Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hoşbulduk canim. Canım ara vermek zorunda kaldım. Hem hastalık hem iki haftalık eğitim mahvetti. Kullandığım ilaçlarda sanki etkiliyor beni. Doktorla konuşmadan da devam etmeyeyim dedim. Kaldı bir hafta kontrole. Yine ilaç dozu ayarlanacak. Carpintilarim yine devam ediyor ama dozu da fazla almak istemiyorum. Bakalım ne diyecek doktor.
Aslında bu durumlarda dr la beraber hareket etmeleri diyetisyenlerin daha iyi olur dr unun olduğu hastanede bir diyetisyen varsa bir bak istersen
Eki Görüntüle 3495004 Salı günü 97.8 kg
26 Ekim Cumartesi 97.4
fark -400 gr
@Jou Lotus1234 Lotus1234 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Canım günaydın çok bir şey değil ama geçen cumartesiyi baz aldığımız için +0.150 şu an sonucun
Takma lütfen haftaya toparlarsın :KK200::dua:
Günaydın kızlar mutlu hafta sonları tabiki kaçamaksız. Gerçi benim koca kişisi sabah sabah revani olsada yesek kıvamında uyandı :işsiz:
Gecen cumartesi 95.05
Buuu cumartesi 93.90kg :KK76: fark -1.15 Boncuk2307 Boncuk2307 LenaG LenaG
Ahan da senin kocaya :sinirli:
Canım çok tebrik ederim harika bir eksi gelmiş :halay::halay::halay:
Gunaydın
Gecen ctesi 66.7
Bugun 66.8
Fark +100
Halbuki bu hafta daha dikkat ettim gecen haftaya göre. Sporda yaptım
Neyse hersey de vardır bir hayır
LenaG LenaG
Günaydın 100 gr cık hiçbişi değil spora başladığın için ödem olmuş olabilir. :KK200:
Eki Görüntüle 3495006 Geçen cumartesi :91.0kg
Bugün 92.8
Fark : +1.8kg
Bu hafta ilaç hastalık ödem malesef sonuç bu 😒
Canım ilaçlar çok fark ettiriyor moral bozmadan sağlığına kavuştuğun gibi aynen giderler :KK200::dua:
Sağol canım. Yok tansiyon değil direkt ama işte dengesizlik yapıyor. Tiroidler Total alındı. İlaç da şimdi yeterli gelmiyor. Çarpıntı baş dönmesi oluyor. Kalsiyum yeterli gelmiyor Dr tek doz kullan bu ay dedi. Uyuşmalar da oluyor. Pataloji sonucu geldi sıkıntılı geldi sonuç. Atom değil ilaçla hallederiz dedi doktor. Atoma gerek kalmaz dedi. işte ilaç torbasına döndüm şu genç yaşta. :KK70: :KK70: Duyanda 25 yaşında zannedecek beni 😂😂
Canım vücudun çok önemli bir organı yok şu anda merak etme kendince denge oturtmaya çalışıyor dengesini bulacaktır. 10 kilo artı gelsin ne olacak düzene girdiğin gibi vermeye başlarsın kaybettiğin biraz zaman olur ama inan önemli değil
İlaçlar benim de derdim bir torba ilacım var kilo verdikçe azalacağını ümit ediyorum.
Ayrıca gençsin tabi yaaa :rapci: :rapci: :rapci:
Kilo bildirimim
LenaG LenaG @Cicekbocekkaktus bluegreeneyes bluegreeneyes
Geçen hafta 72.4
Bu hafta 71.5
Fark - 900 gr

Eki Görüntüle 3495010
Çok tebrik ederim canım çok güzel eksi gelmiş :halay:

Kızlar merhaba ben de katılmak istiyorum aranıza 😍
Merhaba canım hoşgeldin tabii ki çok seviniriz.
Bugün tartı günümüz aslında bir foto atabilirsen hazırlığa geçip hem bizleri tanımış olursun haftaya da istersen takımlara katılırsın.
Birinci sayfada bir form var doldurabilirsen çok sevinirim.

Sağol canım. Yok tansiyon değil direkt ama işte dengesizlik yapıyor. Tiroidler Total alındı. İlaç da şimdi yeterli gelmiyor. Çarpıntı baş dönmesi oluyor. Kalsiyum yeterli gelmiyor Dr tek doz kullan bu ay dedi. Uyuşmalar da oluyor. Pataloji sonucu geldi sıkıntılı geldi sonuç. Atom değil ilaçla hallederiz dedi doktor. Atoma gerek kalmaz dedi. işte ilaç torbasına döndüm şu genç yaşta. :KK70: :KK70: Duyanda 25 yaşında zannedecek beni 😂😂

Bu tiroid olayı sıkıntılı yaa, e iyi yapmışsın o zaman ilk doktora gitmekle. Kilon da zaten aşırı yokmuş, önce değerlerini düzelt sonra kilo illaki verilir merak etme 🙏🏻

