- 13 Ağustos 2012
- 4.497
- 19.342
Su miktarim sabit canım 3 litreyi tamamlıyorumafiyet olsun canım su miktarı nekadardı.
afiyet olsun canım akşam yemeği çok az gelgi gözüme bi sebze veya köfte iyi gidermiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su miktarim sabit canım 3 litreyi tamamlıyorumafiyet olsun canım su miktarı nekadardı.
afiyet olsun canım akşam yemeği çok az gelgi gözüme bi sebze veya köfte iyi gidermiş.
Ben günü kapadım canım.kızlar hayırlı sabahlar bazı menülere akşam bazı menülere sabah dönebiliyorum elimden geldiğince atlamamaya gayret edeceğim de. Hepiniz çok güzel işler çıkarıyorsunuz birazcık sporu arttırıp diyeti desteklerseniz çokk sevinirim. Emekleriniz mükemmek gerçekten he unutmadan diyim su miktarı da en az 2,5 3 yaparsak ödemlerimiz için çok yarayışlı olacaktır bende 3 lt altına düşmemeye çalışıyorum ve sizlerin her emeğinizi canı gönülden tebrik etmek istiyorum.
bugün de menülerinizi bekliyorum
sibel_84
nurovic
@bluegreeneyes
@trueliving_
@Goklerce
@irmaknehirgol
@Boncuk2307
@malahit
@Azmet5255
@Lotus1234
Yaptım sporumu 2 mil leslie yaptım valla hamlamışım iyice zorda olsa bitirdimVerdim canım cevabını yetistim hemen sen minnoş minnış ye sonra spor
Olur öyle kazalarOkuldan geldim
Önce halıciya gittim ödeme yaptım
Sonra kuyumcuya gidip gün altınlarını aldım
Sonra markette ihityaçları aldım
Evde süt pişirdim
Benim bebelere kek yaptım
Akşam için çorbayı yaptım
Günün tatlısını yaptım
Eve de bir küçük kare borcam aynı tatlıdanyaptım
Kızımı alamadım başkasına rica ettim
(Şimdi banyodan ağlama sesi kilotlu corabını indiremeden bzim kız altına....)
Ben operasyona
Çorbanın içeriği ne cnmİyi Akşamlar
(3günlük çorba diyetine başlamış bulunuyorum amin )
18.09.2024 Çarşamba
(1.gün)
10:30 2.5 büyük kase çorba
1 büyük fincan şekersiz türk kahvesi,
1 şişe sade maden suyu
17:40 Akşam yemeği
2.5 büyük kase çorba, yarım kase yoğurt
LenaG Sitare55
Su 2.5 litre
Akşamda herhangi bir kahve içebilirim.
3 gunluktu cnm bugün son yani.çokk geçmiş olsun canım ağırlaştı demek o kadar o zaman detoxa da ara ver bence artık sebze ve proteinde tüketmelisinki kendine gelebilesin
Sarı ve kırmızı mercimek, 1 patates, 2 soğan haşladım çektirdim bol kimyon, zerdeçal, sumak, sabah ve akşam toplam 2 limon sıktım azcıkta zeytinyağ ve tereyağ kızdırdım tabağıma ekledim birde tuz ve acı pul biberÇorbanın içeriği ne cnm
Çorbamın içeriği şu şekilde;İyi Akşamlar
(3günlük çorba diyetine başlamış bulunuyorum amin )
18.09.2024 Çarşamba
(1.gün)
10:30 2.5 büyük kase çorba
1 büyük fincan şekersiz türk kahvesi,
1 şişe sade maden suyu
17:40 Akşam yemeği
2.5 büyük kase çorba, yarım kase yoğurt
LenaG Sitare55
Su 2.5 litre
Akşamda herhangi bir kahve içebilirim.
Afiyet olsunSarı ve kırmızı mercimek, 1küçük patates, 2 büyük soğan haşladım çektirdim bol kimyon, zerdeçal, sumak, sabah ve akşam toplam 2 limon sıktım azcıkta zeytinyağ ve teteyağ kızdırdım tabağıma ekledim birde tuz ve acı pul biber
Okuldan geldim
Önce halıciya gittim ödeme yaptım
Sonra kuyumcuya gidip gün altınlarını aldım
Sonra markette ihityaçları aldım
Evde süt pişirdim
Benim bebelere kek yaptım
Akşam için çorbayı yaptım
Günün tatlısını yaptım
Eve de bir küçük kare borcam aynı tatlıdanyaptım
Kızımı alamadım başkasına rica ettim
(Şimdi banyodan ağlama sesi kilotlu corabını indiremeden bzim kız altına....)
Ben operasyona
Sağol canımAfiyet olsun
Tuzlu oluyor diyr dedim canım. bugünlük ye ama ysrın öbür gün yanonda esmer galeta ciğ badem hurma veya kayısı götür canım
Evet cnm akşamki yediğin ekmek gereksiz olmuş. Yemesen daha iyi olacakmisti.Hayırlı akşamlar
LenaG Sitare55
Öğlen 12//
Üç servis kaşığı fırın türlü (pat.patlic.biber dom)
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir bardak ayran
Ara bir avuç çiğ kuruyemiş
Akşam 18.30//
5 adet mücver (kizarttim)
Bir dilim tam buğday ekmeği yedim
Su ekmeği bı bitiremiyorum beyaz olmasa da illa yicem yani hayır niye onuda anlamış değilim pilav makarna aylardır yemiyorum ama illa iki üç dilimi yiyorum gün içinde onu da yemesem sanki daha iyi olur
Spor
3lt su bitti
Yarım saat öğlen yürüdüm
Leslie yapmayı düşünüyorum yaparsam etiketlerim yine
İşte ekmeğe bı zaafım var aşırı aşırı seviyorum ama beyaz şart değil tam buğday yiyorum bide üç dilimi geçmiyor Allah'tanEvet cnm akşamki yediğin ekmek gereksiz olmuş. Yemesen daha iyi olacakmisti.
Mucverde un var amaİşte ekmeğe bı zaafım var aşırı aşırı seviyorum ama beyaz şart değil tam buğday yiyorum bide üç dilimi geçmiyor Allah'tan