- 30 Aralık 2022
- 2.732
- 10.264
AA ben bide dün akşam salatalık yedimHayırlı akşamlar
LenaG Sitare55
Öğlen 12//
Üç servis kaşığı fırın türlü (pat.patlic.biber dom)
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir bardak ayran
Ara bir avuç çiğ kuruyemiş
Akşam 18.30//
5 adet mücver (kizarttim)
Bir dilim tam buğday ekmeği yedim
Su ekmeği bı bitiremiyorum beyaz olmasa da illa yicem yani hayır niye onuda anlamış değilim pilav makarna aylardır yemiyorum ama illa iki üç dilimi yiyorum gün içinde onu da yemesem sanki daha iyi olur
Spor
3lt su bitti
Yarım saat öğlen yürüdüm
Leslie yapmayı düşünüyorum yaparsam etiketlerim yine
Glutensiz un aldım kuzum bide çok az ekliyorumMucverde un var ama
Nuroviiicccyosunlupapatya yarın ikindi gibi içli kofteye davetliyim. 2 tane yerim diyorum. Acaba 3 yesem ne olur ki diyorum sonra da
Tamam tamam 2 tanecik yerimNuroviiiccc
Ben demiyorum valla kaç kilo verdiğimi. Çok kilo veemişsin diyorlar birazcık verdim diyorum.Dün akşam halk oyununun girişinde bir arkadaşla karşılaştık aaa hocam seni tanıyamadım ya incecik olmuşsun dedi. Herkes verdiğim kiloyu sordu falan ayy dedim nazar olacam
İyi günler canlar
Gün planım
LenaG
Kahvaltı
10.30
Şeftali
8cig badem
12.30 öğle yemeği
7yk silme patlıcan yemeği
1 paket altınbaşak light bisküvi
16.30
2 kare bitter çikolata
Yeşil çay
18.30-19.00
Sebze yemeği
3 YK yoğurt
3lt su
8000 adım
Sabah
1 kase yoğurt
3 ceviz,10 ar leblebi fıstık
Öğle-ikindi-aksam
2 şer kepçe ayran aşı detoxu
3 lt su
LenaG yosunlupapatya
LenaG Sitare55 yosunlupapatya
18 eylül menüm
10:30
2 şekersiz kahve
10 tane üzüm
13:10
4/5 peynir
2 kuru ancur dolması
Salata
2 yk kırmızı et
1 buğday patlağı üstüne
Yarım çay kaşığı krem peynir
15:50 bitti
1 kuru patlıcan dolması
Salata
3 yk kabak yemeği
2 yk yoğurt
1 greyfurt
su 2.5 litre olur
Spor belli değil belki yürüyüşe çıkarım
Afiyet olsun kızlar hepinizin menüleri superBen günü kapadım canım.
Kahvaltı öncesi
1 türk kahvesi
Kahvaltı yok
Oglede 3 sikim çiğ köfte
2 parça marul (listede bunlar yoktu ama kahvaltı yapmayıp bunları yedim)
Akşam
Avuç içi kadar tavuk haşlama
1 kase salata
Birazndan kahvemi ve maden suyumu içerim. Yatmadan da yeşil çayımı. Günü kapamış olurum tamamen.
LenaG yosunlupapatya
Okuldan geldim
Önce halıciya gittim ödeme yaptım
Sonra kuyumcuya gidip gün altınlarını aldım
Sonra markette ihityaçları aldım
Evde süt pişirdim
Benim bebelere kek yaptım
Akşam için çorbayı yaptım
Günün tatlısını yaptım
Eve de bir küçük kare borcam aynı tatlıdanyaptım
Kızımı alamadım başkasına rica ettim
(Şimdi banyodan ağlama sesi kilotlu corabını indiremeden bzim kız altına....)
