Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha etmedummm
Saol cnmmBen daha etmedummm
Afiyetler olssuuunnnn
Ayy nasıl güzel görünüypr afiyet olsun canım
Tomrs bak sopayı elime alacam heeHemen dünkü menümu ekleyeyim
Sabah yeşil çay
9 gibi
çeyrek tost
Yarım mısır
Bir dilim kavun
11cig fındık,3 ceviz
Öğleden sonra
Bir avuç çekirdek,iki sıkım tarhana
Bir Kuru incir
Akşam kahvaltı hazırladım
Sucuklu yumurta iki lokma
Mantar kavurma 2yk
Yarım dikim ekmek
Kk peynir
3 zeytin
Akşam yürüyüş yaptım 6 bin
LenaG
Sitare55
Teşekkür ederim kaptanımafiyet olsun canım
kilo vermişsin güzel canım ama menü de verebilirsen iyi olur
Çok güzel görünüyor afiyet olsunİlk öğünüm nasıl açım Eki Görüntüle 3480397
Jou Efenin_Annesi sizinkiler kadar süslü tabağım yok okul ortamında öğretmen azığı
Teşekkür ederim canımÇok güzel görünüyor afiyet olsun
Begenip niye geciyon kız sence olur muBu arada bu akşam arkadaşta gün var
Birtanesi tavuklu dereotlu salata
Basmati pirinçli sarma (4 tane)
Diğer salatayı bilmiyorum
Poğaca
Börek
Tatlı (ben yapacam) olacak.
Ekstra fırında sebzeleri az yağla yağlı kağıtta yapıp uzerine sarımsaklı yoğurt düşünüyorum
Bu salatalardan 3 er kasık yemeyi düşünüyorum sizce olur mu
Bence salatalar güzel canım tavukun içinde şehriye filan var mı sarma adedi de iyi
Yazdan başlaman iyi olmuş okul dönüşü herkeste şok etkisi yapmıştırDün akşam halk oyununun girişinde bir arkadaşla karşılaştık aaa hocam seni tanıyamadım ya incecik olmuşsun dedi. Herkes verdiğim kiloyu sordu falan ayy dedim nazar olacam
Dereotlu cevizli tavuk demişBence salatalar güzel canım tavukun içinde şehriye filan var mı sarma adedi de iyi
Sorma ya gördüğüm hemen önce iltifatlar sonra ne yaptın nasıl yaptınlarYazdan başlaman iyi olmuş okul dönüşü herkeste şok etkisi yapmıştır
İste kimi şehriye kırmızı biber filan da koyuyor ama sen yinede önden biraz ara öğün yapıp gitsen iyi olur her ihtimale karşı ya da ye ye sarma çok güzel se mesela bı 10tane filan ayyhhDereotlu cevizli tavuk demiş