Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İş çıkışı yolu uzattım@Azmet5255 Hasta o da yapıcam dedi bak bu hafta en azından bi kaç güncük yarımşar saat kaptanına hayır diyemezsin deyin umutlandım amaa
Kaptanım o kadar şey etme yazık sana daAyy bi açım bi açımm midem halay çekiyor içim de sankii gurrr guurrr gurulduyor hint fakiri gibi ikramlar geliyor da bakıp bakıp içleniyomm ayhhh diyomm takımım içinn ekibim içinn hint fakiride olurum yememm dee neyse öyle işte bi iç dökmek istediydimm
@Jou
@sibel_84
@nurovic
@Efenin_Annesi
trueliving_
G Goklerce
I irmaknehirgol
@Boncuk2307
@malahit
@Azmet5255
@Lotus1234
ekibimm nasılsınızz nasıl gidiyor gününüz ?
İnşallah bir sonuca kavuşur ilaca başlarsın da rahatlarsınSelam kızlar kafam yine sersem gibi bugün biliyorum çok ihmal ediyorum sizi ama durumumda değişen birşey yok son tetkik yarın sabah 09:00 da yapılacak ve sonuca göre artık bir ilaç mı başlanır ne olursa olacak ben de normal hayatıma döneceğim inşallah
yimee diyirem yimeeCanımm evet biraz paketli gıda ve hamur işi var ama bu cumartesiye kadar kaptanın için yine yimee sana güvenim tamm
Hadı Allah rast getirsin de bir an önce eski hayatına dönersin canım Hayırlı haberlerde gel inşallahSelam kızlar kafam yine sersem gibi bugün biliyorum çok ihmal ediyorum sizi ama durumumda değişen birşey yok son tetkik yarın sabah 09:00 da yapılacak ve sonuca göre artık bir ilaç mı başlanır ne olursa olacak ben de normal hayatıma döneceğim inşallah
yimee diyirem yimee
üzülme kaptanım birsey olmasın sabit olur arti olur cumartesiye eksiye baglar
Ben aç değilim ama tok da değilim boğazım ağrıyor. Bebeler yine tepemde. Kan kaybım dorukta. Evi toplamam lazım çocuklar tüm yastıkları vs toplayıp oturma odasına kamp kurdular çocukları uyutucam sonra inşallah spor duş kapanış. Allah gönlüme göre versin güç kuvvet versin aminAyy bi açım bi açımm midem halay çekiyor içim de sankii gurrr guurrr gurulduyor hint fakiri gibi ikramlar geliyor da bakıp bakıp içleniyomm ayhhh diyomm takımım içinn ekibim içinn hint fakiride olurum yememm dee neyse öyle işte bi iç dökmek istediydimm
@Jou
@sibel_84
@nurovic
@Efenin_Annesi
trueliving_
G Goklerce
I irmaknehirgol
@Boncuk2307
@malahit
@Azmet5255
@Lotus1234
ekibimm nasılsınızz nasıl gidiyor gününüz ?
Hadi meni bekliyorum senden spor da olacak inşallah sözü aldım senden olur mu canımmmBen aç değilim ama tok da değilim boğazım ağrıyor. Bebeler yine tepemde. Kan kaybım dorukta. Evi toplamam lazım çocuklar tüm yastıkları vs toplayıp oturma odasına kamp kurdular çocukları uyutucam sonra inşallah spor duş kapanış. Allah gönlüme göre versin güç kuvvet versin amin
Ya canım harikasın ufacık bebeğinle hem o kadar temizlik yapıp hem de üstüne bir de lesli yaptın ya gerçekten şu yaptığınız emekleriniz o kadar kıymetli ki hakikaten emeklerinizin karşılığını alın İnşallah hepimiz için ayrıca tek tek istiyorum bunu emeklerinizin karşılığını her zaman alın inşallahLenaG yosunlupapatya
Ben bugün tek öğün beslendim sayılır
sabah 10:30 gibi Türk kahvesi 2 hurma
Saat 14:30 gibi 1 kahve 1 hurma
Akşam 19 civarı brokoli ve tam buğday unundan hamur yaptım haşladım üzerine de biraz nohut 1 servis tabağı bundan yedim
3,5 litre su tüm gün temizlikle uğraştım ancak akşam yiyebildim 15 dk Leslie yaptım saat 20 gibi bugün bitsin artık
canım benim hep aklımdasın dua ediyorum insa temiz çıkar bir tedavisi olur da en azından saglıgına kavusursunSelam kızlar kafam yine sersem gibi bugün biliyorum çok ihmal ediyorum sizi ama durumumda değişen birşey yok son tetkik yarın sabah 09:00 da yapılacak ve sonuca göre artık bir ilaç mı başlanır ne olursa olacak ben de normal hayatıma döneceğim inşallah
bencede o kadar yorgunum ki bugun bitsin artık diyorumLenaG yosunlupapatya
Ben bugün tek öğün beslendim sayılır
sabah 10:30 gibi Türk kahvesi 2 hurma
Saat 14:30 gibi 1 kahve 1 hurma
Akşam 19 civarı brokoli ve tam buğday unundan hamur yaptım haşladım üzerine de biraz nohut 1 servis tabağı bundan yedim
3,5 litre su tüm gün temizlikle uğraştım ancak akşam yiyebildim 15 dk Leslie yaptım saat 20 gibi bugün bitsin artık
Afiyet olsun canım mini çik gizillMenüm
LenaG yosunlupapatya
Öğle 12.15 : 2 has yumurta
2 dilim t b ekm
5 zeytin 1 kk kadar peynir
Bol Salatalık, domates
Yeşil elma ve yeşil çay
Ara 16.15 : sade kahve
24 gr cevizli sucuk 2 ceviz içi
Ara 18.15 : 6 kasık kabak sote
4 kasık yogurt
2 ceviz içi
1 dilim wasa
Kiraz sapı çayı
Su 3 litre
He unutuyordum kız spor yok Spor nerede yoksa yürümüyor musun bak ben hala şu an yürüyüşteyim Sitare55Afiyet olsun canım mini çik gizill
Dondurulmuştu onu soğanla kavurdum canım biraz zeytinyağ ilecanım sabah ıspanagı çigden mi yedin nasıl yaptın
Geçmiş olsun canım inşallah olmazsınSelam çıtırlar
Grip gibi bişi olacağım
Boğazım çok kötü