Ben operasyona
Afiyet olsun canimİyi Akşamlar
(3günlük çorba diyetine başlamış bulunuyorum amin)
18.09.2024 Çarşamba
(1.gün)
10:30 2.5 büyük kase çorba
1 büyük fincan şekersiz türk kahvesi,
1 şişe sade maden suyu
17:40 Akşam yemeği
2.5 büyük kase çorba, yarım kase yoğurt
LenaG Sitare55
Su 2.5 litre
Akşamda herhangi bir kahve içebilirim.
Afiyet olsun bende kahvaltida cok ariyorum ekmegi ogle aksam degilde tamamen birakamiyorumHayırlı akşamlar
LenaG Sitare55
Öğlen 12//
Üç servis kaşığı fırın türlü (pat.patlic.biber dom)
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir bardak ayran
Ara bir avuç çiğ kuruyemiş
Akşam 18.30//
5 adet mücver (kizarttim)
Bir dilim tam buğday ekmeği yedim
Su ekmeği bı bitiremiyorum beyaz olmasa da illa yicem yani hayır niye onuda anlamış değilim pilav makarna aylardır yemiyorum ama illa iki üç dilimi yiyorum gün içinde onu da yemesem sanki daha iyi olur
Spor
3lt su bitti
Yarım saat öğlen yürüdüm
Leslie yapmayı düşünüyorum yaparsam etiketlerim yine
afiyet olsun canim
Ya regl olacaksın ya da yağlı birşey yedin o yüzden benceÇenemde kocaman bir sivilce neden çıkar acaba?
Gayet güzel bir menü canım afiyet olsunRegl oldum dün. Cts’ine kadar tüm ödemler gider umarım. Bugün kötü bir şey yemedim bence
Bugünkü menüm,
Sabah 12:00
1 kuru kayısı
2 tane tavuk şiş ızgara
1 küçük meze tabağı yoğurtlu karabuğdaylı meze
Ara 15:00
1 kuru kayısı
Akşam 18:30
3 yemek kaşığı taze fasulye
1 yemek kaşığı yoğurt
2 lt suya tamamlıcam evde
8800 adım attım. Asansörler bozuktu bugün. 10 kat merdiven zorunda çıktım. Canım çıktı.
yosunlupapatya
LenaG
Mthn83
Az bile geldi menü bana canım afiyet olsun
Afiyet olsun canımBen günü kapadım canım.
Kahvaltı öncesi
1 türk kahvesi
Kahvaltı yok
Oglede 3 sikim çiğ köfte
2 parça marul (listede bunlar yoktu ama kahvaltı yapmayıp bunları yedim)
Akşam
Avuç içi kadar tavuk haşlama
1 kase salata
Birazndan kahvemi ve maden suyumu içerim. Yatmadan da yeşil çayımı. Günü kapamış olurum tamamen.
LenaG yosunlupapatya
Senin iyiliğin için uğraşıyorum valla canım cumartesi göreceğin ekşi yüzündeki mutluluk bu yediğimiz anlık mutluluklardan çok daha kalıcı ve güzelTamam tamam 2 tanecik yerim
Canim kaptanım ya iyki varsin senSenin iyiliğin için uğraşıyorum valla canım cumartesi göreceğin ekşi yüzündeki mutluluk bu yediğimiz anlık mutluluklardan çok daha kalıcı ve güzel
Suyunu biraz tatlandirsan canım tarçın nane yaprağı limon gibi ozaman içebilir misin ya da yeşil elma içineBen o kadar su içemiyorum gitmiyor. Tıkanıyorum
Bu azim bırakılır mı hiçBen demiyorum valla kaç kilo verdiğimi. Çok kilo veemişsin diyorlar birazcık verdim diyorum.Daha vermem lazım diyorum. Bazıları da ısrarla soruyorr kaç kaçç diye. Tam bilmiyorum falan diyip geçiştiriyorum. Sonra tahmin yürütüyorlar. Aynen o civarda vardır diyip konuyu kapatıyorum. Zaten zor azmimi yakalamışım. Hiç nazara gelip salmak istemiyorum.
