Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin beraber hallederiz dert etmeGüüünaaaýyyyyddddııınnnn
Kokulu kokulu öpücükler
Eki Görüntüle 3494984
LenaG Boncuk2307
İşte geldim buradayım bolca artidayim
Sonradan güzel eksiler gelecek merak etmeSpora üye oldum kas yapıp su tuttuğum için kilo aldığımı düşünmk istyrum
Gel şekerparem gel bekleriz
Ben biraz yabancı kalmış olabilirim yeni kurallar mi varYarın LenaG kaptanım kazanan takımı paylaşmadan önce sabah gelen menü bildirimlerine bakıp son halini tablo şeklinde paylaşacağım, öğlen 13.00 e kadar bildirimler tamamlanmış olursa sevinirim hanımlaaar... Çünkü +1 puanı alan isim takımına da katkı yapmış olur. HADİ BAKALIM BEKLİYORUM Bu arada düzenli menü bildirimi yapan ablalarıma canı gönülden tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum, ayrıca paylaşacağım onları da tek tek yazıp
Giderken beni de götürsene
Olleyyyyyy
Her şey hale yola koyulur canım çık gel o depresyondan biz seni doparlarız
Ay kaptanım teşekkür ederim sorayım ben bi onu benim bağışıklık düşğnce hemen çıkıyorlar
Ellerine sağlık kaptaniçem
İyi ki koşup geleceğim ve beni kolları açık bekleyen sizler varsınızHoş geldin beraber hallederiz dert etme
İyi ki koşup geleceğim ve beni kolları açık bekleyen sizler varsınız
Harika gidiyor bence hedefe yaklaştıkça veya uzun süredir görmediğin rakamlara geldikçe seni zorlayacak ama pes etmeKilo bildirimi
Geçen hafta 71.1
Bu hafta 70.5
Fark 600gr
Yüzde %0.843
LenaG Mthn83 Cicekbocekkaktus Sitare55 Eki Görüntüle 3494985
Az gitsin öz gitsin mantigindayim zaten o yüzden mutluyum sonuçtanHarika gidiyor bence hedefe yaklaştıkça veya uzun süredir görmediğin rakamlara geldikçe seni zorlayacak ama pes etme
Ben biraz yabancı kalmış olabilirim yeni kurallar mi var
Yeterli motivasyon oldu mu
Çok cesur değilim ama bı yerden başlamam gerek
Tebrik ederim 60lar ligi seni bekliyorKilo bildirimi
Geçen hafta 71.1
Bu hafta 70.5
Fark 600gr
Yüzde %0.843
LenaG Mthn83 Cicekbocekkaktus Sitare55 Eki Görüntüle 3494985
Veririz verir. Bende kesin artidayimGüüünaaaýyyyyddddııınnnn
Kokulu kokulu öpücükler
Eki Görüntüle 3494984
LenaG Boncuk2307
İşte geldim buradayım bolca artidayim
Canim hic menu yazmiyorsun. Menulerini paylasmayi ihmal etme. Bazen sana az gelen bize fazla gelebiliyorbazen de tam tersi , menuyu paylasmak lazimSpora üye oldum kas yapıp su tuttuğum için kilo aldığımı düşünmk istyrum
O kadar coookk alıntı yapmışım ki cevap weremedim arkadaşlar kusuruma bakmayın bazı özel nedenlerden dolayı aktif olamadım ama buradayım diyetimi boşladığım yok saglikli beslenmeye devam ediyorum ama sadece sıkıntılı zamandan geçince insan bisey yapmak istemez isteksizlik değilde tembellik yapası gelir ya o mood da idim ama yavaş yavaş çıkıyorum sanırım enerjimi toplayıp yeni haftaya yeni güzel tabaklar ile gelmek niyetindeyim . Beni ve tabaklarimi özlediğiniz merak ettiğiniz i tahmin edebiliyorum . Yarın ki tartim dan umutlu değilim ama ruhsal bedensel çöküntünun ödemi artı olarak yansirsa tartiya affola @Lotus1234 Sitare55 yorumsuz bıraktığım tabaklarin için özür dilerim ama her biri ayrı şahane idi beni solladin senn. @Jou kuşum az çok biliyorsun durumları dobarlandim da geldim yeni haftaya bombee giriş yapıyoruz hazırlan menulerini okudum çok güzel ve dengeli beslendin yarın meyvesini alırsın gayretinin . Boncuk2307 kuzum en çokta seni merakta koydum kusura bakma özel sebeplerden dolayı aktifligimi sağlayamadım ama haftaya beraberiz tam gaz
LenaG yarın bildirim yapacağım cnm
O da haftaya inşallah teşekkür ederim canımTebrik ederim gelsin 60lar ligi seni bekliyor
Gel gel aldiysak veririzOlmaz mı?. Kalkıp tartilayim. Ama kilo aldım kıyafetlerden bariz belli oluyor