- 23 Haziran 2019
- 8.608
- 36.885
Maşallah çok güzel pamuk pamuk maviş gözlerMuhteşem 4 lüm ve canım kendim
Eki Görüntüle 3479589
Geçmiş olsun canımSelam çıtırlar
Grip gibi bişi olacağım
Boğazım çok kötü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah çok güzel pamuk pamuk maviş gözlerMuhteşem 4 lüm ve canım kendim
Eki Görüntüle 3479589
Geçmiş olsun canımSelam çıtırlar
Grip gibi bişi olacağım
Boğazım çok kötü
İnşallah canım benim ya, sende bu durumu hiç yaşamamışa dönersin inşSelam kızlar kafam yine sersem gibi bugün biliyorum çok ihmal ediyorum sizi ama durumumda değişen birşey yok son tetkik yarın sabah 09:00 da yapılacak ve sonuca göre artık bir ilaç mı başlanır ne olursa olacak ben de normal hayatıma döneceğim inşallah
Tamam kaptanım menüme de ekledim akşam kahve içicemNormalde yerim de salı tartısından önce bir fe kaptanların kilosu önemliyken yimem
Ya sen bu hafta ( maşallah tabi) fazla süper değil misin
Bak aşağıfaki mesaja benim grubum beni nasıl sahiplenmiş ben savunmadan onlat beni savunuyor
Pil mi değişyirsen canım
Menün çok güzel canım su miltarı peki?
Canımsın
Akşam yok mu? öğle kaçtaydı? su miktarı ne kadardı? Babam böyle kek yapmayı nerden öğrendi
Ama menü harika
Başladı mı
Afiyet olsun canım
Sabah kaçmış canım miktarlar olarak mesela yulafa gerek ypkmuş veya kaşar peynrine gerek yokmuş. Akşamın aşırı sade bence 20. 30 hibi sağlıklı bir ara öğün tarcınlı meyve yanına süte eklenen granül şekersiz kahve ve hatta iki ceviz
Mutfak işlerini halledebildin mi naptın
Ya varya bu ustaların eline düşmeye gör canını sıkma canım bir yıl sonra aklında bile kalmayacak şeyler için canını sıkmaya değmez hepsi geçecekTamam kaptanım menüme de ekledim akşam kahve içicem
Mutfak işine gelince bugün keyfimiz kaçık dün o fotodaki tesisatın oralar su gölü olmuştu oysa ki parkeleride biliyorsun geçen ay taktırdık dün usta bişey olmaz bişey olmaz dedi sabah kalktığımızda su giden yerler tüm kabarmıştı çünkü dün altına hep su gitti bakalım çarşamba bakmaya gelicek başlıcam tadilatına çok yoruldum parkelerde çok yüksek tutmuştu kaliteli olanından yazık valla
Canım çok geçmiş olsun . Sağlık çok daha önemli. Sen kendine bak inşallah hiç bir sorun çıkmaz en kısa zamanda sağlığına kavuşursunSelam kızlar kafam yine sersem gibi bugün biliyorum çok ihmal ediyorum sizi ama durumumda değişen birşey yok son tetkik yarın sabah 09:00 da yapılacak ve sonuca göre artık bir ilaç mı başlanır ne olursa olacak ben de normal hayatıma döneceğim inşallah
Masterfit 133.Etap | 14.09 | 17.09 | Fark |
Kırmızı Takım | |||
yosunlupapatya Kırmızı Takım Kaptanı | 50.75 | ||
Oran | |||
sibel_84 | 70.85 | ||
nurovic | 51.90 | ||
Jou | 72.70 | ||
Efenin_Annesi | 99.90 | ||
@trueliving_ | 66 | ||
@Goklerce | 71.10 | ||
@irmaknehirgol | 67.70 | ||
@Boncuk2307 | 68.90 | ||
@malahit | 57.10 | ||
@Azmet5255 | 65.25 | ||
@Lotus1234 | 94.10 | ||
Mavi Takım | |||
Sitare55 Mavi Takım Kaptanı | 74.80 | ||
Oran | |||
Cakinin Gelini | 85.40 | ||
@Tesnim1903 | 72.80 | ||
MAKE UP_ | 63.85 | ||
@Cicekbocekkaktus | 85.80 | ||
@bluegreeneyes | 74.90 | ||
@Nergis 35 | 66.90 | ||
@Tutku44 | 82 | ||
@Beklenen2[/USER] | 76 | ||
@Deltavealfa | 66.80 | ||
@tomrs | 64.30 | ||
HAZIRLIK | |||
@60kiloyum | - | ||
A Asya89 | 78.40 | ||
@Makaron23 | - | ||
@Bravequeen | - | ||
@Hallederiz | - | ||
Fit mutlu anne (başlangıç 14.9.) | 85.25 | ||
@gezegenfeza | 77.80 | ||
LenaG | 91.40 | ||
@Safransari | - | ||
@leyl76 | 72.30 |
Canım yorucu bir süreç ne diyeyim Allah sana kolaylık versinTamam kaptanım menüme de ekledim akşam kahve içicem
Mutfak işine gelince bugün keyfimiz kaçık dün o fotodaki tesisatın oralar su gölü olmuştu oysa ki parkeleride biliyorsun geçen ay taktırdık dün usta bişey olmaz bişey olmaz dedi sabah kalktığımızda su giden yerler tüm kabarmıştı çünkü dün altına hep su gitti bakalım çarşamba bakmaya gelicek başlıcam tadilatına çok yoruldum parkelerde çok yüksek tutmuştu kaliteli olanından yazık valla
