Bu hafta gelmez. Benden fazla verenler var canımKaptanlık gelir mi acep
hayırsıyla kuzum benimm takılıyorumm seni cok iyi anlıyorum çocuklar hasta oldumu banad aböyle tembellik geliyorr heleki huysuz zamanlarO kadar coookk alıntı yapmışım ki cevap weremedim arkadaşlar kusuruma bakmayın bazı özel nedenlerden dolayı aktif olamadım ama buradayım diyetimi boşladığım yok saglikli beslenmeye devam ediyorum ama sadece sıkıntılı zamandan geçince insan bisey yapmak istemez isteksizlik değilde tembellik yapası gelir ya o mood da idim ama yavaş yavaş çıkıyorum sanırım enerjimi toplayıp yeni haftaya yeni güzel tabaklar ile gelmek niyetindeyim . Beni ve tabaklarimi özlediğiniz merak ettiğiniz i tahmin edebiliyorum . Yarın ki tartim dan umutlu değilim ama ruhsal bedensel çöküntünun ödemi artı olarak yansirsa tartiya affolaLotus1234 Sitare55 yorumsuz bıraktığım tabaklarin için özür dilerim ama her biri ayrı şahane idi beni solladin senn. Jou kuşum az çok biliyorsun durumları dobarlandim da geldim yeni haftaya bombee giriş yapıyoruz hazırlan menulerini okudum çok güzel ve dengeli beslendin yarın meyvesini alırsın gayretinin . Boncuk2307 kuzum en çokta seni merakta koydum kusura bakma özel sebeplerden dolayı aktifligimi sağlayamadım ama haftaya beraberiz tam gaz
LenaG yarın bildirim yapacağım cnm
azzz salıya kadar bi 500 indiririm belki hayırlısı spor olmadan hiçbirşey istediğimiz gibi olmuyo ben spor ederek cabuk vermiştim ameliyatım 5ayı dolcak kasımaSen daha iyisini bilirsin ablacım, bu eksi de iyi az kalmış 60 lara azcık daha sık dişini
Tebrikler canım.Bugün itibari ile 14 kilo verdim Yaklaşık 3.5 ayda
Hoşbulduk canımEvet ablacım, hep yazdığın için bir haftadır yazmayınca meraklandım biraz ama kusurluk bir şey yok insanlık hali, aramıza dön de sen yeter ki
Hoşgeldin ablacım
Öyledir muhakkak, menü paylaşımlarını bu hafta bekliyorum
Hoşgeldin ablacım, verirsin inşallah bu hafta
Çok güzel eksi tebrik ederimbu haftanın karşılığını aldın bence
-500 hiç de az değil bence tebrik ederim
Çok güzel eksi tebrik ederim
Kaptanlık gelir mi acep
Hahahaha, o kadar çok güldüm ki
Hoşgeldin ablacım
+100 gr hiçbir şey değil tuvalette 10 dk fazla dursan gidecek
Harika bir eksi erisin yağlar
Çabucak gider kafana takma sakın
Gider o merak etme sen, bizimle birlikte devam yola
Neredeyse 1kilo hiç de az değil dünkü spor ödem yapmıştır belki o yüzden sana az gelmiştir, salıya yansır daha fazla eksi olur çok güzel gidiyorsun gelsin 60 lar ligiaz kaldı
Sabit olmak artı olmaktan iyidir
Güzel eksi tebrik ederim
Güzel eksi tebrik ederim
Maşallah sübhanallah sana
Tesekkur ederimSabit olmak artı olmaktan iyidir ablacım
Teşekkür ederim canımEvet ablacım, hep yazdığın için bir haftadır yazmayınca meraklandım biraz ama kusurluk bir şey yok insanlık hali, aramıza dön de sen yeter ki
Hoşgeldin ablacım
Öyledir muhakkak, menü paylaşımlarını bu hafta bekliyorum