Soğan halkasini nasıl pisirdin canım yağda mi kizarttin onun dışında güzel geldi bana menünİyi aksamlar kizlar benim yemek gec saatlere kaliyo hep esim anca geliyo menumu yazayim
18 Eylül Çarşamba
Kahvaltı
2 yumurta ve az kiymayi beraber pisirdim
2 dilim peynir
7 zeytin
Köz kapya biber kahvaltilik
Salatalık, maydanoz
1 dilim tbe
Öğle
Kahvaltiyi gec yaptım o yuzden yesilcayla hurma yedim sadece
Aksam
6 tane ev yapimı soğan halkasi
7-8 kaşık tavuk tantuni
Domates,maydanoz
Ayran
Su 2.5 lt
Spor yok
Moralini bozma canım arada hepimize oluyor bu durumlar ama dediğin gibi kalorini aşma yarında sebze ağırlıklı beslen sporu da bırakma elden yine dengelersin inşallahYa kizlar kahvaltida cozuttum yazaten uykusuz ve yorgun gecirdigim bir gecenin sabahina ayaklarimda agrilar ile uyandim .Eliptigin son 15 dakikasini yuksek ayarda yapmiştim ama sen kim boyle bir kondisyon kim degil mi ahh kafasiz leylak sonrada sabah bir aclikla uyandim ki anlatamam 2 3 saat sabrettim su ictim sonra ogluma bize yasak olan kahvaltilik biseyler hazirlayip kendime yumurta hasladim amaaa yumurtayi yiyemedim midem almadi ya yemin ederim bulandi sonra da cısss yiyeceklerden yedim ama size söz veriyorum aksami bir kase yogurt salata ile kapatacagim en azindan kalori degerini hesaplayim 1200 kaloroyi gecmeyecek sekilde bitircegim Sitare55
Afiyet olsin guzel menuRegl oldum dün. Cts’ine kadar tüm ödemler gider umarım. Bugün kötü bir şey yemedim bence
Bugünkü menüm,
Sabah 12:00
1 kuru kayısı
2 tane tavuk şiş ızgara
1 küçük meze tabağı yoğurtlu karabuğdaylı meze
Ara 15:00
1 kuru kayısı
Akşam 18:30
3 yemek kaşığı taze fasulye
1 yemek kaşığı yoğurt
2 lt suya tamamlıcam evde
8800 adım attım. Asansörler bozuktu bugün. 10 kat merdiven zorunda çıktım. Canım çıktı.
yosunlupapatya
LenaG
Mthn83
Canim aksami kurtarirsan sikinti olmaz zararin neresinden donsek kar her zaman ayni ruh hali ayni motivasyonda olamiyoruz malesefYa kizlar kahvaltida cozuttum yazaten uykusuz ve yorgun gecirdigim bir gecenin sabahina ayaklarimda agrilar ile uyandim .Eliptigin son 15 dakikasini yuksek ayarda yapmiştim ama sen kim boyle bir kondisyon kim degil mi ahh kafasiz leylak sonrada sabah bir aclikla uyandim ki anlatamam 2 3 saat sabrettim su ictim sonra ogluma bize yasak olan kahvaltilik biseyler hazirlayip kendime yumurta hasladim amaaa yumurtayi yiyemedim midem almadi ya yemin ederim bulandi sonra da cısss yiyeceklerden yedim ama size söz veriyorum aksami bir kase yogurt salata ile kapatacagim en azindan kalori degerini hesaplayim 1200 kaloroyi gecmeyecek sekilde bitircegim Sitare55
Malesef yağda kızarttım ya fırinda kızartsam çocuklar sevmeyebilirdi kendime de ayrı fırında ugrasmak iatemedimSoğan halkasini nasıl pisirdin canım yağda mi kizarttin onun dışında güzel geldi bana menün