- 14 Şubat 2021
- 827
- 4.546
- 43
Dusunsene grup cok kalabaliklasirmiş, tüm Turkiye'de bir grup kadin cumartesi günü sabahlari sokaklarda fır fır dönüyormusokuyunca sabah kendi yaptıklarım aklıma geldi
kalktım tartıldım 76.90
evi turladım aşağı indim 5 kat merdiven çıktım aç susuz gezdim en son 76.30 de kaldım
AhahahaahahahahaahahDusunsene grup cok kalabaliklasirmiş, tüm Turkiye'de bir grup kadin cumartesi günü sabahlari sokaklarda fır fır dönüyormusneden ? Cünku o gün tarti günüymüş
İnşaallah. TeşekkürlerSabit kalmak da önemli canım haftaya güzel eksi gelir
Tebrik ederim canım eksi gelmiş üstelik wc sorunu da yaşıyorsun az az ama gitsin yeterli
Tebrik ederim canım gelen her türlü eksiyi severiz
Ok çözümü biliyorsan sorun yok moral bozmadan ama devammm devamm
Gayet de var gücün niye yokmuş ama sabır kısmı insanı zorluyor ve kararlı olup tam motivasyon gerekiyor. O kadar eliptiklerle emek veriyorsun karşılığını alacaksın inşallahBen de yazayım bildirimimi, mutsuzum ama yeni düşmüştüm 67 ye geri çıkmak üzdü. Dün yediğim hurmalar bugün tırmalıyor. Sorunu biliyorum çözümü de elimde ama bazen kendimde o gücü bulamıyorum.
19 Ekim Cumartesi : 67.70
26 Ekim Cumartesi : 68.15
Fark + 450 gr
LenaG Cicekbocekkaktus @Lotus1234
Tebrik ederim ederim canım
O zaman bırak gitsin dertlerini wc yeLenaG @Lotus1234 Boncuk2307
Dün yaptığım adım sayım 13.bin
Geçen cumartesi 76.20
Salı 76.10
76.30
Fark+100(WC sorunum var)kesin eksideyim onu biliyorum ama WC den dolayı artı geldim
Eki Görüntüle 3495072
Canım regl çok fark ediyor yapacak bişi yok bu hafta bitince çok daha güzel sonuç alırsınGeçen hafta 63.70
Bugün 64.65
Fark + 950 Gr
Âdetin 2. Günü bu hafta mativasyonum çok düşüktü üzgünüm artı olduğu için, özür dilerim kaptanım
LenaG Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Çok sevindim, umarım herkes istediği kiloya ulaşırKahvaltı yaptıysan yarın atarsın canım. Evett emin ol burda herkes birbiri için çaba sarf ediyor aileyiz biz
D Deltavealfa
Afiyet olsun gitsin ödemlerrradı üstü biraaa(dukan)
Efenin_Annesi LenaG Lavinia_98 sibel_84 Sitare55 yosunlupapatya Cicekbocekkaktus
Eki Görüntüle 3495111
Ya sen bişey dediydin işte salıya kadar veremedim falan o nedenle baya iyi benceKız ben söylemesi ayıp beğenmedim o kadar sporaama bu hafta 3 4 gün kabızlık yaşadım salıya kadar verememiştim hatta
Haftaya pazartesiden itibaren keto diyet uygulayacam inş onun sonucunu daha merak ediyorum.
Aktardaydım alayım dedim bir türlü aklıma gelmediKarnıyarık otu tozu
Ben kapsül formunu sipariş verdim.
Kız bende kabızdm da son üç gün açıldıbeni geçtin broo püü kabız olmasam bence aynıydık ahhahaah
Muhtişimmm bol eksi getirsinadı üstü biraaa(dukan)
Efenin_Annesi LenaG Lavinia_98 sibel_84 Sitare55 yosunlupapatya Cicekbocekkaktus
Eki Görüntüle 3495111
Evet canım salıdan bu yana 900 eksiYa sen bişey dediydin işte salıya kadar veremedim falan o nedenle baya iyi bence
Teşekkür ederim kaptanım, bugün canım ne istiyorsa yiyeceğim, pazar gününden itibaren sıkı diyete devamGayet de var gücün niye yokmuş ama sabır kısmı insanı zorluyor ve kararlı olup tam motivasyon gerekiyor. O kadar eliptiklerle emek veriyorsun karşılığını alacaksın inşallahBu haftayı görmüyorum ama haftaya çok güzel eksi gelecek
Ohhh afiyet şifa boll eksi olsun sana canımm benimmadı üstü biraaa(dukan)
Eki Görüntüle 3495111
Koz sen artı gelmedin mi ne yemesiTeşekkür ederim kaptanım, bugün canım ne istiyorsa yiyeceğim, pazar gününden itibaren sıkı diyete devam