- 25 Ağustos 2019
- 60.448
- 110.647
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de hedefim yarından itibaren sağlam şekilde başlamak inşallah. En azından haftada birkaç gün 1 saat spor yaparsam harika olacak inşallah. Artık haftalık hedefim min 1 kiloTakımındaki herkese güvenim tamm menü spor herşeyi yapacağınıza inanılmaz inanıyorum
Beni istiyordun değil mi itiraf et
Hadi bakalım askoo bu hafta kazanıp kutlama yapiciiizzBebeğimm
Hemi de yağlı mıYiğli bihirit
Masterfit 133.Etap |
Kırmızı Takım |
yosunlupapatya Kırmızı Takım Kaptanı |
sibel_84 |
@nurovic |
Jou |
@Efenin_Annesi |
@trueliving_ |
@Goklerce |
I irmaknehirgol |
@Boncuk2307 |
@malahit |
@Azmet5255 |
@Lotus1234 |
Mavi Takım |
Sitare55 Mavi Takım Kaptanı |
@Cakinin Gelini |
@Tesnim1903 |
@MAKE UP_ |
@Cicekbocekkaktus |
@bluegreeneyes |
@Nergis 35 |
@Tutku44 |
@Beklenen2[/USER] |
@Deltavealfa |
@tomrs |
HAZIRLIK |
@60kiloyum |
@Asya89 |
@Makaron23 |
@Bravequeen |
@Hallederiz |
@Fit mutlu anne (başlangıç 14.9.) |
@gezegenfeza |
LenaG |
@Safransari |
@leyl76 |
Yerine çok da alışmaAnammm kırmızı mi oldum şimdi Sitare55 geçtim kız kırmızıya
Evet evet çılbır yemiş yağlı yağlı benim yediğin çikilataya laf indir kindisi hiihihi Sitare55Hemi de yağlı mı
Eline sağlık kaptanımSevgili Masterfit ailesi yeni haftanın takımları belli oldu. Kaptanlarım yosunlupapatya ve Sitare55 başarılar diliyorum ve hepimize bol eksiler olsun inşallah
Masterfit 133.Etap Kırmızı Takım yosunlupapatya Kırmızı Takım Kaptanı sibel_84 @nurovic Jou @Efenin_Annesi @trueliving_ @Goklerce I irmaknehirgol @Boncuk2307 @malahit @Azmet5255 @Lotus1234 Mavi Takım Sitare55 Mavi Takım Kaptanı @Cakinin Gelini @Tesnim1903 @MAKE UP_ @Cicekbocekkaktus @bluegreeneyes @Nergis 35 @Tutku44 @Beklenen2[/USER] @Deltavealfa @tomrs HAZIRLIK @60kiloyum @Asya89 @Makaron23 @Bravequeen @Hallederiz @Fit mutlu anne (başlangıç 14.9.) @gezegenfeza LenaG @Safransari @leyl76
Hadi bakalım ozaman hafta baslasinnBenim de hedefim yarından itibaren sağlam şekilde başlamak inşallah. En azından haftada birkaç gün 1 saat spor yaparsam harika olacak inşallah. Artık haftalık hedefim min 1 kilo
Beni beğenmiyor musun Sibel çim beni beni BihteriniAnammm kırmızı mi oldum şimdi Sitare55 geçtim kız kırmızıya
Hadi bakalım ozaman hafta baslasinn
Kız pazartesi oruç tutacam diyorum daha neydeyim sizin icin beeeWuwww çok iddialı konuşuyor bu kaptanım. yosunlupapatya
Heeeeee çılbırı kim yedi?Ben biliyordum ve yemedim
Eline sağlık kaptanicemSevgili Masterfit ailesi yeni haftanın takımları belli oldu. Kaptanlarım yosunlupapatya ve Sitare55 başarılar diliyorum ve hepimize bol eksiler olsun inşallah
Masterfit 133.Etap Kırmızı Takım yosunlupapatya Kırmızı Takım Kaptanı sibel_84 @nurovic Jou @Efenin_Annesi @trueliving_ @Goklerce I irmaknehirgol @Boncuk2307 @malahit @Azmet5255 @Lotus1234 Mavi Takım Sitare55 Mavi Takım Kaptanı @Cakinin Gelini @Tesnim1903 @MAKE UP_ @Cicekbocekkaktus @bluegreeneyes @Nergis 35 @Tutku44 @Beklenen2[/USER] @Deltavealfa @tomrs HAZIRLIK @60kiloyum @Asya89 @Makaron23 @Bravequeen @Hallederiz @Fit mutlu anne (başlangıç 14.9.) @gezegenfeza LenaG @Safransari @leyl76
Saliya kadar iş sende kaptanım.Kız pazartesi oruç tutacam diyorum daha neydeyim sizin icin beee