Hoşgeldin ablacım, verirsin inşallah bu hafta
Çok güzel eksi tebrik ederimbu haftanın karşılığını aldın bence
-500 hiç de az değil bence tebrik ederim
Çok güzel eksi tebrik ederim
Kaptanlık gelir mi acep
Hahahaha, o kadar çok güldüm ki
Hoşgeldin ablacım
+100 gr hiçbir şey değil tuvalette 10 dk fazla dursan gidecek
Harika bir eksi erisin yağlar
Çabucak gider kafana takma sakın
Gider o merak etme sen, bizimle birlikte devam yola
Neredeyse 1kilo hiç de az değil dünkü spor ödem yapmıştır belki o yüzden sana az gelmiştir, salıya yansır daha fazla eksi olur çok güzel gidiyorsun gelsin 60 lar ligiaz kaldı
Sabit olmak artı olmaktan iyidir
Güzel eksi tebrik ederim
Güzel eksi tebrik ederim
Maşallah sübhanallah sana
Doğru
Aaaa ne iyi yapmışsın. 1.5 ayda 3 kg anca gitmiş benden geçen sürede. Çok yavasim görünen o ki. Seninki kaç canımKizlar takima ilk geldigim hafta liglerin fotoğrafını çekmiştim. Nostalji olsun
7 Eylul 2024
Eki Görüntüle 3495073
Kız vermişssin ya her hafta bir kilo yarım kilo gitmeyebilir moral bozmak yok tebrik ederimCicekbocekkaktus LenaG @Efenin_Annesi Sitare55
kabızımmbi kıramadım şu kiloyu beee bide ip atlamasam gitmeyecek bu kiloşlar anlaşıldı kasımın sonunda başlayacam artık
Eki Görüntüle 3495059
Sen de nurovic de yakın zaman kaçamağa rağmen eksidesiniz harikasınız kaptanım
Haftaya fazlasıyla gider canım azıcık bşr qrtı zatenLenaG Lotus1234 Boncuk2307
Dün yaptığım adım sayım 13.bin
Geçen cumartesi 76.20
Salı 76.10
76.30
Fark+100(WC sorunum var)kesin eksideyim onu biliyorum ama WC den dolayı artı geldim
Eki Görüntüle 3495072
Ayy ne iyi yapmışsın ben nerdeyse 77 kiloymuşum şimdi 71.5. Tam 5.5 kilo fark var. çok güzel moral oldu valla Allah razı olsun. Şimdi daha da gaza geldimKizlar takima ilk geldigim hafta liglerin fotoğrafını çekmiştim. Nostalji olsun
7 Eylul 2024
Eki Görüntüle 3495073
Harikasın kaptanım tebrik ederimGeçen cumartesi 87.35
Bugün 86.55
Fark -0.800 (regl ağrılarım başladı ben de şişmeye başladım yoksa daha fazlaydı)
Lotus1234
Boncuk2307
Çok iyisin bu durumda bile -800 harika. Geçen haftaki talihsizligini hatırlıyorum çünkü.Geçen cumartesi 87.35
Bugün 86.55
Fark -0.800 (regl ağrılarım başladı ben de şişmeye başladım yoksa daha fazlaydı)
Lotus1234
Boncuk2307
Sabit kalmak da önemli canım haftaya güzel eksi gelir
Tebrik ederim canım eksi gelmiş üstelik wc sorunu da yaşıyorsun az az ama gitsin yeterliCicekbocekkaktus LenaG @Efenin_Annesi Sitare55
kabızımmbi kıramadım şu kiloyu beee bide ip atlamasam gitmeyecek bu kiloşlar anlaşıldı kasımın sonunda başlayacam artık
Eki Görüntüle 3495059
Tebrik ederim canım gelen her türlü eksiyi severiz
Ok çözümü biliyorsan sorun yok moral bozmadan ama devammm devammSpor yapmadığım hafta
Geçen hafta: 65.0
Bu gün: 65.7
Fark: +700
Yüzde: -1.08
LenaG Lotus1234
Çok üzgünüm regl sonrası sendromu iş güç geç yemek yedim spor yapamdım
Sonuç bu
Sorunu biliyorum çözüme gideceğim
Eki Görüntüle 3495066