- 8 Şubat 2017
- 1.583
- 6.751
Günaydın kaptaniçem minik kız iyi demi ❤Günaydın kızçeler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kaptaniçem minik kız iyi demi ❤Günaydın kızçeler
Afiyet olsun canım. Doyduysan sorun yokBugün böyle oldu canım bu sıralar stresliyim bugün de böyle oldu ama akşamki baya kaçırdım gibi geldi çok yedim 2 kase çorba 5 kepçe birde diğerleri baya doydum çok oldu sanki ama tabi gündüz ağzıma bir lokma atmadım kahvem dışında senide tebrik ediyorum maşallah canım ♥
Paylaşmamışsın ablacım.@Cicekbocekkaktus ben dün 23 Ekim menü paylaştım mı hiç hatırlamıyorum aklımı alıyor bu çocuklar
Kıız yorum yapıyorum yaa iki gündür bir temizlik bir misafir sadece tabloyu yapıyorum yorum yapamadım kimseye. bugün yorumlayacağım söz Ha bir de senin bu sporlar ne kadar çok nasıl yapıyorsun 2200 tane ip falan evde mi dışarda mı atlıyorsunSen de benim sporlarımı ve etiketlerimi görmüyorsun
Kız yeter yeter fazla merak iyi değilmeraktan kilo mu verilirmişAllah iyiliğini versinnurovic nasılllsınn kızçemmm dün gördüm 48.70 çıkmışsınn bende dün uğradım diyetisyene 48.20 çıktımm birebir aynı gidiyoruz sanki boyu boyuma kilosu kiloma ahahahah birde yağ oranım yüzde 17 mi demiştin onu hatırlayamadım sanırım bende de yüzde 17 çıkmış ama kas dan da gitmiş birazcıkk.. sen aslında 48 istiyorum ama 45 i bi göreyim demiştin meraktan bende aslında 49 50 iyi ama meraktan bi 48 i görsemiydim dedim şimdi 48i görmüş oldum ne desem bilemedim senle 45i mi görsek ama gören herkes hastamısın ne oldu ssana böyle diyor eş aile zaten karşı ne etsem bilemedim ahahahah
Ben evin içinde bu kadar ip atlasam yarısına gelmeden alt komşunun evine düşerimPaylaşmamışsın ablacım.
Kıız yorum yapıyorum yaa iki gündür bir temizlik bir misafir sadece tabloyu yapıyorum yorum yapamadım kimseye. bugün yorumlayacağım söz Ha bir de senin bu sporlar ne kadar çok nasıl yapıyorsun 2200 tane ip falan evde mi dışarda mı atlıyorsun
A Asya89 niye güldün kızzz ahahahanurovic nasılllsınn kızçemmm dün gördüm 48.70 çıkmışsınn bende dün uğradım diyetisyene 48.20 çıktımm birebir aynı gidiyoruz sanki boyu boyuma kilosu kiloma ahahahah birde yağ oranım yüzde 17 mi demiştin onu hatırlayamadım sanırım bende de yüzde 17 çıkmış ama kas dan da gitmiş birazcıkk.. sen aslında 48 istiyorum ama 45 i bi göreyim demiştin meraktan bende aslında 49 50 iyi ama meraktan bi 48 i görsemiydim dedim şimdi 48i görmüş oldum ne desem bilemedim senle 45i mi görsek ama gören herkes hastamısın ne oldu ssana böyle diyor eş aile zaten karşı ne etsem bilemedim ahahahah
Canım afiyet olsun ancak hem öğle hem akşam fazla olmuş karbonhidrat açısından ara tümden fazla olmuş neyse ki adım sayın güzel23 EKİM ÇARŞAMBA
Kahvaltı yok
Başlangıç 11:30
Sade Türk kahvesi, yanında 1 küçük lokum
Öğle yemeği
Green Saladsta tavuk ve soslu makarna
Akşam yemeği
Fırında patates vb sebzeli yemek ve mercimek çorbası
Ara
Elma
LenaG Boncuk2307
Ara
Antep fst ve kavrulmuş badem
Ara
Kuru orman meyveleri ve çilek+kakao+az miktarda sütlaç
SPOR
13.711 adım
İyi geceler kızlar
Eki Görüntüle 3494032
Ne güzel okuyordum 17:30 dan sonra dan diye çarptım afiyet olsun ödem yapmasın diye suyu arttır canım23 Ekim menü
07.30 2 bardak limonlu su
09.00 1 fincan rezene, 2 Wasa arasina 1 yumurta 1 dilim peynir bol yeşillik ile sandviç
10.00 1 fincan kahve 1 kuru erik
14.00 1 bardak çay 2 grissini domates salatalık
16.00 1 salatalık 5 badem
17.30 1 kase çorba 5 kaşık keşkek bol salata 1 dilim tb ekmek
19.30 1 halka tatlısı
3 litre su 40 dk Leslie 3 mile
LenaG @Cicekbocekkaktus Sitare55
