- 14 Temmuz 2024
- 2.110
- 12.083
- 38
Hadi kız tomrs ve lotus kaldıÇeyrek porsiyon daha ne kadar versin ahahah birbucuktan yarına inden benim sayemde ahahahaha ben seni zayıflamayı başardım diye ikide göbek atarım kazanamadim diye değil ahhaahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi kız tomrs ve lotus kaldıÇeyrek porsiyon daha ne kadar versin ahahah birbucuktan yarına inden benim sayemde ahahahaha ben seni zayıflamayı başardım diye ikide göbek atarım kazanamadim diye değil ahhaahahah
Nerden biliyorsun ki ahahahah Nergis 35 baaakk seni taa sona attı ahaahahKaptanımı almayacağını biliyordum bikere o yüzden önce kaçırabileceklerimi aldım
Geldimmmmm kaptanlarin güzeliBeyaz leylak gel bakalım ödemli güzelim
Enerjine bayiliyurummm yivrummmGeldimmmmm kaptanlarin güzeli
Bişi sorcam ama lütfen cevap ver her istediğini alabildib mi çoğunlukla kaptirdin mini ahhahaahhatomrs gel bakalım assolistim
He yaa mezun olacak deyin yedim sana satasmak var işin ucunda görürsün sen pazartesi oruç tutayimda sen gör bayilmazsam iyi ahahahahSen sabah Nutella yemiştin di mi kaşık kaşık yosunlupapatya
Bu hafta 1 in üstünde kilo vereyim artık inşallah çok amin
Takımındaki herkese güvenim tamm menü spor herşeyi yapacağınıza inanılmaz inanıyorumBu hafta 1 in üstünde kilo vereyim artık inşallah çok amin
Birgün ödül niyetine yedim ne var yanii ahahaha cokk fenasin kaptan olacağımı bileydim yermiydim hiç
Ben biliyordum ve yemedimBirgün ödül niyetine yedim ne var yanii ahahaha cokk fenasin kaptan olacağımı bileydim yermiydim hiç