- 30 Aralık 2022
- 2.716
- 10.105
hem sen benden az yiyon kız sabit mi kalcan 50 de yoksa incen mi daha anlamadımKorumaya göre az buldum yediklerini, üstelik sağlam yürümüşsun.
C.tesi tartı sonucunu kendimden çok seninkini merak ediyorum
Ne diyebilirim..Takiyoruz işte, gecen cok sacma bir şeye üzülmüştüm tam hatırlamıyorum dizi sahnesi bile olabilir üzüldüğüm şeyGünaydın Canlar..
Ben bugün biraz üzgün uyandım. Dün hevesle aldığım bı kiyafetimi giydim. Ürünün kumaşı kendinden kırışık bı dokuda. Kayinvaledem gördü. Sen bunu yeni mi aldın, keşke başka bişi alsaydın. Üzerine yapışmış, kollarının damarları kıyafetinin dışından belli oluyor. O kadar çok eleştiri yaptı ki sonra o gidince sinirimi yemekten çıkardım. O menüyü buraya yazamazdimLenaG Mthn83
Normalde kayınvalidemin konuşmalarını pek kafayla takmam ama adet olduğumdan mıdır, yoksa bazı şeylerin birikmesi midir nedir bı patlama yaşadım
Neyse Mina için toparlanma vakti, yeni gün hedefe doğru devamm
aminn canımm doğru diyorsunİyi olmanı ve iyi devam etmeni dilerim. Sağlık olsun diğer dertler gelip geçici .
çok geçmiş olsun canımTeşekkür ederim, tansiyon yükselmiş, evde düşüp burnunu yaralamış. Hamdolsun bununla kurtarmış
Değer mi canım ya o dedi gitti ona bir şey olmadı ama sen niye bu kızgınlığı kendinden çıkarıyorsun münasip bir dille söyleseydin bu benim zevkim falan. Ve tavsiyemdir bir daha böyle bir huyu varsa onun yanında yeni kıyafetlerini deneme bence.Günaydın Canlar..
Ben bugün biraz üzgün uyandım. Dün hevesle aldığım bı kiyafetimi giydim. Ürünün kumaşı kendinden kırışık bı dokuda. Kayinvaledem gördü. Sen bunu yeni mi aldın, keşke başka bişi alsaydın. Üzerine yapışmış, kollarının damarları kıyafetinin dışından belli oluyor. O kadar çok eleştiri yaptı ki sonra o gidince sinirimi yemekten çıkardım. O menüyü buraya yazamazdimLenaG Mthn83
Normalde kayınvalidemin konuşmalarını pek kafayla takmam ama adet olduğumdan mıdır, yoksa bazı şeylerin birikmesi midir nedir bı patlama yaşadım
Gerçek yorumumu yazayım mı :))dün eşime dedim hadi bi yürüyüşe çıkalım 1,5 saat yürümüşüz geldiğimizde perttim dünkü menü bugüne kaldı o yüzden yazayım hemen :) 06.11.2024 çarşamba
sabah 8// 2 dilim tam buğday ekmeği arası 2 çay kaşığı recel (tost ekmeklerinden di ince)
öğlen 12,00// 4 yk. pirinç pilavı 3yk. etli patates yemeği 1 bardak ayran
akşam18,30// 200 gr döner yedim yanına 1 tan salatalık yedim.
su 2,5 lt oldu
aralarda çay ve yeşilçay içtim
spor aksam 20,00 da bi çıktık 1,5 saat yürümüşüm.LenaG @Boncuk2307 nurovic Sitare55
Çok iyi yaNe diyebilirim..Takiyoruz işte, gecen cok sacma bir şeye üzülmüştüm tam hatırlamıyorum dizi sahnesi bile olabilir üzüldüğüm şeysonra adet oldum taslar yerine oturdu ben kendime şifon bir esarp almistim 14-15 yaşlarındaydim. Para biriktirip almıştım. Severek aldim hatta 10-15 yil kullandim. Neyse eve geldim anlatiyorum esarp aldim diye , şifon ama kaymiyor, bana cok yakışıyor. Annanem de köyden bize gelmisti ve annemle birlikte bakip " amaniiiin neylonumuuuuş" dedi annanem o gun cok kizdim , üzüldüm . Ne bilsin annanem şifonu ...ne alacaktim yani hakiki yün eşarp mi alacaktim
Biz de kardesler arasinda hevesle yeni birsey aldigimizda bir espiridir , eger %100 pamuk marka falan degilse birimiz cikar " amaniiiin neylonumuş" der.
