Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ne diyebilirim..Takiyoruz işte, gecen cok sacma bir şeye üzülmüştüm tam hatırlamıyorum dizi sahnesi bile olabilir üzüldüğüm şey sonra adet oldum taslar yerine oturdu ben kendime şifon bir esarp almistim 14-15 yaşlarındaydim. Para biriktirip almıştım. Severek aldim hatta 10-15 yil kullandim. Neyse eve geldim anlatiyorum esarp aldim diye , şifon ama kaymiyor, bana cok yakışıyor. Annanem de köyden bize gelmisti ve annemle birlikte bakip " amaniiiin neylonumuuuuş" dedi annanem o gun cok kizdim , üzüldüm . Ne bilsin annanem şifonu ...ne alacaktim yani hakiki yün eşarp mi alacaktim
Biz de kardesler arasinda hevesle yeni birsey aldigimizda bir espiridir , eger %100 pamuk marka falan degilse birimiz cikar " amaniiiin neylonumuş " der.

Neyse üstüne yapisiyorsa da 2 bilemedin 5 kilo vermeye bakar. Gelmis geçmiş, sen düzgün menulerine dön yeter ❤

Değer mi canım ya o dedi gitti ona bir şey olmadı ama sen niye bu kızgınlığı kendinden çıkarıyorsun münasip bir dille söyleseydin bu benim zevkim falan. Ve tavsiyemdir bir daha böyle bir huyu varsa onun yanında yeni kıyafetlerini deneme bence. biz kendimizi sevsek eleştirileri takmayacaz da işte düzelecek bu hallerimiz
Gerçek yorumumu yazayım mı :))
Çok iyi ya benim de yeni elbise gelince amaniinnn neylonu fazlaymış derim artık

Teşekkür ederim

yaz bakem hahaha tamam kahvaltı yok diceksin okey başka ne dicen merak ettim bakemm

Teşekkür ederim canım
Yani bilemiyorum da baya bi ister isteöez kan yutuyorsun emzirmemen daha iyi kanama durana kadar. O yüzden başka ağrı kesici de içebilirisn
Dün geceden beri maalesef hiç emzirmedim Ağrı kesicilerden dol

Abiyeyse kesin neylondur o

Tercihlerine eleştiri getirenlerin söylemlerini kafaya takmamaya çalış umursama kuzum.Seni etkiliyorsa umursuyorsun anlamına geliyor ki bu da duygularimizin ipleri başkalarının elinde demek oluyor. İçinde biriktirmenin sebebi bu. Gülümseyerek karşıdakine saygini koruyarak cevabını ver ki bir daha o cesareti göstermesin . İyi onlar dagitsin biz toparlayalim başka işimiz gücümüz yok sanki İyi bak kendine

Mina45 aklima ne geldi bak bilmem kac bölüm Kirmizi Oda, 2 sezon In Treatment izlemis biri olarak soruyorum
1- kayinvalidenin sozlerinden sonra ne hissettin?
Üzüntü, öfke , pismanlik vb. ? En cok neydi hissin

2- sana karisilmasi mi , olumsuz yorum yapilmasi mi , kilon mu , yanlis ürun aldigini düşünmek mi, vb. ??? Neydi o duygulara sebep.

Hrpimizde farkli sebepler olabilir. Kendimizi tanimaya yönelik bir calisma olur cevaplarsan (yazmak zorunda degilsin ben sadece soruları yazdim )

Sabah kahvaltın ki bence kahvaltı değil full karbonhidrat. Kahvaltı yapmalısın Seni tok tuymax kan şekerini hızlıca yükseltir alçaltır. Öğle yeöepin de ful karbonhidrat maalesef akşama gelince et miktarı fazla salata miktarı az. O et 100 120 gr olmalı yanına da bol limonlu salata olmalıydı Cicekbocekkaktus

haklısın canım normalde kahvaltı etmiyorum aslında dün için öyle canım çekti yedim öğlen içinde yemekçi ablamız onu yapmış bende yanımda yemek taşıyamadığım için olanı az gene yiyem bari dedim hahahah ama akşama salata yapmasam da salatalık kemirdim hahahah

kızlar yazamadım dün uyuyakalmışım
dünkü menüm çok güzeldi bence ki kendisini alıntılıyorum

ama akşam 10 15 tane şamfıstığı yedim gözüm döndü
daha da açtım daha da yiyecektim allahtan çocuğu uyuturken uyuyakalmışım
bi de akabinde uyudum yani

ama yosunlu çok cılız kaldı ondan vücudu karbonhidrat çekmiş kız naapsın
kaç gündür bana da inanılmaz kremalı makarna perileri geliyor ama tutuyorum kendimi valla çok zor tutuyorum.
ama bugün de yılmak yok 2 köfte yedim yanında mis gibi pide getirmişler
tadımlık bile ISIRMADIM bence bir alkışı hakediyorum.

Biraz morallerim bozuk bu arada annem hala kötü, haftaya eşimle cuma cumartesi pazar tatil almıştık baş başa çok önceden almıştık bu arada, hem annemin hastalığı hem de fark etmemişiz okulların tatiline denk gelmesi sebebiyle iptal edeceğim şimdi.

İkisine de ayrı canım sıkkın aslında. neyse onlar iyi olsunlar da gerisi önemsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…