101.yıl pastasııııııDışarı çıkacam kırtasiyede işim var
pastame de işim var 101. Yıl pastası siparişi verecem.
Terzide işim var pantalonmu daralttırmıştım
Chia tohumu alacam
Kızarmış tavuk alıp porsiyonlayıp dolaba atacam
Ve spora gidecem
Kolay gelsin o zaman canimmmmmmDışarı çıkacam kırtasiyede işim var
Chia tohumu alacam
Ve spora gidecem
Kaptanlik geliyor sankiTünaydın kızlar
Hedeflediğim sonuca ulaştım bu hafta. Artılar ödemler falan gitti. Mutluyum az kaldı. Geçtiğimiz 1 ayı düzgün değerlendirseydim hedefime ulaşmıştım bu ay sonu. Neyse şükür gidiyor.
Geçen cts:55.1 kg
Bugün:53.5 kg
Fark: -1.6 kg
LenaG
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3495079
Evet kaptanım 99. yılda yüzüncü yıla bir kala diye yazdırdım üstüne. 100. Yılda zaten yaltırdım. Şimdi 101, inş ortadaki sıfırın içi ay yıldız olacak.101.yıl pastasııııııyüzyıllarca sürsün inşallahhhh
Kolay gelsin
Ben bu fotodan 4 gun once yani sali 85.7 ile başladım, 3 eylulden beri 5.9 oldu benim deAaaa ne iyi yapmışsın. 1.5 ayda 3 kg anca gitmiş benden geçen sürede. Çok yavasim görünen o ki. Seninki kaç canım
Hep bu aralarda takılmış durmusumKizlar takima ilk geldigim hafta liglerin fotoğrafını çekmiştim. Nostalji olsun
7 Eylul 2024
Eki Görüntüle 3495073
Ben bu fotodan 4 gun once yani sali 85.7 ile başladım, 3 eylulden beri 5.9 oldu benim debelki az ama hayal kurabiliyorum. Hatta yosunlupapatya ve senin sayende 49u bile hayal edebiliyorum
Okurken ben yoruldum. Sana kolay gelsin.Dışarı çıkacam kırtasiyede işim var
Chia tohumu alacam
Ve spora gidecem
Sabit kalmak artı gelmeyi döver bence
Süper eksi gelmiş çok tebrik ederim.Tünaydın kızlar
Hedeflediğim sonuca ulaştım bu hafta. Artılar ödemler falan gitti. Mutluyum az kaldı. Geçtiğimiz 1 ayı düzgün değerlendirseydim hedefime ulaşmıştım bu ay sonu. Neyse şükür gidiyor.
LenaG
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3495079
Tebrik ederim canım çok güzel eksi gelmişGeçen hafta 74.3
Bugün 73.5
Fark -800
LenaG Boncuk2307
Eki Görüntüle 3495080
Bu hafta takıma girmek istiyorum kaptanım
evettt kabız olmasam hayli hayli vermişimdir sagol kaptanımSabit kalmak da önemli canım haftaya güzel eksi gelir
Tebrik ederim canım eksi gelmiş üstelik wc sorunu da yaşıyorsun az az ama gitsin yeterli
Tebrik ederim canım gelen her türlü eksiyi severiz
Ok çözümü biliyorsan sorun yok moral bozmadan ama devammm devamm
Çok güzel eksi gelmiş tebrik ederim
+100 gr hiçbir şey değil, tuvalet sıkıntısı çözülürse bir şey kalmazLenaG Lotus1234 Boncuk2307
Dün yaptığım adım sayım 13.bin
Geçen cumartesi 76.20
Salı 76.10
76.30
Fark+100(WC sorunum var)kesin eksideyim onu biliyorum ama WC den dolayı artı geldim
Eki Görüntüle 3495072
Sabit olmak daha iyi ablacım
Sanırım kaptanımızı buldukTünaydın kızlar
LenaG
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3495079
Bu hafta seni takımlarda göreceğiz o zaman, bu arada çok güzel eksiGeçen hafta 74.3
Bugün 73.5
Fark -800
LenaG Boncuk2307
Eki Görüntüle 3495080
Bu hafta takıma girmek istiyorum kaptanım
Ya kıyamam sana, sarilmak geldi içimden mesajını okurken. Çok tatlısın canımKizlaaa bugun 100 g eksi cikmak icin ne taklalar attim bir bilseniz
Çarşamba perşembe kotu beslenmistim. Cuma 500-600 kalorilik ananas badem yumurta ve sivi ile gunu geçirdim.
⏱bu sabah 6 da lavaboya gittim , hemencik tartildim 80.3 idim
⏱ birsey yemeden icmeden 9a kadar bekledim 79.9 yani gecen haftaki kilomu gördüm
⏱ toplam 400 ml sirkeli su cay kahve ictim ki bagirsaklar calissin. Tabi bu +400g demek
⏱11e kadar bekledim ama sadece içtiğim suyu attim
⏱son care markete yürüyerek gittim. Lavaboya bir ümit gittimhafif terli nemli bütün kıyafetleri değiştirdim son 100 grami terle verdim
Sen istersen herşeyi başarırsın canım yeterki içimizde istek ve azim olsun biz kadınların yapamayacağı şey yokturBen bu fotodan 4 gun once yani sali 85.7 ile başladım, 3 eylulden beri 5.9 oldu benim debelki az ama hayal kurabiliyorum. Hatta yosunlupapatya ve senin sayende 49u bile hayal edebiliyorum
evet kesinlikle tonlar önemliTonlari önemlidur ben de sahile cikarsam bir ağaç fotosu cekeyim. Gecen gun baktim durdum kahverengi ile yesilin uyumu ama tonu renk gecisleri o kadar harika ki agacin bir Moda Tasarimcisi olmasi lazim
1 saat evvel 800 gr artı çıkınca gözlerim faltaşı gibi açıldıSabit kalmak artı gelmeyi döver bence
Süper eksi gelmiş çok tebrik ederim.Bu hafta takımlara girecek misin canım ?
Tebrik ederim canım çok güzel eksi gelmiş