Aslında bu durumlarda dr la beraber hareket etmeleri diyetisyenlerin daha iyi olur dr unun olduğu hastanede bir diyetisyen varsa bir bak istersen

Canım günaydın çok bir şey değil ama geçen cumartesiyi baz aldığımız için +0.150 şu an sonucun

Günaydın 100 gr cık hiçbişi değil spora başladığın için ödem olmuş olabilir. :KK200:

Canım ilaçlar çok fark ettiriyor moral bozmadan sağlığına kavuştuğun gibi aynen giderler :KK200::dua:

Canım vücudun çok önemli bir organı yok şu anda merak etme kendince denge oturtmaya çalışıyor dengesini bulacaktır. 10 kilo artı gelsin ne olacak düzene girdiğin gibi vermeye başlarsın kaybettiğin biraz zaman olur ama inan önemli değil
İlaçlar benim de derdim bir torba ilacım var kilo verdikçe azalacağını ümit ediyorum.

Çok teşekkür ederim canım sonunda sizketibde teşviki ile 94 direncini kırdım. Neredeyse 1.5 yıldır 94 dun altına inemedim pes edip bıraktım

Teşekkğr ederim canım 🥰
Sanıırm evet canım ama bir kaç haftadır da duraksama yasıyordum
Hadi bakalım. Gitsin hepimizden kilolar. Acayip gaza geldim. Kimse tutamaz artık beni. Haftaya da iki gün okul yok gibi birşey olacak

Canım diyetisyen var ama ver eline listeyi gönder tarzında. Doktorla goruseyim tekrardan başlayacağım inşallah.
Bu tiroid olayı sıkıntılı yaa, e iyi yapmışsın o zaman ilk doktora gitmekle. Kilon da zaten aşırı yokmuş, önce değerlerini düzelt sonra kilo illaki verilir merak etme 🙏🏻
Evet sıkıntılı idi. Hele geçen sene beni çok zorladı. Ama şu ilaç dozunu da ayarlasak da artık hastaneye gitmesem .

Hayırlı sabahlar 🌷
IMG_20241026_110512.jpg
Sabitim🙇🏻‍♀️
LenaG LenaG

Günaydııınn :KK200:

Günaydın canım inşallah :dua:

Günaydııınnn :KK200:

İnşallah öyledir ödemse suyu biraz arttırmaya çalış canım.
Bir de menü paylaşımları zorunlu canım uymaya çalışalım lütfen menü paylaşımın olmadığı için bişi diyemiyorum :KK200:

Hoşgeldiiinnnn sen azmettiğin zaman elinde hiçbir artı kurtulamaz :KK200:

Tebrik ederim canım :rapci:

Evet canım spor yarışmalarımız başladı ve tabi menü zorunlu spor yarışlarında kazanana +1 puan veriyoruz veee c.tesi tek öğün yapmak koşuluyla ödül çikosuuuu :cool:

Günaydın canım :KK200:

Gayet de güzel eksi gelmiş tebrik ederim canım :KK200:

Hoşgeldin tekrar :KK200: psikolojiyi oldukça zorlayan durumlar yaşadın canım olabilir yine verirsin diyetisyene ara mı verdin ?

Çok tebrik ederim canım :KK200:

Tebrik ederim nur cum güzel eksi gelmiş :KK200:
Teşekkür ederim kaptanım 💙
Kilo bildirimim
LenaG LenaG @Cicekbocekkaktus bluegreeneyes bluegreeneyes
Geçen hafta 72.4
Bu hafta 71.5
Fark - 900 gr

Eki Görüntüle 3495010
Tebrik ederim canım 💚 🧿

Günaydııınn :KK200:

Günaydın canım inşallah :dua:

İnşallah öyledir ödemse suyu biraz arttırmaya çalış canım.
Bir de menü paylaşımları zorunlu canım uymaya çalışalım lütfen menü paylaşımın olmadığı için bişi diyemiyorum :KK200:

Hoşgeldiiinnnn sen azmettiğin zaman elinde hiçbir artı kurtulamaz :KK200:

Tebrik ederim canım :rapci:

Evet canım spor yarışmalarımız başladı ve tabi menü zorunlu spor yarışlarında kazanana +1 puan veriyoruz veee c.tesi tek öğün yapmak koşuluyla ödül çikosuuuu :cool:

Günaydın canım :KK200:

Gayet de güzel eksi gelmiş tebrik ederim canım :KK200:

Hoşgeldin tekrar :KK200: psikolojiyi oldukça zorlayan durumlar yaşadın canım olabilir yine verirsin diyetisyene ara mı verdin ?

Çok tebrik ederim canım :KK200:

Tebrik ederim nur cum güzel eksi gelmiş :KK200:
Teşekkür ederim kaptanicem 🥰

X