Bende artık diyetisyen düşünüyorumçok kötü olmuş ya bence bi diyetisyen ile de devam etmelisin artık canım en iyisini doktor bilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende artık diyetisyen düşünüyorumçok kötü olmuş ya bence bi diyetisyen ile de devam etmelisin artık canım en iyisini doktor bilir
Ben her tartıldığımda banada ayrı bir sürpriz oluyorama artı olarakKontrol tartımız var zaten ya Cumartesi ye kadar tartılmayalım sürpriz olsun kilomuz hepimize
baklava mı yazıyoo
Anamm kafayı yemiş valla3 Porsiyon Urfa Yiyebilmek İçin 25 Kilometre KoÅu Yapan Kadının Videosu Gündem Oldu link olarak atabildim hahahahah bu kadın işte
Kesinlikle canım gitmelisin emeğine zamanına yazık o kadar uğrasoyorsun vermek içinBende artık diyetisyen düşünüyorum
kolaydan köfte yapsan hem sen yersin hem de ev ahalisi kasap köfte de olur fırına verip yanına da salatt dün bana dışarıdan mı yiyeceksin dedin bi öneri bilenem vermedin bak ben gözel gözel öneriler veriyomOkuldan geldim resmen pert oldum bacaklarım tutmuyor kalkıp ara öğün yapacak halim yok. Bankaya gitmeliyim kartım ı almak için.
Sonra kızımı almaya gidecem.
Tabiki akşama yemepim yok kendime kabak düşünüyorum da ev ahalisine nr yapsam bilemedim
yeninnn ben kendim kendime olan savaşı kazansam yeterr sağa göztermek var işin ucundaSizi çiğ çiğ yiyeceğük
yeninnn ben kendim kendime olan savaşı kazansam yeterr sağa göztermek var işin ucunda
kızçemm sen neytiinn dün baklavalar tostlar bugün börekler aman dikkat et diyimGün planı
LenaG
Kahvaltı
10.00
Kaşarlı tost
12.30
Su böreği bir dilim
Bir kurabiye
14.00
2 mürdüm eriği
Türk kahvesi
15 .30
2 top dondurma
19.00
Sadece 1 kase çorba
3 lt su
7500 adım
Geçmiş olsun karşı takım kaptanimKızlar kafamı kaldıramıyorum bugün bütün kemiklerim ağrıyor sanki anlamadım baş ağrısıyla başladı
Siz ler ne alemdesiniz herkez yarına hazır degilmi
Siz işinizi biliyorsunuz size güvenim sonsuz biliyorsunuz
Hepinizi seviyorum
Hem belki diyetisyen benden insaflı olurdiyetimi biraz gevşetirAnamm kafayı yemiş valla
Kesinlikle canım gitmelisin emeğine zamanına yazık o kadar uğrasoyorsun vermek için