- 30 Aralık 2022
- 2.706
- 10.083
yaa evet yağ oranım çok az cidden ama kastan da gitmeye başlamış spor konusunda tembelleştim ameliyatımdan sonra sadece işte protein yemeye çalışıyorum köfte peynir her yemeğimin yanına ayran yoğurt gibi gibi.. ama başka ne yapabilirim bilmiyorum henüz 2 gündrü yavaş yavaş yürüyüş yapmaya başladım ama daha ne yapsam bilmiyorum bu kaslarımı arttırabilmek için... pofff sen ne diyorsun patimsilizm canımm dünkü yiyetisyen sonucuma ? Yağ Oranı %17,00Slm canım hoşgeldin
He valla boyu boyuma kilosu kiloma aynen
Yanlız yağın yagima olmuyor cınım
22 çünkü benim. Tam alt sinirdayim ama sen alt sınırın altindasin ve 15 altı hayatı risk dedi dün Dr. Yani sen bence 45 leri benle görme hayalini unut. Sen sadece spor yap gobus için.
O herkes dediklerin maalesef bende de var ve bazen modum düşünüyor üzülüyorum bırakayım artık diyorum içimden sonra da emeklerim aklıma geliyor devam ediyorum diyetime. Ama benim yolculuğum bitmeden belki sen alırsın 2-3 kg onları vermeye ugrarsin buralara belli mi olur hahahahaahahah
Allah im nasıl güldüm hem de sesli var ya ahahhahaahahajaahahahahahahaahahahaj
Çok yaşa emi sen canım yaaaa haahahahaha
İnsan sevdigiyle uğraşır daisycimm Sitare de seni çok seviyor
aşağıya yazdımm
23.10.2024 /10:56 /48,200 /-1/ 8,200 /-0,8 /38,000 /-0,3/ 29,300/ -0,1 /40,0 /-0,2/ 17,000 /-1,2
Ölçüm Tarihi/ Kilo / Fark/ Yağ kg / Fark / Kas kg/ Fark / Sıvı kg / Fark/ Yağ Dışı kg/ Fark/ Yağ Oranı /Fark