- 13 Ağustos 2012
- 4.578
- 19.964
Valizi acmayayim o zamanYerine çok da alışma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valizi acmayayim o zamanYerine çok da alışma
Dur çılbır resmi bulup geliyoreeSevgili kırmızı takım kaptanınız konusuyor
Eki Görüntüle 3479126
Beni istiyordu çünkü o benim zümremBeni beğenmiyor musun Sibel çim beni beni Bihterini
Kız seni varyaa dur durduğun yerde bakimValizi acmayayim o zaman
Sen de çiko yemişsin yani. Ben bugün sıfır kaçamak yaptım. Bugün Mısır bile yemedim ama yarın kacari yok küçük de olsa yiyecem.Evet evet çılbır yemiş yağlı yağlı benim yediğin çikilataya laf indir kindisi hiihihi Sitare55
Çılbır < nutella kavanozuHeeeeee çılbırı kim yedi?
Aaa hadi o karşı takım kaptanı sen niye gömüyon kizz oda çılbır yemiş yağlı yağlı ahahahaSen de çiko yemişsin yani. Ben bugün sıfır kaçamak yaptım. Bugün Mısır bile yemedim ama yarın kacari yok küçük de olsa yiyecem.
Severim seni Behlüllukte yakışır bana.Beni beğenmiyor musun Sibel çim beni beni Bihterini
Böyle de özentiDur çılbır resmi bulup geliyoree
Kavoniz yimedimkii ekmeğe sürdüm toplasan iki tatlı kaşığı idiÇılbır < nutella kavanozu
Bagane sen bı hafta beni onla vuracan ben durarmiyim asssllaaaBöyle de özenti
Zümre dayanışmasıBeni istiyordu çünkü o benim zümrem
Acma canım iki günlük kullan yeterValizi acmayayim o zaman
Nasıl gönlü kalmış bende canım zümreminZümre dayanışması
Oturdum şimdi yeşil çayımı içecegim.Kız seni varyaa dur durduğun yerde bakim
Ortamı kiziştiriyomAaa hadi o karşı takım kaptanı sen niye gömüyon kizz oda çılbır yemiş yağlı yağlı ahahaha
3 dilim ekmek dedin peşine de 4 kare çikplata hahahha yarasııınnnnnKavoniz yimedimkii ekmeğe sürdüm toplasan iki tatlı kaşığı idi
İç canım eksin bol olsunOturdum şimdi yeşil çayımı içecegim.