- 14 Temmuz 2024
- 1.808
- 9.835
- 38
Vay vay vayyy lig değiştiren bir çaki
Tebrik ederim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay vay vayyy lig değiştiren bir çaki
Oldu kız bence en az 100 gr etkiledibeni çok güldürdün yaaaaa sitarreeee etkisi oldumuuu
Wmhayyyy maşallah
Kaptanım neden böyle oldu regl zamanında misin yada yakınmı dert etme gider sen kaç kilolar vermişsin bu devede kulak
Sağol canım teşekkür ederimVay vay vayyy lig değiştiren bir çaki
Tebrik ederim canım
Sağol kaptaniçem biliyorsun birlikte ya görücez ya görücez o 69 larıAaa işte buuu bak eksi gelecek dedim dimiii çook sevindim canım tebrik ederim. 79 gelmiiişşşş hoşgelmiş bir an önce gitsin de 69 gelsin inşallahhhhh
Ben bi gideyim bakayım güzelse sizi de çağırayım LenaG buralar çok güzelmiş gelin diyeSağol kaptaniçem biliyorsun birlikte ya görücez ya görücez o 69 ları
Muhakkak çağır ama muhakkak ❤Ben bi gideyim bakayım güzelse sizi de çağırayım LenaG buralar çok güzelmiş gelin diye
Git git açıl gitsin kızzz bak bakalım su güzelmiymişşşBen bi gideyim bakayım güzelse sizi de çağırayım LenaG buralar çok güzelmiş gelin diye
Tebrikler
Ben tartıldım hemen düşeyim kilomu
Geçen hafta cumartesi 63,9
Bugün 63,4
-500 gram çok şükür
LenaG Cicekbocekkaktus Eki Görüntüle 3494992
Eki Görüntüle 3495004 Salı günü 97.8 kg
26 Ekim Cumartesi 97.4
fark -400 gr
Jou Lotus1234 LenaG Boncuk2307
Tebrikler kızlarKilo bildirimim
LenaG Cicekbocekkaktus @bluegreeneyes
Geçen hafta 72.4
Bu hafta 71.5
Fark - 900 gr
Eki Görüntüle 3495010
Evet ablacım, hep yazdığın için bir haftadır yazmayınca meraklandım biraz ama kusurluk bir şey yok insanlık hali, aramıza dön de sen yeter kiO kadar coookk alıntı yapmışım ki cevap weremedim arkadaşlar kusuruma bakmayın bazı özel nedenlerden dolayı aktif olamadım ama buradayım diyetimi boşladığım yok saglikli beslenmeye devam ediyorum ama sadece sıkıntılı zamandan geçince insan bisey yapmak istemez isteksizlik değilde tembellik yapası gelir ya o mood da idim ama yavaş yavaş çıkıyorum sanırım enerjimi toplayıp yeni haftaya yeni güzel tabaklar ile gelmek niyetindeyim . Beni ve tabaklarimi özlediğiniz merak ettiğiniz i tahmin edebiliyorum . Yarın ki tartim dan umutlu değilim ama ruhsal bedensel çöküntünun ödemi artı olarak yansirsa tartiya affola Lotus1234 Sitare55 yorumsuz bıraktığım tabaklarin için özür dilerim ama her biri ayrı şahane idi beni solladin senn. Jou kuşum az çok biliyorsun durumları dobarlandim da geldim yeni haftaya bombee giriş yapıyoruz hazırlan menulerini okudum çok güzel ve dengeli beslendin yarın meyvesini alırsın gayretinin . Boncuk2307 kuzum en çokta seni merakta koydum kusura bakma özel sebeplerden dolayı aktifligimi sağlayamadım ama haftaya beraberiz tam gaz
LenaG yarın bildirim yapacağım cnm
