Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Spora üye oldum kas yapıp su tuttuğum için kilo aldığımı düşünmk istyrum

Eklentiler

• AE385A96-DE62-4950-91BB-C61A995ADB9B.jpeg
    AE385A96-DE62-4950-91BB-C61A995ADB9B.jpeg
    27,3 KB · Görüntüleme: 7
Gel şekerparem gel bekleriz :KK19:
😘😘😘😘
Yarın LenaG LenaG kaptanım kazanan takımı paylaşmadan önce sabah gelen menü bildirimlerine bakıp son halini tablo şeklinde paylaşacağım, öğlen 13.00 e kadar bildirimler tamamlanmış olursa sevinirim hanımlaaar... Çünkü +1 puanı alan isim takımına da katkı yapmış olur. HADİ BAKALIM BEKLİYORUM :KK68: Bu arada düzenli menü bildirimi yapan ablalarıma canı gönülden tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum, ayrıca paylaşacağım onları da tek tek yazıp :KK24:
Ben biraz yabancı kalmış olabilirim yeni kurallar mi var 🙄 🫣
Giderken beni de götürsene

Yeterli motivasyon oldu mu 🙄 😅 🫣 😅
😘😘
Çok cesur değilim ama bı yerden başlamam gerek ♥️
😘Her şey hale yola koyulur canım çık gel o depresyondan biz seni doparlarız :KK19:

Ay kaptanım teşekkür ederim sorayım ben bi onu benim bağışıklık düşğnce hemen çıkıyorlar 😔

:rapci::rapci::rapci:

Ellerine sağlık kaptaniçem :KK200:

Spora üye oldum kas yapıp su tuttuğum için kilo aldığımı düşünmk istyrum
Canim hic menu yazmiyorsun. Menulerini paylasmayi ihmal etme. Bazen sana az gelen bize fazla gelebiliyor:KK45:bazen de tam tersi , menuyu paylasmak lazim:KK19:

O kadar coookk alıntı yapmışım ki cevap weremedim arkadaşlar kusuruma bakmayın bazı özel nedenlerden dolayı aktif olamadım ama buradayım diyetimi boşladığım yok saglikli beslenmeye devam ediyorum ama sadece sıkıntılı zamandan geçince insan bisey yapmak istemez isteksizlik değilde tembellik yapası gelir ya o mood da idim ama yavaş yavaş çıkıyorum sanırım enerjimi toplayıp yeni haftaya yeni güzel tabaklar ile gelmek niyetindeyim . Beni ve tabaklarimi özlediğiniz merak ettiğiniz i tahmin edebiliyorum . Yarın ki tartim dan umutlu değilim ama ruhsal bedensel çöküntünun ödemi artı olarak yansirsa tartiya affola @Lotus1234 🙏 Sitare55 Sitare55 🤩🤩🥰yorumsuz bıraktığım tabaklarin için özür dilerim ama her biri ayrı şahane idi beni solladin senn. @Jou kuşum az çok biliyorsun durumları dobarlandim da geldim yeni haftaya bombee giriş yapıyoruz hazırlan 🥰😘 menulerini okudum çok güzel ve dengeli beslendin yarın meyvesini alırsın gayretinin . Boncuk2307 Boncuk2307 kuzum en çokta seni merakta koydum kusura bakma özel sebeplerden dolayı aktifligimi sağlayamadım ama haftaya beraberiz tam gaz 🥳🥳
LenaG LenaG yarın bildirim yapacağım cnm 🙂

Canım hepimiz bazen benzer durumlar yaşıyoruz. Malesefki bu dünyada kadın olmak çok zorlaştı. Önemli olan sağlık önce kendi canın . Aylarca yatalak kalmış altı bezlenmiş bur kadın olarak sana yazacağım tek şey canının kıymetini bil . ÖNCE SEN

X