- 30 Aralık 2022
- 2.722
- 10.182
o zaman evde yürüyüş videoları var 20dk cık beeAahhkimsem yokki yürüyüşe çıkayiim kuzum gurbetteyim spor salonu bile var sitede ama inemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman evde yürüyüş videoları var 20dk cık beeAahhkimsem yokki yürüyüşe çıkayiim kuzum gurbetteyim spor salonu bile var sitede ama inemiyorum
Canım ya spor zor biraz ama aktif bir hayatım var açıkçası, ailem ben de biraz koşturma ile geçiyor spora zamam kalmayabiliryok yok regl insanlık halii olsun ona bişi demem sen spor yapcan mı bugün senden söz almışmıydım bugün çok kişi verdi söz hatırlayamadımm Azmet5255 verdi @irmaknehirgol verdi @Boncuk2307 söz verdi @Efenin_Annesi söz verdi Jou bebişli sezeryanlı ama belki azıcık yürüyüş yapar @sibel_84 yeni ameliyatlı @trueliving_ bebiş daha küçük öyle hatırlıyorum malahit pek yazmıyor bana @Lotus1234 söz verdi vericek inşallah ha gayyret onuda zorlayacam söz vermeye @nurovic zaten söz verdikii
Harikasın kaptanım süs söyleme kimseye nazara gelmeyelimevet regl bende de var kuzumm ama eksideyim sus suss ben sizin için savaş veriyorum yarına sporun ödemi olmasa iyi
Azmet5255 Hasta o da yapıcam dedi bak bu hafta en azından bi kaç güncük yarımşar saat kaptanına hayır diyemezsin deyin umutlandım amaaCanım ya spor zor biraz ama aktif bir hayatım var açıkçası, ailem ben de biraz koşturma ile geçiyor spora zamam kalmayabilir
Harikasın kaptanım süs söyleme kimseye nazara gelmeyelim
Notmalde masum da bugün için masum değilÇiğ köfte masum diye biliyorum . Ben diyetimde yemisligim var hemde 5 tane marulla.
Kıskançama sen tutkucum o kaptanım kelimesini bana demiştin hatırladın mı alıntıyı buldurtma şimdi bananaa
Ben üzülmemkaptanlara saygımız sonsuz kim kaptansa onun icin elimzden geleni yaparızzz
yenilirsiniz biraz üzülürüz ama napalım hayat bu iste
Motivasyonuna bayılıyorum demiştim ama bit daha diyeyim hatıkasıncanım kaptanıma selamlar Sitare55 an itibariyle su sucuk gibi oldum Eki Görüntüle 3479772
35 dk eliptik
Aaa nasıl zaten gun icerisinde hareketliyimo zaman evde yürüyüş videoları var 20dk cık bee
Günaydın canımGünaydın kızlar bi kendime geleyim geçmişe bakacağım muhabbet kuşları sizii
Hemen ilaç iç tatlım salgın var mevsim geçişleriSelam çıtırlar
Grip gibi bişi olacağım
Boğazım çok kötü
Kiz ben severim su içmeyi en az içtiğim 2 litre
Ayyy bayılırım yemedin miBugünkü sınavimda çiğ köfte
Yengem ev yapımı yapmış cağirdi çovukların çıkışına yetişecem yemeğe kalamam dedim kahve içeriz dedim. O zaöan yanına veririm dedi
Ve çok severim
Kizzz çiğ köfte esmer bulgurdan olmuyormuu yiyebilirsin onu kısıtlamaya gerek yok sadece marulla ye lavaşla değillBugünkü sınavimda çiğ köfte
Yengem ev yapımı yapmış cağirdi çovukların çıkışına yetişecem yemeğe kalamam dedim kahve içeriz dedim. O zaöan yanına veririm dedi
Ve çok severim
Kaptanın sizi hiic tanımıyor Nergis cimm ahahah Sitare55Günaydın canım
Hemen ilaç iç tatlım salgın var mevsim geçişleri
Kiz ben severim su içmeyi en az içtiğim 2 litre
Ayyy bayılırım yemedin mi
Affet kaptanım öncelikle. İlk kez bu kadar cozuttum. Çünkü bu düğüne kadar zayıflamam kazım diyordum. Biraz zayıfladım. O yüzden 2 gün mola oldu.Paylaş madem çokda yüreğime indirmeden ama bugün yarım saatcik leslie de eklesenn lüüüttfenn
Jou aşkım evet onlar yesin de de aynen böyle ama sen yeme bulgur şişlik yapar ödem eder ama onlara aynen böyle yaz ahahaKizzz çiğ köfte esmer bulgurdan olmuyormuu yiyebilirsin onu kısıtlamaya gerek yok sadece marulla ye lavaşla değill
Canımm evet biraz paketli gıda ve hamur işi var ama bu cumartesiye kadar kaptanın için yine yimee sana güvenim tammAffet kaptanım öncelikle. İlk kez bu kadar cozuttum. Çünkü bu düğüne kadar zayıflamam kazım diyordum. Biraz zayıfladım. O yüzden 2 gün mola oldu.
Cts
Sabah 10:00
Domates
Salatalık
9 tane zeytin
3 küçük dilim peynir
1 tane cevizli çöreğin yarısı
5 tane ince yaprak sarma
Akşam 17:00
Yarım kase mercimek çorba
2 tane kurutulmuş dolma
1 dilim börek
19:30
5 sıkım çiğ köfte lavaş yoktu
2 lt su içmişimdir.
Spor gün boyu ayakta koşuşturdum. Oturmadım hiç.
Pzr (Düğündü hazırlıklar akşam da hiç oturmadım oyun vs)
Sabah 12:00
1 simit
Domates
Salatalık
1 ince dilim kaşar
Ara 16:00( bu çok kötüydü)
1 makaron
2 tane küçük kurabiye
2 tane küçük kek tart
2 tane eti havuçlu lokmalık
Akşam 20:30
Birazcık et kavurma
3 ince dilim fırın patates
2 çatal pilav
Spor düğünde nedimelik ve oyun havaları
yosunlupapatya
LenaG
Mthn83
Yemicem söz veriyorum. Zaten ilk kez bu kadar oldu. Tam gaz devam edicemmm.Canımm evet biraz paketli gıda ve hamur işi var ama bu cumartesiye kadar kaptanın için yine yimee sana güvenim tamm
Kaptanımlaa oynaşmasınnnJou aşkım evet onlar yesin de de aynen böyle ama sen yeme bulgur şişlik yapar ödem eder ama onlara aynen böyle yaz ahaha
Malesef çok aktif olamıyorumMenü yoklaması (15 Eylül Pazar)
Nergis 35
@Beyaz leylak (verecek )
@Tutku44 menü bekliyoree
MAKE UP_ menü ve aktiflik bekliyoree
@Cicekbocekkaktus
@Cakinin Gelini
@bluegreeneyes
@Beklenen2 menü nerde kız sütünü çektirtme bana
@Tesnim1903 menü ve aktiflik bekliyoree
@Deltavealfa
@tomrs menü ve aktiflik bekliyore
Hiç de bilenem çok da iyi tanıyor o birgun rahatsizdim az içmiştim o kalmis onun aklında bak öğün ki gibi az içme diyor banaKaptanın sizi hiic tanımıyor Nergis cimm ahahah Sitare55