Geçmiş olsun canım hemen c vit.başlaYayla sonrası korkuyordum kendimden çünkü o gün çok üşümüştüm. Sabah boğazım ağroyordu şimdi burunda başladı öksürük de var
Haklı ama çocuk aşırı acı oluyor direk boğazına atman lazım mamadan da ayırıyorlar öyle akıllı bıdık ki onlarEvet canım tablet oysa şurup veriyim demişti geçen yıl şuruptanda çok çektik korkuma tablet olsun dedim oysaki onuda ezip sulandırıp şırıngayla verdim aynı şey ne biliyim klinikte ben resmen kitleniyorum bu şekilde de çok acı geldi 3 gün sabah erken verdim dondu kaldı salyaları aktı sonra koynuma bastım sakinleştirip uyuttum yavrumu bugün farklı verdik olmadı yarında karaciğer takviyesinin içine ezip vericem onu hiç bırakmadık şırıngayla bakalım içinde anlıcakmı
Mide koruyucu tablet 4/1 i
Kız erken mi yazdın görmedim canım dün kafam yerinde değildi.Afiyet olsun amaaa 3 yk mantıdan kurtuldum sanmaaaAman tanrım didim, kimse yorumlamamış menümü
Canım afiyet olsun tamam herkes dürüm yesin sen mesela tavuk şiş söyle canım22 ekim menüm
Sabah 12.00
İki yumurta iki dilim tb ekmeği 5 zeytin nir dilim peynir
Ara 16.0
Bir fincan kahve iki ceviz bir kare çikolata
Akşam 18.30
Bır dürüm çocuklar durmadıgğı için yemek yspamadım dışardan söyledik
Su 2 lt
Spor çocuk avutmaktan kolkası yaptım
LenaG Boncuk2307
Günaydın canım senin ismi görünce bozaaaaa diye bağırıyorumGünaydın kızlar.
Günaydın nur cum hayırlı sabahlarGünaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar
1 avuçtan fazla fıstık mııı kııaaazzz kaç kalori biliyon muuGünaydın canlar dünkü menümu yazayım
Sabah sade kahve
Öğleden sonra 2 de
Bir tabak yeşil fasulye,bol yeşillik,yeşil biber acı
Bir mandalina, yarım hurma Trabzon
İkindi
Bir avuç dan fazla fıstık,dayanamadım büyük bir hataydı
Akşam kahvaltı hazırladım
Kk peynir, sucuklu yumurta, 6 y zeytin bir dilim ekmek
LenaG , @Cicekbocekkaktus
Günaydın can öğretmenimGünaydınlaaarrr
Var tabi afiyet olsun çok güzelKahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı
Eki Görüntüle 3494085
@Efenin_Annesi Jou @bluegreeneyes
yosunlupapatya içimden sana etiket yapmak geldi
Çok güzel olmuş ama sabah yumurta da ye seviyorsan afiyet olsunGünaydın kızlar mutlu sabahlar sonunda reglj oldum. Umarım regli tartıya yansıtmaz . Cumartesiye kadar tartilmayacagima yemin ettim. Çünkü tartı takıntı haline geldi günde 10kere tartiliyorum. Bundan sonra salı ve cumartesi dışında tartilmayacagim. Yemin edince tutuyorum o yüzden yemin ediyorum . Dünkü menüm
Sabah 1 bardak çay 1dilim az yağlı tava börek
Ara sade kahve 3 fındık
Ara 1/3 avakado ile kefir
Akşam 2 palamut bol salata ( kızlar balık mevsimi böyle 2gunde 1 balık seviyorum)
1 saat sonra maden suyu
9250adim 3litreden fazla su Boncuk2307 LenaG
Günaydın canım anlamadım ki nasıl dikişli bu kız fıldır fıldır koşuyor vallaGünaydın kaptaniçem minik kız iyi demi ❤
Seve seve canım benimohhh afiyet şifa olsun balımaa nasıl da güzel bir omlet o öyleeeebeni de herr zaman etiketle canımm arkadaşımmm
Saçmalirsen Ercaaannnnurovic nasılllsınn kızçemmm dün gördüm 48.70 çıkmışsınn bende dün uğradım diyetisyene 48.20 çıktımm birebir aynı gidiyoruz sanki boyu boyuma kilosu kiloma ahahahah birde yağ oranım yüzde 17 mi demiştin onu hatırlayamadım sanırım bende de yüzde 17 çıkmış ama kas dan da gitmiş birazcıkk.. sen aslında 48 istiyorum ama 45 i bi göreyim demiştin meraktan bende aslında 49 50 iyi ama meraktan bi 48 i görsemiydim dedim şimdi 48i görmüş oldum ne desem bilemedim senle 45i mi görsek ama gören herkes hastamısın ne oldu ssana böyle diyor eş aile zaten karşı ne etsem bilemedim ahahahah
Metakla bekliyorum yorumunuPaylaşmamışsın ablacım.
