- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
Çok zordayim çokSende olan akıl bende yokki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok zordayim çokSende olan akıl bende yokki
Ooo filizim gelmiş, ince dokundurmalarini da getirmişSende olan akıl bende yokki
F Frozen01 ve askrhpozitif pozitif yarın için kendi takıminizdan 3 kişi seçin. Bu 3 kişi yarın adım atacak. En çok adım atan takım %1 ödül kazanacak.
Valla kendine gelmiş bizim ki, koru kendiniDoğru şimdi.
Çok.ozlersin çokOoo filizim gelmiş, ince dokundurmalarini da getirmiş
3 kisi degilde 5 kisi mi secsek 3 kisiye yuklenmesek mi acaba ya da tum takimm mi yarissaF Frozen01 ve askrhpozitif pozitif yarın için kendi takıminizdan 3 kişi seçin. Bu 3 kişi yarın adım atacak. En çok adım atan takım %1 ödül kazanacak.
Tamam canim benim takimdan spor yapan var mi isteyeni etiketleyim kizlarF Frozen01 ve askrhpozitif pozitif yarın için kendi takıminizdan 3 kişi seçin. Bu 3 kişi yarın adım atacak. En çok adım atan takım %1 ödül kazanacak.
Reglin etkisi mi canim agrin varmisSpor listesi yapmalıyım.bugun spor yapmayayım.zaren ağrım varben liste yapayım. Bakalım geçen haftanın şampiyonu kim olmuş.
Takimca spor ve adim yarışmasi yapsak olmaz mi canimSpor listesi yapmalıyım.bugun spor yapmayayım.zaren ağrım varben liste yapayım. Bakalım geçen haftanın şampiyonu kim olmuş.
Canım bir sonraki gün yeni 3 kişi seçeriz. Gün gün oyunlar olsun. Reyting önemli. Para kazanacağız.3 kisi degilde 5 kisi mi secsek 3 kisiye yuklenmesek mi acaba ya da tum takimm mi yarissa
Evet klasik.Reglin etkisi mi canim agrin varmis
Haber gönderirim senayla, aldığın hava güzelleşir keyiften (yazar burada kına yakarsın demek istedi de işte, kader )Çok.ozlersin çok
Olur haftaya yaparız. Ama bu hafta böyle minik oyunlar oynayabiliriz.Takimca spor ve adim yarışmasi yapsak olmaz mi canim
Anladim anlicagimiHaber gönderirim senayla, aldığın hava güzelleşir keyiften (yazar burada kına yakarsın demek istedi de işte, kader )
Rol çalma hemen burada alınması gereken benim yalnızAnladim anlicagimi
Pes....Rol çalma hemen burada alınması gereken benim yalnız