Hoşgeldin ablacımDöndüm zaten canım. Tabi LenaG kabul ederse
Öyledir muhakkak, menü paylaşımlarını bu hafta bekliyorumSpora üye oldum kas yapıp su tuttuğum için kilo aldığımı düşünmk istyrum
Hoşgeldin ablacım, verirsin inşallah bu haftaGüüünaaaýyyyyddddııınnnn
Kokulu kokulu öpücükler
Eki Görüntüle 3494984
LenaG Boncuk2307
İşte geldim buradayım bolca artidayim
Çok güzel eksi tebrik ederim bu haftanın karşılığını aldın benceKilo bildirimi
Geçen hafta 71.1
Bu hafta 70.5
Fark 600gr
Yüzde %0.843
LenaG @Mthn83 Cicekbocekkaktus Sitare55 Eki Görüntüle 3494985
-500 hiç de az değil bence tebrik ederim
Çok güzel eksi tebrik ederimBen tartıldım hemen düşeyim kilomu
Geçen hafta cumartesi 63,9
Bugün 63,4
-500 gram çok şükür
LenaG Cicekbocekkaktus Eki Görüntüle 3494992
Kaptanlık gelir mi acep
Hahahaha, o kadar çok güldüm kiBurnumdaki süm.klerin bitmeisni bekliyorum belki tartıya eksi olarak yansır
Hoşgeldin ablacım
+100 gr hiçbir şey değil tuvalette 10 dk fazla dursan gidecekEki Görüntüle 3495004 Salı günü 97.8 kg
26 Ekim Cumartesi 97.4
fark -400 gr
Jou Lotus1234 LenaG Boncuk2307
Harika bir eksi erisin yağlarGünaydın kızlar mutlu hafta sonları tabiki kaçamaksız. Gerçi benim koca kişisi sabah sabah revani olsada yesek kıvamında uyandı
Gecen cumartesi 95.05
Buuu cumartesi 93.90kg fark -1.15 Boncuk2307 LenaG
Çabucak gider kafana takma sakınGunaydın
Gecen ctesi 66.7
Bugun 66.8
Fark +100
Halbuki bu hafta daha dikkat ettim gecen haftaya göre. Sporda yaptım
Neyse hersey de vardır bir hayır
LenaG
Gider o merak etme sen, bizimle birlikte devam yolaEki Görüntüle 3495006 Geçen cumartesi :91.0kg
Bugün 92.8
Fark : +1.8kg
Bu hafta ilaç hastalık ödem malesef sonuç bu
Neredeyse 1kilo hiç de az değil dünkü spor ödem yapmıştır belki o yüzden sana az gelmiştir, salıya yansır daha fazla eksi olur çok güzel gidiyorsun gelsin 60 lar ligi az kaldıKilo bildirimim
LenaG Cicekbocekkaktus @bluegreeneyes
Geçen hafta 72.4
Bu hafta 71.5
Fark - 900 gr
Eki Görüntüle 3495010
Sabit olmak artı olmaktan iyidir
Güzel eksi tebrik ederim
Güzel eksi tebrik ederim
Maşallah sübhanallah sanaBugün itibari ile 14 kilo verdim Yaklaşık 3.5 ayda
Sabit olmak artı olmaktan iyidir ablacım
Ilk 2 hafta kas yaparsin o yuzden sabirKız ben söylemesi ayıp beğenmedim o kadar spora ama bu hafta 3 4 gün kabızlık yaşadım salıya kadar verememiştim hatta
Haftaya pazartesiden itibaren keto diyet uygulayacam inş onun sonucunu daha merak ediyorum.
Sağol canım ♥Tebrikler
Sen daha iyisini bilirsin ablacım, bu eksi de iyi az kalmış 60 lara azcık daha sık dişiniCicekbocekkaktus LenaG Efenin_Annesi Sitare55
kabızımm bi kıramadım şu kiloyu beee bide ip atlamasam gitmeyecek bu kiloşlar anlaşıldı kasımın sonunda başlayacam artık
Eki Görüntüle 3495059