- 9 Temmuz 2024
- 716
- 4.038
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy afiyet olsun kaptanım çok güzel, senin de mi regl ağrılı geçiyorİyi akşamlar hanım kızçeler
Sabah 2 kupa yağsız sütle filtre kahve
Kahvaltı 10:00 Yoğurt 4 yk,yulaf 4 yk,1 muz,1 tk fıstık ezmesi
Ara 15:00 2 karabuğday patlağı arası labne,5 badem,çay
Akşam 19:00 Tavuklu garnitür (havuç-bezelye-patates) yemeği,3 yk yoğurt ,1 dilin karabuğday ekmeği
Su 2.5 lt
Regl ağrım oldu bugün spor yapamadım
@Lotus1234
Boncuk2307
Ayyy listem değişti çok güzel şeyler verdiii nam nam yarın olsa da yesem
Çok güzel ablacım valla ben de istiyorum kendim yapmak ama nasip olursa deneyeceğimSağol canım
Tam buğday unundan yaptım.
Bazlama gibi daha ince hali. Pişirip kuruyor. Onu yiyeceğimiz zaman ıslıyoruz, bekletip öyle yiyoruz.
Ben küçük beze açtım.
Ben normalde kimseye çok zayıfsın kilo al veya kilolusun biraz daha ver demem. Herkes hangi kiloda kendini mutlu hissediyorsa öyle olsun morali bozulmasın derim. Ama ben düşmemeni öneririm. Yağ oranın düşük. 45’e inersen Allah korusun sağlık olarak etkilenirsin. Eminim böyle çok güzel görünüyorsundur. Benim 47 kilo halimi hatırlıyorum. Kemiklerim sayılıyordu.Kendime mesela 49.5 50 yi çok yakıştırıyorum. Daha altına düşmek istemem.yaa evet yağ oranım çok az cidden ama kastan da gitmeye başlamış spor konusunda tembelleştim ameliyatımdan sonra sadece işte protein yemeye çalışıyorum köfte peynir her yemeğimin yanına ayran yoğurt gibi gibi.. ama başka ne yapabilirim bilmiyorum henüz 2 gündrü yavaş yavaş yürüyüş yapmaya başladım ama daha ne yapsam bilmiyorum bu kaslarımı arttırabilmek için... pofff sen ne diyorsun @patimsilizm canımm dünkü yiyetisyen sonucuma ? Yağ Oranı %17,00
aşağıya yazdımm
23.10.2024 /10:56 /48,200 /-1/ 8,200 /-0,8 /38,000 /-0,3/ 29,300/ -0,1 /40,0 /-0,2/ 17,000 /-1,2
Ölçüm Tarihi/ Kilo / Fark/ Yağ kg / Fark / Kas kg/ Fark / Sıvı kg / Fark/ Yağ Dışı kg/ Fark/ Yağ Oranı /Fark
Dene canım guzel oluyorAyy afiyet olsun kaptanım çok güzel, senin de mi regl ağrılı geçiyor
Çok güzel ablacım valla ben de istiyorum kendim yapmak ama nasip olursa deneyeceğim
Canım h.sonu izne alalım istersen seni biraz kendini dinleyip kafanı toplayıp kesin kararlı olduğunda tekrar başlarsınKızlar ben elendim çok tatlı yedim bugün yazılacak gibi değil sanırım ara vermeliyim diyet enerjim yok
Eskiden acillik olurdum ki acı eşiğim yüksektir şimdi dayanabiliyorum nispetenAyy afiyet olsun kaptanım çok güzel, senin de mi regl ağrılı geçiyor
Çok güzel ablacım valla ben de istiyorum kendim yapmak ama nasip olursa deneyeceğim
Afiyet olsun Geçmiş olsun canımİyi akşamlar herkesee
Bugün çok başım ağrıyordu 3. ağrı kesiciyle anca geçti. Beynim gözüm zonkluyordu. Akşam da yemedim iştahım kaçmıştı
Sabah 10:00
1 kk peynir
1 mandalina
4 zeytin
1 tane karabuğdaylı çavdarlı grissini
Türk kahvesi
Öğle
Soslu 150 gr tavuk bonfile
Fırın patates (1 patates vardır herhalde tam bilmiyorum veya 3/4)
1 çatal ıspanak
Ara 17:15
1/2 nar
Su 2 lt
14000 adım
LenaG
Boncuk2307
Waaoow güle güle kullan canım ❤Geldi gönlümün efendisi
Çok haklısın canımm aslında son düşmelerim istemsiz olmuş farkında olmadan az yiyorum sanırım ama eşim artık kızmaya basladi kemiklerin görünüyor kaburgaların çıkmış iyice diye ekmek karbonhidrat yedirmeye çalışıyor yiyorum ama diyet yapmıyorum şuan yani bence de ama 50iyi ve idealBen normalde kimseye çok zayıfsın kilo al veya kilolusun biraz daha ver demem. Herkes hangi kiloda kendini mutlu hissediyorsa öyle olsun morali bozulmasın derim. Ama ben düşmemeni öneririm. Yağ oranın düşük. 45’e inersen Allah korusun sağlık olarak etkilenirsin. Eminim böyle çok güzel görünüyorsundur. Benim 47 kilo halimi hatırlıyorum. Kemiklerim sayılıyordu.Kendime mesela 49.5 50 yi çok yakıştırıyorum. Daha altına düşmek istemem.