Neyse üstüne yapisiyorsa da 2 bilemedin 5 kilo vermeye bakar. Gelmis geçmiş, sen düzgün menulerine dön yeter ❤
Teşekkür ederimAfiyet olsun canımaz olmuş biraz
Afiyet olsunöğlene 1 dilim tahıllı ekmek eklenebilirmiş
Afiyet olsun çok güzel
Afiyet olsuntüm kaloriyi gün içine dağıtmış hafif olduktan sonra neden yenmesin ki
Afiyet olsun
Afiyet olsungüzel olmuş canım
Güzel menü canım afiyet olsun
Ne sorunu kız ne güzel işteegüzel yeni bir elbise geliyoorrr
Canım çok geçmiş olsun
Afiyet olsunadımlar
Afiyet olsun genele bakınca börek göze batmıyor ama protein eksik kalmış
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsunadımlar güzel
Çok güzel menüler geliyor senden afiyet olsun
Afiyet olsunhadi kek tadımlık ok çiğköftede 3 olaydı
Afiyet olsunkerevizli nasıl ola ki kibrit patates yerine kibrit kereviz mi kızartılıyor acaba
Aslında menü güzel afiyet olsunsadece pasta 1 dilimde kalaymışız iyiymiş ama yapacak bir şey yok sürpriz yapmışlar iş arkadaşların
Doğum günün kutlu olsun
Çok geçmiş olsun
Afiyet olsunöyle aç bırakırsan kendünü makarnalı tabakta ekmek yersün tabüüü
Afiyet olsunsalata türü ve protein eksik kalmış bir de yumurta sarısı sevmiyor musun ?
Afiyet olsun2 dilim baklava nazarlık diyelim ne diyelim
Afiyet olsun akşam geçe kalınca mantıklı bir tercih olmuş
Afiyet olsun kuvvetli bir kahvaltı genel olarak da güzel ancak hem yemek hem dolma fazla olmuş
yaz bakem hahaha tamam kahvaltı yok diceksin okey başka ne dicen merak ettim bakemmDeğer mi canım ya o dedi gitti ona bir şey olmadı ama sen niye bu kızgınlığı kendinden çıkarıyorsun münasip bir dille söyleseydin bu benim zevkim falan. Ve tavsiyemdir bir daha böyle bir huyu varsa onun yanında yeni kıyafetlerini deneme bence.biz kendimizi sevsek eleştirileri takmayacaz da işte düzelecek bu hallerimiz
Gerçek yorumumu yazayım mı :))
Çok iyi yabenim de yeni elbise gelince amaniinnn neylonu fazlaymış derim artık
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canımaz olmuş biraz
Afiyet olsunöğlene 1 dilim tahıllı ekmek eklenebilirmiş
Afiyet olsun çok güzel
Afiyet olsuntüm kaloriyi gün içine dağıtmış hafif olduktan sonra neden yenmesin ki
Afiyet olsun
Afiyet olsungüzel olmuş canım
Güzel menü canım afiyet olsun
Ne sorunu kız ne güzel işteegüzel yeni bir elbise geliyoorrr
Canım çok geçmiş olsun
Afiyet olsunadımlar
Afiyet olsun genele bakınca börek göze batmıyor ama protein eksik kalmış
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsunadımlar güzel
Çok güzel menüler geliyor senden afiyet olsun
Afiyet olsunhadi kek tadımlık ok çiğköftede 3 olaydı
Afiyet olsunkerevizli nasıl ola ki kibrit patates yerine kibrit kereviz mi kızartılıyor acaba
Aslında menü güzel afiyet olsunsadece pasta 1 dilimde kalaymışız iyiymiş ama yapacak bir şey yok sürpriz yapmışlar iş arkadaşların
Doğum günün kutlu olsun
Çok geçmiş olsun
Afiyet olsunöyle aç bırakırsan kendünü makarnalı tabakta ekmek yersün tabüüü
Afiyet olsunsalata türü ve protein eksik kalmış bir de yumurta sarısı sevmiyor musun ?
