Popüler Konu LenaG ile MasterFit

okuyunca sabah kendi yaptıklarım aklıma geldi
kalktım tartıldım 76.90
evi turladım aşağı indim 5 kat merdiven çıktım aç susuz gezdim en son 76.30 de kaldım
Dusunsene grup cok kalabaliklasirmiş, tüm Turkiye'de bir grup kadin cumartesi günü sabahlari sokaklarda fır fır dönüyormus neden ? Cünku o gün tarti günüymüş

İnşaallah. Teşekkürler

Gayet de var gücün niye yokmuş ama sabır kısmı insanı zorluyor ve kararlı olup tam motivasyon gerekiyor. O kadar eliptiklerle emek veriyorsun karşılığını alacaksın inşallah Bu haftayı görmüyorum ama haftaya çok güzel eksi gelecek

LenaG Cicekbocekkaktus

Geçen hafta 65.250
Bu hafta 64.70

Fark -550
Tebrik ederim ederim canım
O zaman bırak gitsin dertlerini wc ye
şaka bir yana hiçbişi değil hemencecik eksiye geçersin canım

Kız ben söylemesi ayıp beğenmedim o kadar spora ama bu hafta 3 4 gün kabızlık yaşadım salıya kadar verememiştim hatta
Haftaya pazartesiden itibaren keto diyet uygulayacam inş onun sonucunu daha merak ediyorum.
Ya sen bişey dediydin işte salıya kadar veremedim falan o nedenle baya iyi bence

Karnıyarık otu tozu
Ben kapsül formunu sipariş verdim.
Aktardaydım alayım dedim bir türlü aklıma gelmedi adamın yanında buraya girip sana sordum
beni geçtin broo püü kabız olmasam bence aynıydık ahhahaah
Kız bende kabızdm da son üç gün açıldı
Muhtişimmm bol eksi getirsin
bende yapayım bugün bu jafta hiç yapmadım

Teşekkür ederim kaptanım, bugün canım ne istiyorsa yiyeceğim, pazar gününden itibaren sıkı diyete devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…