Afiyet olsun akşam haşlanmış tavuklu bir salata olsa mesela çok güzel olurmuş veya peynirli
Ahah yaa güldüm niye elenesin yahu, bi gün bozduysan ertesi gün devam sonra ipin ucu kaçıyor.Kızlar ben elendim çok tatlı yedim bugün yazılacak gibi değil sanırım ara vermeliyim diyet enerjim yok
Benim de öyle oluyor kaptanım yaa, şimdi 6-7 aydır vertigoyla birlikte geliyor, bulantı migren hormonlar hepsini tetikliyorCanım h.sonu izne alalım istersen seni biraz kendini dinleyip kafanı toplayıp kesin kararlı olduğunda tekrar başlarsın
Eskiden acillik olurdum ki acı eşiğim yüksektir şimdi dayanabiliyorum nispeten
Afiyet olsun Geçmiş olsun canım
Sağol canımÇok az yemişsin ablacım afiyet olsun
Afiyet olsun ablacım su ve menü çok güzel
Çok güzel menü afiyet olsun ablam
Çok güzel menü, su spor her şey harika ablacım
Her şey mükemmel tebrik ediyorum ve afiyet olsun diyorum
Afiyet olun gayet güzel olmuş ablacım bu yufka ekmek dediğin nasıl
Çok havalı değil mi ahahshshshshWaaoow güle güle kullan canım ❤
Ay tüm gün hiçbişey yememişsin nasıl dayandın akşama kadarİyi akşamlar canım kızlar
10:45 1.5kase sütlü mercimek çorbası, acı sos
Ara, 500 ml. zencefilli kiraz sapı çayı
LenaG @Lotus1234 Boncuk2307
18:20 Akşam yemeği
1büyük kase sütlü bol soğanlı turuncu kabak çorbası, 1büyük kase kıymalı kabak yemeği, yarım kase sarımsaklı yoğurt, 1tk.zeytinyağla karışık tereyağ, acı biber ve çiğ sarımsak
Su 4 litre
Spor, markete gidecek kadar dışarı çıktım adım çok olmadığı için görüntü eklemiyorum amaa hergün olduğu gibi yine evde bitmeyen günlük işler
Sağol kaptaniçem ❤Afiyet olsun bir tek beyaz ekmek olmasaymış dedim
Afiyet olsun akşam haşlanmış tavuklu bir salata olsa mesela çok güzel olurmuş veya peynirli
Spor ❤ afiyet olsun yarın dengelemeye çalış canım çok az olmuş
Afiyet olsun kaptanım ekmekler adet olarak fazla olmuş bir de arada granola yemişsin ya (menemen güzel )
Afiyet olsun
Afiyet olsun güzel olmuş
Çok güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel menü ama lif eksik kalmış sanki akşamki tavuğun yanına salata olsaymış
Oo afiyet olsun listelere geçilmiş
Afiyet olsun az geldi geldi gözüme sanki belki ara öğün yok ondan olabilir
Teşekkür ederim kaptanım geçti ama ağlattı valla. Hala da kafamı hareket ettirdiğimde zonkluyorCanım h.sonu izne alalım istersen seni biraz kendini dinleyip kafanı toplayıp kesin kararlı olduğunda tekrar başlarsın
Eskiden acillik olurdum ki acı eşiğim yüksektir şimdi dayanabiliyorum nispeten
Afiyet olsun Geçmiş olsun canım
Ayyy sanırım beni anlattın sen aramıza katılmadan önce bende tam böyle yazmıştımÇok havalı değil mi ahahshshshsh
İnternette gördüm kolu bandı reelsleri umarım 1-2 ay sonra havalı bir çamaşır asacağım olmaz biri şey yazmıştı yürüme bandına çamaşırları bisiklete çarşafları asıyorum
Ayyy sanırım beni anlattın sen aramıza katılmadan önce bende tam böyle yazmıştım
Sabahki çorba yetti akşama kadar bu haftadan umudum yokta yeterki artı gelmesinAy tüm gün hiçbişey yememişsin nasıl dayandın akşama kadar
Aynen öyle canım kütük gibi başlıcam bakalımda bir başlayamadımBi de hantal bişey koltuğun altına da koyulmaz ağır da taşınmıyor bir oda iptal oldu resmen