Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hayırlı günler 🌹
Geçen hafta 68.35
Bu hafta 67.75
Fark - 0.60
Lotus1234 Lotus1234 LenaG LenaG

Eklentiler

• IMG_20241026_111159.jpg
    IMG_20241026_111159.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 9
Merhaba canım hoşgeldin tabii ki çok seviniriz.
Bugün tartı günümüz aslında bir foto atabilirsen hazırlığa geçip hem bizleri tanımış olursun haftaya da istersen takımlara katılırsın.
Birinci sayfada bir form var doldurabilirsen çok sevinirim.
Aaaa keşke sabah aç karnına tartılsaydım ya :KK43: ama dün tartıldım 84 düm şimdi kahvaltı yaptım tartılayım mı yine de canım? Olur birinci sayfadaki yerleri doldurayım 😍 bu arada ben 2 haftadır diyet yapıyorum sporla beraber aynı zamanda emziriyorum. Bugün aranıza gelmek istedim daha güzel oluyor takımla beraber 😍

Aaaa keşke sabah aç karnına tartılsaydım ya :KK43: ama dün tartıldım 84 düm şimdi kahvaltı yaptım tartılayım mı yine de canım? Olur birinci sayfadaki yerleri doldurayım 😍 bu arada ben 2 haftadır diyet yapıyorum sporla beraber aynı zamanda emziriyorum. Bugün aranıza gelmek istedim daha güzel oluyor takımla beraber 😍
Kahvaltı yaptıysan yarın atarsın canım. Evett emin ol burda herkes birbiri için çaba sarf ediyor aileyiz biz :KK200:

Aslında bu durumlarda dr la beraber hareket etmeleri diyetisyenlerin daha iyi olur dr unun olduğu hastanede bir diyetisyen varsa bir bak istersen

Canım günaydın çok bir şey değil ama geçen cumartesiyi baz aldığımız için +0.150 şu an sonucun
Takma lütfen haftaya toparlarsın :KK200::dua:

Ahan da senin kocaya :sinirli:
Canım çok tebrik ederim harika bir eksi gelmiş :halay::halay::halay:

Günaydın 100 gr cık hiçbişi değil spora başladığın için ödem olmuş olabilir. :KK200:

Canım ilaçlar çok fark ettiriyor moral bozmadan sağlığına kavuştuğun gibi aynen giderler :KK200::dua:

Canım vücudun çok önemli bir organı yok şu anda merak etme kendince denge oturtmaya çalışıyor dengesini bulacaktır. 10 kilo artı gelsin ne olacak düzene girdiğin gibi vermeye başlarsın kaybettiğin biraz zaman olur ama inan önemli değil
İlaçlar benim de derdim bir torba ilacım var kilo verdikçe azalacağını ümit ediyorum.
Ayrıca gençsin tabi yaaa :rapci: :rapci: :rapci:

Çok tebrik ederim canım çok güzel eksi gelmiş :halay:
Hatırlayamadım salıyı baz aldım cnm olsun fazla bise değilmiş gercekten ama bü hafta kırılan su rakami

Vaaaayy ben sana didimmmm güzel gelcek diyee :)
Haftaya c.tesi bu son günler gibi devam edersen 69.50 diyorum 😜
Kız ben söylemesi ayıp beğenmedim o kadar spora o_O ama bu hafta 3 4 gün kabızlık yaşadım salıya kadar verememiştim hatta
Haftaya pazartesiden itibaren keto diyet uygulayacam inş onun sonucunu daha merak ediyorum.

Burnumdaki süm.klerin bitmeisni bekliyorum belki tartıya eksi olarak yansır :KK53:
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:beni çok güldürdün yaaaaa sitarreeee etkisi oldumuuu
Günaydın kızlar mutlu hafta sonları tabiki kaçamaksız. Gerçi benim koca kişisi sabah sabah revani olsada yesek kıvamında uyandı :işsiz:
Gecen cumartesi 95.05
Buuu cumartesi 93.90kg :KK76: fark -1.15 Boncuk2307 Boncuk2307 LenaG LenaG
Wmhayyyy maşallah 👌👌👌🌸🌸🌸
Eki Görüntüle 3495006 Geçen cumartesi :91.0kg
Bugün 92.8
Fark : +1.8kg
Bu hafta ilaç hastalık ödem malesef sonuç bu 😒
Kaptanım neden böyle oldu regl zamanında misin yada yakınmı dert etme gider sen kaç kilolar vermişsin bu devede kulak

X