 1 hurma 2 grissini
10.30 1 yumurta 1 dilim peynir bol yeşillik yarım simit 1 çatal helva
13.30 1 cennet hurması 2 grissini
16.30 1 fincan rezene 5 badem 1 salatalık
18.30 8 kaşık zeytinyağlı ıspanak, 5 kaşık tavuklu bulgur pilavı, bol salata 3 kaşık yoğurt
21.30 1 fincan kahve 1 dilim kek
3 litre su spor yok emzirmeye devam bu gün hiç oturmadim full temizlikle geçti
LenaG LenaG Lotus1234 Lotus1234
Afiyet olsun menü çok güzel
Onu bırak,en son hakkında beni seçmissin😬 gguytokdsdkkfc
Senin nikine ilk kez denk geldim ondan olmuştur.😂
Tam bir ödül günü menüsü olmuş umarım patates kızartmasi yoktur bu hafta başka kaçamak yapma canım düzeltirsin.
Günaydın kızlar benimkiler yine karga ...
yemeden kalktı . Dünkü menüyü yazıyım. Pazar kosturmacasi başladı 😔.
Sabah kiraz saplı çay
Sabah 10.00 1 yumurta 1 dilim peynir 7b8 zeytin 1 dilim ekmek yeşillik

Ara kahve 2 kare bitter

Ara 1 elma 1 galeta
Akşam 19.001 tabak taze fasulye 2 kaşık fesleğen lı makarna
Maden suyu içtim
2Litre + 1 litre detox şu
💞🌺 Lotus1234 Lotus1234 LenaG LenaG
Afiyet olsun cnm ♥️Yinede şikayet etme canım senin dert ettiğini nimet sayip sabahı tek başına karsilayanlarda var.🙏🏻🌸

İyi Akşamlar

11:00 2yk.yulaf, 2yumurta, az biber baharat ve 1küçük kabaktan oluşan yağlı kağıtta tost, 4zeytin, 2kk.ye peynir, 1yk.şarküteri ürünü, şekersiz çay

16:00 1çikolatalı gofret 🐥

19:00 Akşam yemeği
1büyük tabak bol soğanlı balık buğulama 2 küçük dilimi az tereyağlı, yarım kase patates püresi, 3yk.köz patlıcan salatası, 1sb.şalgam
LenaG LenaG Lotus1234 Lotus1234 @Boncuk2307
Su 3 litre
Adım 3610
Afiyet olsun cnm çok renkli güzel bir menü olmuş ♥️

Herkese günaydın. Saat 2 de uyursan sabah kalkman zor olur deyip biri terlik fırlatsın lutfen:KK11:
Bende gece uyuyordum telefonla uyandım gece 2 de ve gecenin köründe kavga çıkarıp suratıma kapatılma mesaj ses kaydı ile tartışma vs derken o sinirle gece 4 e kadar uyuyamadım son günlerimin en toksik gecesiydi ne olacak benim bu halim bilmiyorum.Şuandada moralim bozuk kahvaltı bile yapasim yok.Benim bu hayatım ne zaman düzene girecek.🤦🏻‍♀️

Bende gece uyuyordum telefonla uyandım gece 2 de ve gecenin köründe kavga çıkarıp suratıma kapatılma mesaj ses kaydı ile tartışma vs derken o sinirle gece 4 e kadar uyuyamadım son günlerimin en toksik gecesiydi ne olacak benim bu halim bilmiyorum.Şuandada moralim bozuk kahvaltı bile yapasim yok.Benim bu hayatım ne zaman düzene girecek.🤦🏻‍♀️
:KK64::KK64::KK64:
Sıkma canını canım. Üzülmek yanımıza kâr kalıyor

X