Afiyet olsun2 dilim baklava nazarlık diyelim ne diyelim
Afiyet olsun akşam geçe kalınca mantıklı bir tercih olmuş
Afiyet olsun kuvvetli bir kahvaltı genel olarak da güzel ancak hem yemek hem dolma fazla olmuş
Dün geceden beri maalesef hiç emzirmedimYani bilemiyorum da baya bi ister isteöez kan yutuyorsun emzirmemen daha iyi kanama durana kadar. O yüzden başka ağrı kesici de içebilirisn
Abiyeyse kesin neylondur oDeğer mi canım ya o dedi gitti ona bir şey olmadı ama sen niye bu kızgınlığı kendinden çıkarıyorsun münasip bir dille söyleseydin bu benim zevkim falan. Ve tavsiyemdir bir daha böyle bir huyu varsa onun yanında yeni kıyafetlerini deneme bence.biz kendimizi sevsek eleştirileri takmayacaz da işte düzelecek bu hallerimiz
Gerçek yorumumu yazayım mı :))
Çok iyi yabenim de yeni elbise gelince amaniinnn neylonu fazlaymış derim artık
Tercihlerine eleştiri getirenlerin söylemlerini kafaya takmamaya çalış umursama kuzum.Seni etkiliyorsa umursuyorsun anlamına geliyor ki bu da duygularimizin ipleri başkalarının elinde demek oluyor. İçinde biriktirmenin sebebi bu. Gülümseyerek karşıdakine saygini koruyarak cevabını ver ki bir daha o cesareti göstermesin . İyi onlar dagitsin biz toparlayalim başka işimiz gücümüz yok sankiGünaydın Canlar..
yaz bakem hahaha tamam kahvaltı yok diceksin okey başka ne dicen merak ettim bakemm
İmik corlamalarim sebebiyle 50 de sabitlendim istem dışı. Sanırım c.tesi diplomamı alıp kebimi atarım.hem sen benden az yiyon kız sabit mi kalcan 50 de yoksa incen mi daha anlamadım
Sabah kahvaltın ki bence kahvaltı değil full karbonhidrat. Kahvaltı yapmalısındün eşime dedim hadi bi yürüyüşe çıkalım 1,5 saat yürümüşüz geldiğimizde perttim dünkü menü bugüne kaldı o yüzden yazayım hemen :) 06.11.2024 çarşamba
sabah 8// 2 dilim tam buğday ekmeği arası 2 çay kaşığı recel (tost ekmeklerinden di ince)
öğlen 12,00// 4 yk. pirinç pilavı 3yk. etli patates yemeği 1 bardak ayran
akşam18,30// 200 gr döner yedim yanına 1 tan salatalık yedim.
su 2,5 lt oldu
aralarda çay ve yeşilçay içtim
spor aksam 20,00 da bi çıktık 1,5 saat yürümüşüm.LenaG @Boncuk2307 nurovic Sitare55
haklısın canım normalde kahvaltı etmiyorum aslında dün için öyle canım çekti yedim öğlen içinde yemekçi ablamız onu yapmış bende yanımda yemek taşıyamadığım için olanı az gene yiyem bari dedimSabah kahvaltın ki bence kahvaltı değil full karbonhidrat. Kahvaltı yapmalısınSeni tok tuymax kan şekerini hızlıca yükseltir alçaltır. Öğle yeöepin de ful karbonhidrat maalesef akşama gelince et miktarı fazla salata miktarı az. O et 100 120 gr olmalı yanına da bol limonlu salata olmalıydı Cicekbocekkaktus
06 11 çarşamba menü
11:00 kepekli tost
12:00 sütlü kahve ve bir züber granola
15:00 2 yk bulgur pilavı 2 yk patates yemeği 2 yk salata yeşillikli
17:30 activia mix and go
LenaG @Boncuk2307
ay bu hafta geçmedi yaaaa gerçekten daha çarşamba ama bana cuma
Sabah kahvaltın ki bence kahvaltı değil full karbonhidrat. Kahvaltı yapmalısınSeni tok tuymax kan şekerini hızlıca yükseltir alçaltır. Öğle yeöepin de ful karbonhidrat maalesef akşama gelince et miktarı fazla salata miktarı az. O et 100 120 gr olmalı yanına da bol limonlu salata olmalıydı Cicekbocekkaktus