- 14 Temmuz 2024
- 1.913
- 10.565
- 38
Bence git dinlenŞuan yürüyüş yapıyorum bir elimle de burayı okuyorum yarım saat yeterli yemek sonrası akşam da ya evde spor ya da yürüyüş diyorum ama bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence git dinlenŞuan yürüyüş yapıyorum bir elimle de burayı okuyorum yarım saat yeterli yemek sonrası akşam da ya evde spor ya da yürüyüş diyorum ama bakalım
İşte her ihtimale karşı kendime fırın sebze yapacam yoğurtlu orada açıkta kalmayayımİste kimi şehriye kırmızı biber filan da koyuyor ama sen yinede önden biraz ara öğün yapıp gitsen iyi olur her ihtimale karşı ya da ye ye sarma çok güzel se mesela bı 10tane filan ayyhh
Sorma ya gördüğüm hemen önce iltifatlar sonra ne yaptın nasıl yaptınlar
En iyisi fırın sebze olur zaten onları yersen diğerlerini pek canın istemez bile ya da istesin yaa ayhh durr beynim yandiiİşte her ihtimale karşı kendime fırın sebze yapacam yoğurtlu orada açıkta kalmayayım
Asla yemem 4 tane onu da yavaş yavaş yiyecem bitmesin diye
Canım burada kaptanımız LenaG yı etiketle en yakın zamanda sana dönüş yapıcaktır o zaman şimdiden aramıza hoşgeldinMerhabalar diyet listenizmi var nasıl verdiniz nasıl motive oluyosunuz benimde on kilo fazlam var bir türlü veremediğim
Yarım saat yürüdüm şimdi oturup dinlenirken işimi yapabilirm suyumu da icerektenBence git dinlen
Sabitim kaptanımKızlar ilaç alıp uyuyacam dün gece ilaç bile almamıştım ödem yapar tartıyı etkiler diyeee ey gidim ey sonuç yenilgi
Cumartesiye motivasyonumuzu ve kendimizi topluypruz sabitler eksiye, artılar önce artoyı vermeye somra eksiye, eksidekiler eksilerini arşa çıkarmaya hazırlanın bakiyim
Herkes az da olsa yapabilirse tabi çok spor yapsın tabiki teryemiz menülerle
Hadi benim mavi güzellerim
Nergis 35
@Beyaz leylak
Tutku44
MAKE UP_
@Cicekbocekkaktus
Cakinin Gelini
@Efenin_Annesi
@Beklenen2
Tesnim1903
@Deltavealfa
@tomrs
Herkese iyi geceler
Olması gerekennn hahaha bence yaptım kahvaltimı çekemedim acimdan öldümİlk öğünüm nasıl açım Eki Görüntüle 3480397
Jou @Efenin_Annesi sizinkiler kadar süslü tabağım yok okul ortamında öğretmen azığı
Sabah akşam iki kupa icerim yeşil çayı.kızlarım kızlarım su miktarları ne durumda içiyormuyuz şuan benim 1,5 lt bitti yeşil çayıda sabahları aç karnına içerim ama bugünlük böyle oldu şuan içiyorum yani hadi bi ses verin bakim kaptanınıza..
sibel_84
nurovic
Jou
bluegreeneyes
trueliving_
G Goklerce
I irmaknehirgol
Boncuk2307
malahit
Azmet5255
Lotus1234
Oh oh afiyet olsun canımmSabah akşam iki kupa icerim yeşil çayı.
3 lt de suyumu saatine göre içerim kaptanım civanım
Gong yeme canım he miakşam ne yedipini de bekliyorum çoookk kolay gelsin canımAy çok sağlam kahvaltı yaptım valla
18 EYLÜL
4 küp peynir
1 domates yarım salatalık
4 yeşil zeytin
10-12 kızarmış patates
2 dilim çavdar ekmeği
3 küçük tombik haşlanmış sosis
ARA
hindistan ceviz yağlı duble türk kahvesi
ÖĞLE
geç başladığımız için öğle yemeği alşam 7 de olucak bu yüzden bugün daha yemek yemicem
Kefirim var gonk um var bide gece uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnn çok uzun olucağından enerji içiceğim var bukadaar
LenaG
Sitare55
Günlük ortalama 7-8 bin adımım oluyo
Bardak sulardan 10-12 kadar içiyorum
Eksi bekliyorum cumartesiye canım bir de kilo bildirimi saat 2 ye kadarSabitim kaptanım
72.8
Resmen oruç gibi hissediyprum kendimi bu if teOlması gerekennn hahaha bence yaptım kahvaltimı çekemedim acimdan öldüm
En çalışkan öğrenciSabah akşam iki kupa icerim yeşil çayı.
3 lt de suyumu saatine göre içerim kaptanım civanım
Afiyet olsun canım az karbonhidrat kaçmış amaGünaydın kızlar uykumu alamadım gibi gözlerim ağrıyor ama hastane isim var yine bakalım acilirim mecburen artık dün gece menumu yazmadım hemen onu yazayım
17 Eylül Salı
Kahvaltı
Çeyrek simit
Öğle
1 ısırık börek
İnce bi dilim kekin yarısı
1 servis kaşığı kısır
Salata
Akşam
2 köz patlıcanla karnıyarık
2 dilim lahana sarma
Domates,soğan
Su 1.5 anca olmuştur
Spor yoktu bol hareketli idi ama günüm
Ayyy seni öperim ben insalahhh yaaa çok takıldım ben buralarda elimden geleni yapıyorum vallahi ınsalhhh dediğin gibi olurumgünaydın nergisim maşallah spor planın harika direnç dönemi belkide şuan bende 61 62 arası çok yaşamıştım bunu direnç kırılınca çok güzel sayılara geleceksin inşallah
Oyyy geçmiş olsunHastayım hasta
Canım ister pasta
Oğlum sağolsun sıradan bulastirdi hepimizee
Sabah sabah ruhumu şifalandırmak istedim
Afiyet olsun kaptanımİlk öğünüm nasıl açım Eki Görüntüle 3480397
Jou @Efenin_Annesi sizinkiler kadar süslü tabağım yok okul ortamında öğretmen azığı
Senin bu planlı haline bayılıyorum afiyet olsun canım
paketin bile sana dur diyor daha verme diyorEvet paketin son yesilcayini içiyorum
hakketen ben zeytin sabahalrı coknyiyorum galiba dur dikkat edicem kaptanım sagolCanım ben senin ödem tuttuğunu düşünüyorum cumaya kadar sebze menüleri ve zeytin yerine ceviz(2 tam) tüketir misin
Afiyet olsun fıstığım
Geçmiş olsun
Telaşım vardı papatyam kızı derse götürüp halk oyununa yetişecektim
Günaydın canım daha iyiyim şükür ilaç işe yaradı.
Bubarada sen de modunu yükseltir misin pleaseeee yoksa ben seni bi.... Öperim