- 1 Aralık 2019
- 5.649
- 22.804
- 30
Bugün sporda yapmaya niyetleniyorum akşamüstü yapacağım inşallah Şu an Okuldayım Efe'yi okulda bekliyorum 2 saat sonra eve geçeceğiz yosunlupapatya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy canımm tabii yazarım sen de tek tek tüm mesajlarımı almışsın sizin için yarına kadar var gücümle yemiycem spor yapcam ama dediğin gibi sende bu hafta biraz daha sebzeye ağırlık ver olur mu kzuummKAPTANIMMM
Buradayım 3 çocukla anca simdi girebildim dünkü menüm
İyi ki haşlanmış yumurta zeytin domates salatalık kahvaltıda dışarıya çıkmıştık yanıma çiğ badem elma kuru kayısı aldım soğuk kahve içtim şurupsuz bir Adanalı olarak dışarıda Akşam yemeğini yedik tabii ki kebap yendi ama yoğunlu salataya mezeye ve iki parmak kalınlığında Kebapçı yedim yanında soda içtim gazlı içecek tüketmedim akşam eve gelince de küçük bir dilim tatlı yedim bugün hala Sabah kahvaltısı yapmadım bir avuç çiğ badem tükettim bir tane sade soda 1 litre su cumartesi günü çiğ badem çiğ fındık kahvaltı yapmamıştım yine biraz kaju kuru kayısı Türk kahvesi soda bol su akşam da 3 tane küçük avuç içi kadar lahmacun yanında söğüş salata bir bardak ayran sebze meyve eksiğim var Onları bugün tamamlayacağım Yarın düzenli bir şekilde fotoğraflayıp atarım menülerimi Ayrıca benim için yazdığın özel mesajında Çok teşekkür ederim O gün uğraşmıştım sadece seninle Ama buna zaman ayırıp hepimize tek tek güzel mesajlar yazdığın için değerli hissettirdiğin için teşekkür ederim bu hafta biz kazanacağız hiç merak etme
Senin bu çaban benim pis boğazıma bile ket vurdu valla. Sabah oğluma simit aldım kendim de yicektim direkt durdum bak bu 2.5 senedir ilk defa oluyor valla saygıyla eğiliyorum önündeayyy kalp kalbe karşıı ben sana yazarken sen bana yazdın ben seni düşünürken sen de beni düşündünn gözyaşlarım pıtt
yaa demeee harikasınn işte buu spor olsun tabii kaptanınızın gözleri yaşlı ekibimin hepsinden spor sözü aldım beeBugün sporda yapmaya niyetleniyorum akşamüstü yapacağım inşallah Şu an Okuldayım Efe'yi okulda bekliyorum 2 saat sonra eve geçeceğiz yosunlupapatya
Tabi tabi öyle yapacağım kaptanimayyy canımm tabii yazarım sen de tek tek tüm mesajlarımı almışsın sizin için yarına kadar var gücümle yemiycem spor yapcam ama dediğin gibi sende bu hafta biraz daha sebzeye ağırlık ver olur mu kzuumm
yaa demeee harikasınn işte buu spor olsun tabii kaptanınızın gözleri yaşlı ekibimin hepsinden spor sözü aldım bee
helalll be kız sanaa bana zayof diyon ama sen bu hafta 66 olursun yavaş yavaş 50 leree doğruu ayyy ne heyecanlı ama dimmiiiiSenin bu çaban benim pis boğazıma bile ket vurdu valla. Sabah oğluma simit aldım kendim de yicektim direkt durdum bak bu 2.5 senedir ilk defa oluyor valla saygıyla eğiliyorum önünde
Allahımmmm çok aminhelalll be kız sanaa bana zayof diyon ama sen bu hafta 66 olursun yavaş yavaş 50 leree doğruu ayyy ne heyecanlı ama dimmiiii
ben de aynını yapıyorum en kötü acıktım ve öğün saatim geçiyor saat geç olmuş akşam olmuşsa bi karabuğday patlağı tamamdır bu alışkanlıkları hep burda kazandımmEki Görüntüle 3479753 acikirsam diye cantama attim nereye gitsem yanima bu tur saglikli atistirmaliklar almayi aliskanlik haline getirecegim
Hahahahahha dedim kııaaazzz kaçırdınn onu hlgünahımı alma bikeremmCumartesiden itibaren yazdım Kaptanım temiz içerikli olduğunu düşünüyorum Jou mesaj attı Kaptanım seni soruyor diye söyle ona çamaşır katlıyormuş de dedim söylememiş hain dom dom
dedi kız kankişinin günahını alma şimdi ben çok sordum o da dedi banaCumartesiden itibaren yazdım Kaptanım temiz içerikli olduğunu düşünüyorum Jou mesaj attı Kaptanım seni soruyor diye söyle ona çamaşır katlıyormuş de dedim söylememiş hain dom dom
Bayılıyorum sanaEki Görüntüle 3479718
yemek ocaga konuldu
etraf toplandı (oyuncaklar haric) wc banyo temizlendi
makinaya çamaşır atıldı
kahve zamanı(camasır atarken kahvemizin kopugunden olduk o ayrı)
bebegim uyanmadan spora gitmem lazım
ütüyü aksama erteledim spor oncelik
Sitare55
Jou
Tabiki kavuşacaksın.13 agustos başlangıc 86.3
14 eylül 82
fark -4.2 kg
Eki Görüntüle 3479732
insa eylul sonu hedefime kavusurum
evet canımm bu sebeple kaptanın deli oluyor ya banaa Sitare55 ahahha
Hiç kendimi yormayacam benim takımım beni nasıl güzrl savunuyorneyse zaten sizi bu hafta yenicez canım kaptanımda o rahatlık var kadro zaten çalısıyor
simdi bebegimi tekrar uyuttum ütüden once spor
Ne güzel kaptanım diyorsun bir daha desenetesekkür ederim beni motive ediyor kaptanım
maşallah kız her gün bi sınav veriyon bizim de öğlen menü de beyti sarma vardı yimedim yimedimmm sadece bi çorba bi dilim ekmek yedim beeBugünkü sınavimda çiğ köfte
Yengem ev yapımı yapmış cağirdi çovukların çıkışına yetişecem yemeğe kalamam dedim kahve içeriz dedim. O zaöan yanına veririm dedi
Ve çok severim
Çiğ köfte masum diye biliyorum . Ben diyetimde yemisligim var hemde 5 tane marulla.Bugünkü sınavimda çiğ köfte
Yengem ev yapımı yapmış cağirdi çovukların çıkışına yetişecem yemeğe kalamam dedim kahve içeriz dedim. O zaöan yanına veririm dedi
Ve çok severim