Kıız yorum yapıyorum yaa iki gündür bir temizlik bir misafir sadece tabloyu yapıyorum yorum yapamadım kimseye. bugün yorumlayacağım söz Ha bir de senin bu sporlar ne kadar çok nasıl yapıyorsun 2200 tane ip falan evde mi dışarda mı atlıyorsun
Hay agzın brokoli yesin ne de güzel söyledinKız yeter yeter fazla merak iyi değilmeraktan kilo mu verilirmişAllah iyiliğini versin
Ay seni ne etmeye ağzı bari fit tatlı yesin kızSeve seve canım benim
Saçmalirsen Ercaaannn
Metakla bekliyorum yorumunu
Spor salonuna gidiyorum canım
Mesela iki gün önce 2000 ipi 23 dakikada atlamıştım. Dün 2200 ipi 20 dakşkada atladım Jou nasıl sence canım
Hay agzın brokoli yesin ne de güzel söyledin
geçen bende dedim Sitare55 ye dedim 300 atla hadi zorla 500 atla bin ikibin nedir yaaa ben 100 de nefes nefese yere yapışıyordum atladığım zamanlarda hahahahBen evin içinde bu kadar ip atlasam yarısına gelmeden alt komşunun evine düşerim
ahahahah canımmsın yaa fazla merak iyi değil evet bence de ama hani mii acabaa kii oldum bi işte haahahKız yeter yeter fazla merak iyi değilmeraktan kilo mu verilirmişAllah iyiliğini versin
O kadar da zalımımAy seni ne etmeye ağzı bari fit tatlı yesin kız
Biz de dedik evde atlasak alt komşuyla çok fazla içli dışlı oluruz, oğlan yeterince zıplıyor bir de ben zıplasam bu sefer çıkarlarSeve seve canım benim
Saçmalirsen Ercaaannn
Mesela iki gün önce 2000 ipi 23 dakikada atlamıştım. Dün 2200 ipi 20 dakşkada atladım Jou nasıl sence canım
ahahahaha bak ne yazdım sana mesajdaa ahahahahahah hiç güleceğim yoktu ahahahhaSeve seve canım benim
Saçmalirsen Ercaaannn
dimi kaptanım bari fit tatlı yesin brokoli demiş bide yaaa hahaAy seni ne etmeye ağzı bari fit tatlı yesin kız
Ben asla evde atlayamam çünkü dans eder gibi atlıyorum kulağımda kulaklık terapi gibi geliyor banaBiz de dedik evde atlasak alt komşuyla çok fazla içli dışlı oluruz, oğlan yeterince zıplıyor bir de ben zıplasam bu sefer çıkarlar
Canım egzersiz trambolini alın geniş bir odan barsa çıkın oğlanla ses de yapmaz zıplayıp durun çok eğlenceli birşey insana kahkaha atma isteği geliyorBiz de dedik evde atlasak alt komşuyla çok fazla içli dışlı oluruz, oğlan yeterince zıplıyor bir de ben zıplasam bu sefer çıkarlar
Sen çok komik kadınsın, insanların yanında hep arkadaş olarak görmek isteyeceği türden, yanımda böyle arkadaşım olmadığı için çok mutsuz oluyorum keşke buralarda olsaydın be ablamO kadar da zalımım
Çok mantıklı aslında kaptanım ama ev baya küçük american mutfak birleşik yani, ben de evlenirken 2 tane koltuk takımı aldım saf gibi, bilemedim keşke o odayı boş bıraksaydım. Yatak odası da beşikle birlikte sıfıra sıfır oluyor sadece odaya girip çıkma kadar yer var, eltilerim bulmuş evi ben de balıkesirde olunca fotoğraflardan gördüm sadece. Tutulduktan sonra temizlemeye geldim, her şeyim bir tuhaf oldu zaten.Canım egzersiz trambolini alın geniş bir odan barsa çıkın oğlanla ses de yapmaz zıplayıp durun çok eğlenceli birşey insana kahkaha atma isteği geliyor
Koptumahahahaha bak ne yazdım sana mesajdaa ahahahahahah hiç güleceğim yoktu ahahahha
dimi kaptanım bari fit tatlı yesin brokoli demiş bide yaaa haha
Ayy çok teşekkür edeirmSen çok komik kadınsın, insanların yanında hep arkadaş olarak görmek isteyeceği türden, yanımda böyle arkadaşım olmadığı için çok mutsuz oluyorum keşke buralarda olsaydın be ablam