Kaptanım birde o yarım saç böreği dediğim öyle kocaman bir saç böreği yarısı değil küçük bir yufka ile saç böreği onun da yarısı zaten doyurmaz da
Yok kaptanım o tezgahın önünün kabaran parkeleri gelip değiştirmesi gerek yoksa başka oluru yok kabardı yaniYa varya bu ustaların eline düşmeye gör canını sıkma canım bir yıl sonra aklında bile kalmayacak şeyler için canını sıkmaya değmez hepsi geçecek
Çok sağol kaptaniçemCanım yorucu bir süreç ne diyeyim Allah sana kolaylık versin
Hayırlısı ile atlartirsin inşallah bu tetkikide kaptanım ama ilaç da içmiyorsun artık ilaçlar sersem yapıyor demiştin daha da düzelirsin inşallah şafi ismi ile şifa versin rabbim hasta olan herkeseSelam kızlar kafam yine sersem gibi bugün biliyorum çok ihmal ediyorum sizi ama durumumda değişen birşey yok son tetkik yarın sabah 09:00 da yapılacak ve sonuca göre artık bir ilaç mı başlanır ne olursa olacak ben de normal hayatıma döneceğim inşallah
Canım işler ters gitmiş hep seninde bayağı kendim olsa oturur ağlardım sanırım ben hemen sinirlenip kolayca da üzülen biriyim sen gene iyi dayanıklısin maşallah evinde bir inşaat işi oluyor resmen tüm işler bittiği vakit tek girisme bı yardımcı çağır yanına beraber iki güne biter tüm ev bal dök yala olur aonra rahat edip kahveni yudumlarsin evindeÇok sağol kaptaniçem
Dün su taşıpta parkelerin altına su gitmeseydi bitmişti hadi sil baştan bakalım hatayı yapan dünkü usta çarşamba günü gelicek mi çok zor o tezgahın önündeki parkeler ya değişecek ya değişecek kabarmış köşeler havada daha geçen ay yaptırdık
Bugün anacugumda yedim bende o da yemeğe biber basmış ahahah yandım ama yedim deAy yemeğe bir pulbiber basmışım ağzımdan burnumdan kulaklarımdan dumanlar çıktı
gecmis olsun sikayetin ne bilmiyorum ama Rabbim sifa versjnSelam kızlar kafam yine sersem gibi bugün biliyorum çok ihmal ediyorum sizi ama durumumda değişen birşey yok son tetkik yarın sabah 09:00 da yapılacak ve sonuca göre artık bir ilaç mı başlanır ne olursa olacak ben de normal hayatıma döneceğim inşallah
AkıllısınNormalde yerim de salı tartısından önce bir fe kaptanların kilosu önemliyken yimem
Ya sen bu hafta ( maşallah tabi) fazla süper değil misin
Bak aşağıfaki mesaja benim grubum beni nasıl sahiplenmiş ben savunmadan onlat beni savunuyor
Pil mi değişyirsen canım
Menün çok güzel canım su miltarı peki?
Canımsın
Akşam yok mu? öğle kaçtaydı? su miktarı ne kadardı? Babam böyle kek yapmayı nerden öğrendi
Ama menü harika
Başladı mı
Afiyet olsun canım
Sabah kaçmış canım miktarlar olarak mesela yulafa gerek ypkmuş veya kaşar peynrine gerek yokmuş. Akşamın aşırı sade bence 20. 30 hibi sağlıklı bir ara öğün tarcınlı meyve yanına süte eklenen granül şekersiz kahve ve hatta iki ceviz
Mutfak işlerini halledebildin mi naptın
Çokguzel kaptanımmAyy bi açım bi açımm midem halay çekiyor içim de sankii gurrr guurrr gurulduyor hint fakiri gibi ikramlar geliyor da bakıp bakıp içleniyomm ayhhh diyomm takımım içinn ekibim içinn hint fakiride olurum yememm dee neyse öyle işte bi iç dökmek istediydimm
Jou
sibel_84
nurovic
Efenin_Annesi
@trueliving_
@Goklerce
@irmaknehirgol
@Boncuk2307
@malahit
@Azmet5255
@Lotus1234
ekibimm nasılsınızz nasıl gidiyor gününüz ?
Öğlemle akşamın toplamı bir öğün gibi olmuşHayırlı akşamlar kızlar
LenaG Sitare55
Öğlen 12// iki kepçe mercimek çorbası bı dilim ekmek bı bardak ayran resim ekledim
Ara bir avuç ceviz uc ya da dört adet olabilir
Akşam 17.45 bitti//
7yemek kaşığı taze fasulye kavurması
Az salata yedim
Spor//
3 lt su bitmek üzere
Bir saat yürüdüm bı yarım saat daha yürürüm
Evet dün başladıBaşladı mı